Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция

Атанас Семов остава зам.-председател на партията
Обновена: 13 ное 2011 20:16 | 13 ное 2011 17:51, Елка Василева
47
Янев: РЗС от крайно радикална става конструктивна опозиция
Снимка: Архив Булфото

Партията "Ред, законност и справедливост" от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна - това е решил по време на двудневното си заседание в Гълъбово управителният съвет на партията, съобщи днес на пресконференция в Стара Загора лидерът на РЗС Яне Янев.

"България е в изключително деликатна ситуация във финансов и икономически аспект, предстоят важни решения за държавата, които не зависят само от управляващата партия", каза Янев.

Българският народ, в средата на мандата на правителството, даде пряк вот, който е безпрецедентен през последните 22 години и ние сме длъжни да се съобразим с волята на суверена, добави лидерът на РЗС. Той уточни, че партията остава на своите позиции, но "не бива да бъде опозиция на всяка цена".

Янев каза, че в парламента РЗС няма да подкрепи подписката за касиране на президентските избори. По думите му "партията не може да се включи в опасния сценарий, който да удължи мандата на настоящия президент заради липсващ отговор на такъв казус в  конституцията на България". Ето още едно доказателство, че
нашата страна има нужда от нова конституция, заяви Яне Янев.

Лидерът на РЗС обяви, че управителният съвет на партията не е приел оставката на Атанас Семов, която той депозирал писмено след загубата си на президентските избори. Така Семов остава на поста заместник-председател на партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
22
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Мъжка к.рва от всякъде. Яне *** недно - не си намери място под слънцето. Гаден, мазен подлизурко. Ти достойнство нямаш, шмекер мръсен.Престани да се *** с Българите.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И с тия подавания на оставки пък и не съ приемат ми приличате на еднъ партия на народа и държавата от едни минали времена....*** сте много маненки такива едни миниатюрни...дребнички такива едни ... немощни....
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ам флашките ко ш ги прайш ?Или зададен по друг начин въпросЪт...колко струва да станеш "конструктивен"...
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"РЗС от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна"...хихихи...ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ....хихихи Лъжливото оФФФФФчарче е Янка - повлеканка!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде бе,Яне!НАЙ-СЕТНЕ СВАЛИ ГАЩИТЕ ПРЕД ТИКВАТА!КОНСТРУКТИВНА И....?!?!?!
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янееее, луташ се из политиката като МУХА БЕЗ ГЛАВА!И от теб НЕ излезе политик!От всяко ДЪРВО - *** НЕ става!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тебе да те няма!*** НЕЩАСТНА.