Плевнелиев иска прагматично президентство

"Българите ще докажат, че позитивното побеждава"
Обновена: 30 окт 2011 11:05 | 30 окт 2011 10:49,
230
Плевнелиев иска прагматично президентство
Снимка: БТА

Гласувах за едно динамично и прагматично президентство, коментира кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев, след като гласува в София.

"Гласувах за европейското развитие на България, гласувах за една достойна България, в която регионите получават качество на живот, хората получават икономическа перспектива, независимо дали живеят в малките, в средните или в големите населени места.

България има нужда от джентълменство, България има нужда от европейско поведение и на тези избори българите ще докажат, че позитивното, че надграждането побеждава", допълни той.

Споре Плевнелиев каузата на тези избори е много силна и важна – ускоряване на развитието на България.

Във връзка с неуредиците при гласуването на първия тур той заяви, че има компетентни органи, които трябва да си свършат работата.

"Аз очаквам днес драматично подобрение. Днес ще се гласува много по-лесно", коментира Плевнелиев и още веднъж призова гражданите да отидат до изборните секции.

На въпрос какво ще прави в изборния ден кандидат-президентът отговори:

"Днес ще се разхождам със семейството, ще готвим палачинки и следобед ще караме колела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБРосе Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
19
 
! Отговори
Росен Плевнелиев преди 12 години
Искам да ви кажа, че аз съм Европейски политик и от това следва ,че нямa да има никаква лустрация, а специализирания съд ще заработи на пълни обороти след Нова година за хора които крадат кокошки, желязо и подчертавам дърва от гората.Също така под съдебна отговосрност ще попаднат лица които нямат пари да си защитят постройките тип плевня за животни защото са незаконни, а ние сме безпощадни към хората които неспазват закона.Ще държа изкъсо тези процеси и ще бъда безпощаден именно защото ние богатите ненавиждаме бедните жалки хора в БГ.Изпитваме неистова омраза която се корени още в началото на прехода през 1990 година когато ви пуснахме по пързалката, а ние без значение на коя партия на прехода, направихме много пари на ваш гръб.Аз ще бъда обединител на нацията защото за мен няма значение кой от коя партия е стига да има много пари и е да е бил силовак ,мутра, показател за олимпийска надежда на БГ гордост с която сега и в Бразилия се прославихме.Ще продължим в същи дух да укрепваме здраво тяло в здрави мутри с черни лъскави коли, а на изкуфелите старчета от БАН риторично ще кажа-Няма ли да умирате вече?!България няма нужда от умни хора, а само от прости с които да си продължим все така позитивно ,европейски и страшно приятно за нас БГ политиците.
11
7
 
5
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
Марио то когато при едните ти е лошо при вторите ти е лошо при третите ти е лошо тогова трябва да помислиш над себеси можеби проблемът е във теб!!!!
10
3
 
9
 
! Отговори
elena преди 12 години
KOMSOMOLEC
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тия комсомолски приказки не знам къф ше си ни Президент.... И всичките са си плюли в устите и говорят с неразбрани думи ... прагматичну, динамичну, пирспиктивъ, каузЪ и пинпиндинкуляр... Аве я се погледни...
8
3
 
4
 
! Отговори
?????? преди 12 години
Още не съм гласувал и се чудя как да избера между тази чума и другата проказа ?
7
5
 
17
 
! Отговори
Витяз преди 12 години
Прагматичен ти е бизнеса, хитрецо. За колко ли си изтъргувал ролята на наивен добряк?... Обаче нема да ти мине номера!
6
2
 
12
 
! Отговори
666 преди 12 години
леле-мале....ами ако днес не победиш, значи не си ТИ позитивното....какво разочарование;)
5
0
 
7
 
! Отговори
до №1 преди 12 години
Точно!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама що само 1 бюлетин са му дали да му дадат един чувал да пусне вътре.
3
7
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
смешни фрази гн..кандидат президент
2
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ша го духате долни бесепари,нямам тарпение до довечера да видя как ще сегърчите от завист и злоба.сигурен съм че утре платените драскачи на бсп ще са 90% по малко щото няма да има кой да им плаща вече,ще останат само злобарите.нямам търпение, да ви видя гърчовете хахахаха."бройте минусите и ще видите колко са платените драскачи"
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е важно какво иска Плевнелиев, а какво иска Борисов.:(