Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция

Атанас Семов остава зам.-председател на партията
Обновена: 13 ное 2011 20:16 | 13 ное 2011 17:51, Елка Василева
47
Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция
Снимка: Архив Булфото

Партията "Ред, законност и справедливост" от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна - това е решил по време на двудневното си заседание в Гълъбово управителният съвет на партията, съобщи днес на пресконференция в Стара Загора лидерът на РЗС Яне Янев.

"България е в изключително деликатна ситуация във финансов и икономически аспект, предстоят важни решения за държавата, които не зависят само от управляващата партия", каза Янев.

Българският народ, в средата на мандата на правителството, даде пряк вот, който е безпрецедентен през последните 22 години и ние сме длъжни да се съобразим с волята на суверена, добави лидерът на РЗС. Той уточни, че партията остава на своите позиции, но "не бива да бъде опозиция на всяка цена".

Янев каза, че в парламента РЗС няма да подкрепи подписката за касиране на президентските избори. По думите му "партията не може да се включи в опасния сценарий, който да удължи мандата на настоящия президент заради липсващ отговор на такъв казус в  конституцията на България". Ето още едно доказателство, че
нашата страна има нужда от нова конституция, заяви Яне Янев.

Лидерът на РЗС обяви, че управителният съвет на партията не е приел оставката на Атанас Семов, която той депозирал писмено след загубата си на президентските избори. Така Семов остава на поста заместник-председател на партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
ДДДДДД преди 12 години
Гледаите българския филм " Под прикритие " . Там много достоверно се разказва за всички вритки и машинации в държавата. Лускат дупетеа на политичи министръ и депутати заровени до шия в корупция. Всичка са еднаки кръвопици и лешояди. Нямо по - *** работа от политиката .Те винаги е хваната под ръка с мафията. Това е положението. И всички партии са едноакво корумпирани. ВСИЧКИ СА КРАДЦИ УБИИЦИ И ПРОДАВАЧИ НА ДРОГА ОРЪЖИЕ И ПРОСТИТУЦИЯ . ТЕ ОТ ТОВАСЕ ИЗДЪРЖАТ
26
1
 
18
 
! Отговори
lainomet преди 12 години
Яноооооо, курвоооо скапана
25
0
 
14
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Янче,- И ЗА КОЛКО ПАРИ СТАНА ТАЗИ ТРАНСФОРМАЦИЯ...?
24
1
 
18
 
! Отговори
Пачавра преди 12 години
Янеее Яне виждали сме *** ,ама от тебе по голяма *** не сме виждали. Нямаш ли поне малко съвест за да излизаш и да срамиш цяла България със присъствието си *** такъв, скривай се вече за да не ти гледаме олигофренската лай - няна мутра
23
1
 
22
 
! Отговори
Янето преди 12 години
Яне, Яне изложи се като кифладжия за това в другия парламент БЕЗ ТЕБ !
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакаме да видим книгата и тогава ще преценим дали трябва да се самосезираме каза Борис Велчев пред известна журналистка след публикуването на първия откъс във в. Уикенд. На база само на един откъс не можем да го направим. В ръцете ви е вече третата част на ВС Кръстника. Някой да се е самосезирал? Защо не се обадите на онези медийни стожери на обществото, които търсят и разобличават истината? Дали през последните 18 години е имало по-истинска ИСТИНА? Питайте ги, защо се крият от нея? Нали в срещите си с мен ме питаха: Кой сте вие, господин Стоев?. Ето, разкрих кой съм. Е, и? Ако са скъпи парното, бензинът, защо да не попитаме за причината онзи благ старец Любен Гоцев, който обяснява, че си добавя към пенсията с консултации? Дали случайно не стои зад всички фирми, които се занимават с горива? Като консултант, естествено Не се ли питате всяка сутрин, когато се събуждате: В каква държава живея? Защото аз се питам. И отговорът за съжаление от 12 години се забива в съзнанието ми с едно и също гадно звучене: В държавата на Маджо. С уважение към всички читатели: Георги Стоев
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Партията "Ред, законност и справедливост" от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна"А Яне от гнусен ***, става лигав гей.
20
1
 
15
 
! Отговори
Кур-ц гредов преди 12 години
К--во, ела да го цуняш! ХВАЛА НА НАШТИ ДУПЕТАТИ!СИЧКО Е ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО ПРИ ТЯХ.Мдааааа????
19
1
 
20
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Скрий се вече, ве педера.ст!Санданския кресльо пак избухна...
18
3
 
10
 
! Отговори
Бащицееееее де си? преди 12 години
Де се дяна тези дни бе БАЩИЦЕ? ЩО го няма СВЕТЛИЯТ ти лик по форумите? Тъжно-тъжно се точат секундите: Ми да! ВЕКИ ТРИ ДНИ ГО НЯМА КАДРОТО ТВОЕ ПО ФОРУМИТЕ. *** що работат тея ***, та не ВЪЗВЕЛИЧАЯТ твоят лик? Еййй, простаци червени, БАЩИЦАТА ще ви каже :КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? БААААщице, иде ми тез *** мръъъсни, дету ти са пречкат, да ги таковам яяяяяяяя! Ти,Ъ, що ши кажеш? Пъ си натучи ножицата да режи по-убаво лентите еййй!!
17
0
 
24
 
! Отговори
СМЯХХL преди 12 години
Абе политическа проститутко , не разбра ли, че обществото те прозря що за еФФФФтина стока си и те изплю ! Кой се интересува какво ти е политическата позиция !
16
0
 
12
 
! Отговори
Литературно четене преди 12 години
Янето е събирателен образ на Алековите Гочоолу и Дочоолу едновременно, което предполага наличие на два *** ... всеки да се ползва според обстоятелствата от победителите в изборите.
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кой защити от ИМПИЙЧВАНЕ гоце в последния момент? Яне - предателЯ !*** ЧЕРВЕН!
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне,пиле шарено,а признай си - партията на Румен Петков ли те създаде бре копелдаче тъпо?!
13
0
 
12
 
! Отговори
Яне ... кой го хване преди 12 години
След изборите касичката на Яне май остана празна. И понеже с празна касичка няма как да останеш в парламентарната каручка, трябва да се понагъзиш в правилната посока. Яневия спонсор има шанс да да влезе в кауша задълго ... време е да се целува ръка на новия.
12
0
 
14
 
! Отговори
10 преди 12 години
Тоя пък с това "партизанско-мутренско" именце кой беше?
11
0
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
От как се...ожени,Яне взе да поумнява.Срещу ръжена не се...рита,както и срещу народният вот.Сбърка че не прие оставката на...умника Семофф,но той е там само за...цвят.Яне ще излезе по...голям тактик,от...умника Сидерофф,който до сега подкрепяше безусловно Бойко,но се...полакоми за Президентството и се...разсърди,като дете на...майка си.И на двете...партийки им припарва,защото часовника...тиктака много бързо и времето им в Парламента епреброено.
10
3
 
10
 
! Отговори
bager преди 12 години
Всички партии, даже и уж решителните, като РЗС и АТАКА при първата възможност осребряват позицията си, предавайки избиратели и членска маса. За това всички които не вярваха на ГЕРБ трябваше да гласуват за Тркатора. Нищо, след две години пак ще има избори, Трактора вече ще е окончателно оправдан и тогава ще видим какво ще стане.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне - ла*но в целуфан!
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко процента спечели РЗС на изборите, някой ще каже ли? И има ли въобще някой нормален българин , който още да им се вързва на номерата??