Плевнелиев иска прагматично президентство

"Българите ще докажат, че позитивното побеждава"
Обновена: 30 окт 2011 11:05 | 30 окт 2011 10:49,
230
Плевнелиев иска прагматично президентство
Снимка: БТА

Гласувах за едно динамично и прагматично президентство, коментира кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев, след като гласува в София.

"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места.

България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава", допълни той.

Споре Плевнелиев каузата на тези избори е много силна и важна – ускоряване на развитието на България.

Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата.

"Аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно", коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да отидат до изборните секции.

На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори:

"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБРосе Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
6
 
! Отговори
пред бюрото преди 12 години
На въпрос какво ще прави в понеделник кандидат-президентът отговори: ще ходя да се наредя на опашка пред бюрото за безработни!
71
6
 
6
 
! Отговори
абе.... преди 12 години
хора в кой век живеете ? кой нормален човек гласува за Калфин ???? кой??? тези ако спечелют сме напълно загубени , ще ни окрадат и затриют държавата,или това което остана !!!! Плевнелиев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
70
2
 
2
 
! Отговори
до 106 преди 12 години
Има си социологически агенции, които правят паралелно преброяване с техни урни. Обясниха го подробно по телевизията, ама кой да гледа. Ето как незнанието ти те кара да се съмняваш и да търсиш някакво твое обяснение за резултатите.
69
3
 
1
 
! Отговори
234 преди 12 години
Хамстере губите всички едни избори поголовно......Просто ако имаш малко чест и достойнство се отегли докато партията не е гласувала с/у теб.....и не са те изхвърлили по още по унизителен начин
68
2
 
8
 
! Отговори
съсипан преди 12 години
какви джентълмени бе мръсни милиционери,частна държава на Пашата направихте *** нещастни...Но както се казва не е виновен този който дава баницата а този който я яде...Срам ме е че съм роден в тази кофа за ***
67
1
 
3
 
! Отговори
07йод преди 12 години
Аз пък ще си ходя на shoping е.ати и гласуването,всички са от едно котило на КРАДЦИТЕ,димек борят се за свойте си привилегии и личното им облагодетелстване от ВЛАСТА,а народа картофи да си сади и да се изхранва,хем практично,хем икономично,всички *** бегом марш към урните,че довечера ще получите похвала от тв екрана босфор тв..
66
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЗИ НИЩОЖНИК ПЛЕВ......НЕ САМО ЧЕ ИМА ДЕБИЛСКА ФИЗИОНОМИЯ,НО Е И МЪНИК.НИСКИТЕ ХОРА СА МНОГО ЗЛОБНИ И ТАКА КОМПЕНСИРАТ НИСКИЯ СИ РЪСТ.КАРИКАТУРА .ВИЖТЕ "ИЗОСТАНАЛАТА"ИНДИЯ КАКВА ПИСТА ИМАТ ЗА ФОРМУЛА 1.НО ТАМ НЕ СЕ КРАДЕ ОТ МУТРИ.
65
4
 
7
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 12 години
ЩЕ ГОТВЕЛ ПАЛАЧИНКИ И ЩЕ КАРАЛ КОЛЕЛА :))))))ДА Е..А *** И *** СМОТАН :)))
64
3
 
4
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до 99. Инетерсно откъде се пръкнаха тези резултати. Нали вота е анонимен. Ако това което говориш е вярно значи работата е нагласена, ако не е вярно значи ти лъжеш и манипулираш!
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЪЛНА ЛЪЖА СА ТЕЗИ ПРОГНОЗИ ВТОРИЯ ТУР Е ЗНАЧИТЕЛНО ПО МАЛКА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОС И ДО МОМЕНТА ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО ВЪЗРАСТНИ ХОРА ,НЯМА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ ,ВСИЧКО Е МИЛИЦИОНЕРСКА МАНИПУЛАЦИЯ
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите и депесарите полудяха,ту плюят Плевналиев,ту агитират да не се гласува,хахаха
61
5
 
2
 
! Отговори
селския пъдар преди 12 години
В наше село всички гласуваха за Плевналиев Това ще рече че той печели 100 % за Калфин само баба Гуна но тя е сляпа и не види къде да сложи Х. А казала на дядо Курти че подкрепила Партията Но коя партия и тя не знае Гласуваите днес а утре ще се псувате и ядосвате че не както сте искали Друг на нова година ще чете привестието Да е мирна е плодородна новата година
60
4
 
3
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
За Бога братя, не гласувайте, не вдъхвайте живот на един вонящ и разлагащ се труп, не го легитимирайте в света на живите! Днес той отново ще търси от вас властова легитимност, така, както на вампира му трябва кръв, за да добие материален израз. И тези, които казват, че трябва да се гласува, са нищо повече от агенти и привърженици на партийния антибългарски модел на управление, които ви мътят мозъка. Негласуването съблича плътта на политическата олигархия в България и показва нейната гола отвратителност. Не е случаен, факта, че губейки легитимност, на политическата олигархия и се намалява жизненото пространство и тя започва да разбулва своите вътрешни механизми, взаимовръзки и отношения, изваждайки на бял свят, цялата си покварена същност. Така тя показа отвратителното си и небългарско лице евреи да редат листите на политическите партии, турците да създават своя собствена държава, а хора назоваващи се българи да им слугуват, *** да гласуват.
59
1
 
8
 
! Отговори
131 преди 12 години
Какво се е нахилил като зелка тоя. Противен е до безбожие. Жалко,че ще трябва да му гледам мутрата през следващите 5 години. Жалко и за държавата България, скоро няма да я има на картата, ако ГЕРБ продължава да управлява! Но изглежда българина обича да бъде обиждан и унижаван от управниците си! Б.Б. ви казва,че 5 пари не струвате,а вие отивате под строй да гласувате за него. 100% се забавлява в момента на народната глупост и мазохизъм! Да ви е честит новият хрантутник,да си го гушите със здраве
58
1
 
5
 
! Отговори
sas преди 12 години
Волене срини ги бе!
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво и на тия от комисията - върху урната, написали "президент и вице президент"...... свещена простота ....
56
13
 
6
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Посоката е наляво, само ако гледаш картата на България!С Росен Плевнелиев напред към Европа!
55
9
 
5
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
Страхотно ухилен и добре облечен нашият нов президент не мога да му се нарадвам :)))
54
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Трябва много да слушкаш нарежданията от Пожарната!
53
0
 
7
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Такива резултати няма, повтарям. Това не е истина.