Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция

Атанас Семов остава зам.-председател на партията
Обновена: 13 ное 2011 20:16 | 13 ное 2011 17:51, Елка Василева
47
Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция
Снимка: Архив Булфото

Партията "Ред, законност и справедливост" от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна - това е решил по време на двудневното си заседание в Гълъбово управителният съвет на партията, съобщи днес на пресконференция в Стара Загора лидерът на РЗС Яне Янев.

"България е в изключително деликатна ситуация във финансов и икономически аспект, предстоят важни решения за държавата, които не зависят само от управляващата партия", каза Янев.

Българският народ, в средата на мандата на правителството, даде пряк вот, който е безпрецедентен през последните 22 години и ние сме длъжни да се съобразим с волята на суверена, добави лидерът на РЗС. Той уточни, че партията остава на своите позиции, но "не бива да бъде опозиция на всяка цена".

Янев каза, че в парламента РЗС няма да подкрепи подписката за касиране на президентските избори. По думите му "партията не може да се включи в опасния сценарий, който да удължи мандата на настоящия президент заради липсващ отговор на такъв казус в  конституцията на България". Ето още едно доказателство, че
нашата страна има нужда от нова конституция, заяви Яне Янев.

Лидерът на РЗС обяви, че управителният съвет на партията не е приел оставката на Атанас Семов, която той депозирал писмено след загубата си на президентските избори. Така Семов остава на поста заместник-председател на партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фурнаджийска лопата, а уж щеше да уволня Борисов! Предизборно лозунги и закачки, лошото е, че няколко десетки хиляди му повярваха на клоуна.
46
0
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
Това звучи като "от активен гей става пасивен ***".
45
0
 
4
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Г-н Стефанов,по-точно не може да се каже.Лошото е,че още сума ти време ще има трибуна за шашавлящината си.Що заненорманици са гласували за този псевдоиндивид,не ми го побира ума
44
0
 
10
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Клоунът след часа чайси тръгва, тръгва уморенизгубва се в прегръдката на мракаКлоунът сега е паксъвсем, съвсем обикновенДо утре, до утре, до утре,до утре вечер в другия спектакъл
43
2
 
6
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
И тия агенти на "вече несъществуващата" ДС станаха за смях, ама чак след изборите. Пак добре, че преди парламентарните. Ама, какво говоря, дотогава на безпросветно тъпите български "избиратели" от "отдавна несъществуващия" ЦК на БКП ще им спретнат някоя друга партийка с лидерче като Янето, да гласуват за тях, щото, сакън, за Синята коалиция не бива, те са най-лошите, защото не са 100% комунисти като ГЕРБ, БСП и ДПС.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ла*ната националност нямат, така че от това *** не е редно да се притесняваме и срамуваме.
41
0
 
5
 
! Отговори
lyka преди 12 години
iane zemi da si napravih tran seksoalna operacia da miriasah 4e zenati i pisna da te opava s penis kolan
40
0
 
12
 
! Отговори
жж преди 12 години
този що не вземе да се гръмне. нали щеше да уволнява бойко сега големи нагъзенги си е сложил хахахаха
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един хамелеон каза:....
38
0
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Какво бре, Яне, пари ли престана да дава Асанчо или му се изчерпа резерва от компромати?! За бъдещето му не се безпокой, генералът-съдия Пенгеза вече се върна. Генералската снаха, на Анг.Солаков хубавицата го оправи. И себе си оправи, злите езици говорят за 700000 евро "бакшиш"!
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Партия.... Ред,Законност и държавна Сигурнст...с лидер ку**ата и луда Янка...
36
1
 
19
 
! Отговори
Светослав Стефанов преди 12 години
Янке, знаеме, че си *** в личен план, но сега окончателно се оформи и като такъв в политиката! Извъртя се в полза на Първанов срещу ИМПИЙЧМЪНТА, после щеше да уволняваш ПРЕМИЕРА, а накрая се НАГЪЗИ! Мислихме, че си ГЕЙ, а ти се оказа чист ***! Смело напреди към ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ, *** МРЪСЕН!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДС не спи.
34
3
 
5
 
! Отговори
иордан преди 12 години
човек се учи от грешките си -ако е поне малко умен .
33
2
 
4
 
! Отговори
mo преди 12 години
E artist ti kakav si izmislenqk nali be6e Boko prestapnik nali 6e napravi6e tova 6e napravi6e onova palen pomqr si pomqr vednaga svali ga6ti4kite kam TIKVATA pomqrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
32
1
 
23
 
! Отговори
маке преди 12 години
яанче яанче гащите ти долу дупето ти голо сега ще свириш на боковия кларинет
31
0
 
20
 
! Отговори
иван преди 12 години
*** пак обърна ***-нали щеше да уволни Б.Б.а сега му се мазни и гъзи.*** тоя зима пари от всички партии и си върти *** на 360 градуса.
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Семов остава, но РЗС отива в историята . След тая врътка каква ли нова партия ще измисли Яне ?! То не беше БЗНС, то не беше СДС , та РЗС . Подкрепа за Герб, опозиция, пак подкрепа за Герб и Атака . Ай стига , де !
29
0
 
11
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Фурната, лопатата и тестото ги знаем. А сега да видим качеството на хляба!!!
28
0
 
12
 
! Отговори
ДДДДДДДДДДДД преди 12 години
Гледаите българския филм " Под прикритие " . Там много достоверно се разказва за всички врътки и машинации в държавата. Лъскат дупетата на политици министри и депутати заровени до шия в корупция. Всички са еднакви кръвопици и лешояди. Няма по - *** работа от политиката .Те винаги са хванати под ръка с мафията. Това е положението. И всички партии са еднкаво корумпирани. ВСИЧКИ СА КРАДЦИ УБИИЦИ И ПРОДАВАЧИ НА ДРОГА ОРЪЖИЕ И ПРОСТИТУЦИЯ . ТЕ ОТ ТОВА СЕ ИЗДЪРЖАТ