Плевнелиев маха посланиците с картонче

Аз съм категорично "за" референдумите, каза той
Обновена: 3 ное 2011 14:41 | 3 ное 2011 12:06,
233
Плевнелиев маха посланиците с картонче
Снимка: Булфото

Новоизбраният президент Росен Плевнелиев са зарече, че в първия си ден като държавен глава ще подпишe указите за отзоваване на посланиците, които са били част от ДС.

Думите му идват повече от два месеца след решението на НС за отзоваване на дипломатите агенти на службите до края на тази година.

Още по темата

"Аз съм категорично „за” референдумите", каза още Плевнелиев.

По думите му за референдумите трябва да се формулират ясни въпроси, на които гражданите да отговорят.

Според него актуални въпроси за общонационално допитване са темите за енергетиката и националният план за развитие "България 2020".

Попитан за какво са си говорили с Първанов, Плевнелиев каза, че неговата категорична заявка е за надграждане на институцията. Двамата щели да имат поредица от срещи. Предстоят срещи на Плевнелиев и с президентите Желю Желев и Петър Стоянов.

"В следващите три месеца аз на парче няма да работя. За мен е важна цялата институция, нейните приоритети, как ще я структурираме. Давам заявка за активно президентство", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
estestwenno 6te ima pak moq 4owek,moq rodnina.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кметовете с картончета? Защо има кметове от ГЕРБ с картончета от ДС (по думите от централата на ГЕРБ)? Нали ГЕРБ щеше да прави пълна лустрация? Защо и шефа на агенция "Митници" е с картонче от ДС? Мигар един посланик може да причини повече вреди от шефа на митниците? Каква е тази избирателна лустрация? Трябва да се забрани на всички, които са свързани с ДС и са били членове на БКП, да заемат каквито и да е ръководни държавни постове, както и посланически! Това вече ще е истинско действие!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако попиташ всеки един политик дали е за референдум, никой няма да ти каже "не".Въпросът е кой организира референдум, поради каква причина и що...Ми той може да си организира референдум къвто му изнася....Като не е написано у конституцията .... мижи да те лажем
8
8
 
16
 
! Отговори
гербер преди 12 години
И Бойчето се заканваше, че ще уволнява чиновници, назначени от предишното правителство, но само след няколко месеца всичко замря.Важното е, че се вдигна шум.Сега гледайте какви "Калинки" и "Божидаровци" ще се назначават. Толкова сме далеч от Европа, че е жалко и гротескно
7
9
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ти пита ли шефа си, преди да правиш такива смели изказвания?Да не ти издърпа пак ушенцето.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се махат ДС агентите, НО по въпроса с референдумите трябва да се действа по-внимателно.Не може бай ***, който не може да чете и му се казва къде да сложи "Х" в бюлетината, да решава примерно дали да се добива шистов газ, да има нов АЕЦ и др. подобни важни въпроси.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Махай всички гнусни комунистически агенти от всички ключови места, Росене.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тая ДС има много хора, които са работили за България в ДС, има и хиляди мекерета, които никога не са били агенти на ДС, но са писали диляди доноси!!!!!
3
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво и успех!
2
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми ще ги маха ами.........нали за това го избрахме.
1
8
 
27
 
! Отговори
САМО ТАКА преди 12 години
Браво, режи яко .....