Няма да съм мълчаливо вице, зарече се Ламбо

Много иска да разработи визия за националния идеал
Обновена: 25 окт 2011 20:39 | 25 окт 2011 20:33,
256
Няма да съм мълчаливо вице, зарече се Ламбо
Снимка: Булфото

"Няма да бъда мълчалив вицепрезидент, ще бъда сред хората", каза на пресконференция в Шумен Стефан Данаилов.

По думите му хората искат някой да говори за тях и за техните проблеми. Данаилов посочи, че сред първите неща, които ще направи по време на евентуалния си мандат като вицепрезидент, е разработването на визия за националния идеал.

Според него това е идея, която може да се случи под "шапката" на президентството - от хора, които той ще покани.

Стефан Данаилов посочи, че на балотажа той и Ивайло Калфин ще разчитат на част от вота, даден за Меглена Кунева, на "патриотичните сили" и на част от "сините" избиратели.

Той допълни, че на предстоящия вот ще разчита и на протестния вот на хората, които са недоволни от сегашното управление и начина си на живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
0
 
0
 
! Отговори
БРАВО !!!!!! преди 12 години
добавен от: ЛОШО ЩЕ Е преди 20 часаАко изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА:1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог;2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 495 бандити за мандата на Първаноглу, значи Помака Алексей и Стоян Сумото ще бъдат помилвани ВИЖ в Гугъл : "Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници.
255
0
 
1
 
! Отговори
не смейте преди 12 години
Не смейте да обиждате един от най-великите ни български актьори ! Това, че човекът е влезнал в политиката може само да означава, че вече всеки се опитва да спре просташката Бойковщина, която ни е наложена от 2 години до сега ! Преди чак пък толкова глупави и със самочувствие не са ни управлявали !
254
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти беше само един добър артист, защо се занимаваш с глупости.......................................
253
2
 
4
 
! Отговори
ЛОШО ЩЕ Е преди 12 години
Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 495 бандити за мандата на Първаноглу, значи Помака Алексей и Стоян Сумото ще бъдат помилвани ВИЖ в Гугъл : "Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници.
252
2
 
4
 
! Отговори
роза преди 12 години
Боби, факт е че подкрепата за Калфин е по-голяма от тази за БСП. Той е приемлив за хората. За целия мандат в като министър и вицепремиер не се забърка в нито един скандал. Това хората го ценят.
251
2
 
3
 
! Отговори
йордан преди 12 години
Чудя се как може да се подкрепя най разсипническата партия,която ни е донесла най големите злини,най манипулативната,която лесно си служи с лъжи,интернационални безбожници,това е *** народ,какво да очакваш
250
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 12 години
РОЗА: Напусналият "кликата на Жан" за мен означава, че е напуснал потъващият кораб. Не съм от БСП, но Жан Виденов беше единственият ваш лидер, който не крадеше, но поради липса на опит се провали. А на Калфин не му пречеше да е в редиците на БСП и да заема ръководни постове, нищо че е без книжка. И бъди сигурна, че ако не беше Ламбо, Калфин щеше да е зад М.Кунева.
249
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО КОМЕНТАР 158 Няма да си скъсам дипломите ,ами ще ти ги дам на тебе за да си избършеш с тях простата и глупава уста и след това миризливия ти комунистически ***.Отвори си очите бе *** такъв
248
2
 
3
 
! Отговори
Фотю Генов преди 12 години
Харесва ми 246Никога няма да забрабя членската книжка на цар Киро по телевизията.Никога ГЕРБ.
247
1
 
3
 
! Отговори
роза преди 12 години
Боби, Калфин напусна БСП през 1996 поради разногласия с кликата на Жан Виденов. Трябваше доста време и шамари да изяде БСП докато стигне до идеите на Калфин. Но, ето днес той е кандидата на БСП и очевидно събира по-голяма подкрепа от тази на партията. Ще гласувам за него. Вярвам че ще спечели.
246
4
 
2
 
! Отговори
Стар Бесепар преди 12 години
До всички ***,мутри и тъпациУважаеми *** и ***.Победата е за майор Деянов.Каквото и да правите /уважаеми от форума/-това ще бъде.Ако все пак гласувате за Роско,пийте от мен една горнобанска вода.Може и газирана.
245
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 12 години
РОЗА: Напусна БСП, за да влезе в АБВ. Все комунисти, а като се има предвид, че БСП го избра за кандидат, не виждам какво ще отстоява. А колкото до Ламбо - мъдър се показва само по филмите си. Извън тях, понеже е много мъдър, а и бивш министър на културата, написа "Збогом, приятелю".
244
3
 
2
 
! Отговори
роза преди 12 години
Ламбо е трябва да говори, защото е мъдър. За Калфин мога да кажа, че е много принципен. Напусна БСП за да отстои възгледите си.
243
0
 
0
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Патриотичният дух, с който някои от коментаторите показват тъгата си по соц. минало, ме кара да им припомня как на 23-ти Ламбо и Калфин взеха 2-ро място. От графиките стана ясно, че броят на ***, гласували за БСП са два пъти повече от тези, гласували за Плевнелиев. Това ли ще са хората, заедно с ДПС, които искате да определят кой ще е българският държевен глава? И като знаем, че отиват под строй, кой ли им е платил?
242
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВИЦЕ НА *** И РЕНЕГАТ. ЩЕ СЕДЯТ НАДУПЕНИ 5 ГОДИНИ ДА СЕ ЦЕЛУВАТ С ОНЗИ
241
0
 
1
 
! Отговори
роза преди 12 години
подкрепям Утопист. Само да напомня, че за жалост Пленелиев и в МРРБ няма да се върне щото Бойко го принуди да си подаде оставката.
240
2
 
2
 
! Отговори
Go Lambo !!! преди 12 години
Ламбо си е Ламбо!!!Тиквата си е Тиква!!
239
1
 
2
 
! Отговори
Утопист преди 12 години
Преди, Плевнелиев правеше добро впечатление. После, спря да прави впечатление. А сега почна да прави лошо впечатление. Напоследък освен да плюе, рецитира и мънка , друго не прави. А преди правеше магистрали! Мисля, че трбва да се върне в МРРБ!!!
238
3
 
3
 
! Отговори
Манипулатор преди 12 години
Много подценяваш интелигентността на част от българите /извън червенияелекторат/. ВОТЪТ Е ПРОТЕСТЕН ЗА ВАС И ОРТАКА ВИ - виж резултатите 2009 г. и сега.Писна ми да дрънкате от ИМЕТО НА ХОРАТА -мен ме няма сред твоите хора.Ти нямаш визия за личен идеал / ПОЗНАВАШ ЛИ СИНА СИ?/, та ще ми говориш занационален. Тежко и на Балгария с МАЙОРИ КАТО ТЕБ. Никакво казвитие не си претърпялслед прословутия ти герой от "ОНИЯ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪРА".
237
1
 
3
 
! Отговори
Боряна преди 12 години
Много си е готин Ламбо:) Стига мятали кал . Що се излагате ???