За варивата, печивата и семейните истории в "Атака"

13 депутати няма да напускат парламентарната група, двама липсват
Обновена: 25 ное 2011 16:09 | 25 ное 2011 16:08,
65
За варивата, печивата и семейните истории в  "Атака"
Снимка: архив, Булфото

Тринадесет от общо 15 народни представители от "Атака" категорично заявяват, че нямат никакво намерение да напускат парламентарната група на партията.

Те са се подписали под обръщение до медиите, с което искат  да спестят усилията на журналистите "в търсене на доказателства за разцепление в парламентарната ни група".

"По клеветническите въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива за вас и срещу някои от вас работят нашите юристи", заявяват депутатите от "Атака".

От групата на Волен Сидеров, подписали се под документа, липсват имената на народните представители Калина Крумова и Борислав Стоянов. От пресцентъра на партията уточниха, че и двамата не били съгласни с декларацията.

Депутатът от "Атака" Борислав Стоянов заяви пред Dnes.bg, че подготвеното обръщение звучало глупаво и било безумно с жълтите истории в него.

"Още на групата миналия понеделник, когато се обсъждаха резултатите от изборите, аз и Димитър Стоянов поставихме въпроса, че лидерът на партията при тези катастрофални резултати, трябва да си подаде оставката. Още тогава казах категорично, че нямам намерение да напускам групата на "Атака", коментира Стоянов.

Той отново повтори позицията си, че няма намерение да напуска нито парламентарната група, нито партията. Но продължава да иска оставката на лидера Волен Сидеров.

На въпрос как ще работи с колегите си и с лидера на партията, който не желае да се оттегли, Стоянов отговори: "Има време до конгреса, след това ще видим".

Според депутата лидерът на "Атака" сам е изнесъл личните скандали, с което изместил проблемите в партията.

Вчера в парламента плъзна слух, че Калина Крумова обмисля да напусне след раздорите в партията.

"Както виждате, съм на работното си място и нямам какво повече да кажа. На работа съм, не съм напуснала и няма да напусна", заяви вчера тя по повод твърденията, но отказа да отговори на въпрос дали застава зад лидера Волен Сидеров. Днес тя не беше открита за коментар.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

Последният депутат, който напусна групата на "Атака", беше Цвета Георгиева, която единствена от бившите си съпартийци подкрепи бюджета за 2012 г. Преди това напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Скандалите в партията избухнаха с пълна сила, след като доведеният син на Сидеров – Димитър Стоянов, поиска оставката на Сидеров. Възникна и спорът кой иска да превземе партията - Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се е разделила със Сидеров.

След семейнитe драми в "Атака" изплува и въпросът за парите. Бивши съпартийци обвиниха ръководството на партията в злоупотреби с пари от държавната субсидия.

Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Появиха се и изказвания и за вила на Сидеров на Лазурния бряг, както и за апартамент в Париж.

От обръщението на депутатите на "Атака" става ясно, че ще бъде потърсена съдебна отговорност заради направените изказвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** цирка, *** националистите, една фуста им разката и идеалите и принципите хахахаха
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака има нужда от Волен, а България се нуждае от Атака и от Волен.
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров е късмета на България.Защото никой друг няма неговите качества. Димитър Стоянов, Капка, Бинев са все временни и преходни фигури , защото нямат качествата на Сидеров.Те ще бъдат използвани и после забравени,а Сидеров ще продължи.
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Допуснете ли да затрият Волен, както упорито се опитват, вие допускате да затрият "Атака". Без Волен Сидеров няма "Атака". Чудя ви се как не го разбирате. Волен е не само лицето на "Атака". Сянката му е вградена там. Изхвърлите ли вградената сянка, всичко рухва.
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен всичко друго, Сидеров е единственият български лидер на партия , който е извън контрола на световната мафия. Бойко е на директно подчинение на Уолстрийт, Първанов е разкрачен между Москва и Вашингтон, Седесарите винаги са били чужди мекерета, Яне е кукла на конци и т.н. Само Сидеров написа книги ,в които разобличи пагубната роля на Световната финансова мафия и нейното оръжие-глобализма и само той не изневери на принципната си политика. Това , че временно подкрепяше Бойко беше обословено от страха да не се върнат на власт откровенните грабители на България. Сега, когато вечие се разбра, че Бойко с нищо не им отстъпва, логично Атака застана срещу него.
19
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както и да чернят Волен, блясъка му няма да помръкне. Златото не се разяжда от киселините. Волен винаги е страдал от добротата си, доверчивостта си, донякъде дори от наивността си, но от друга страна това са все качества на добрия човек, който гледа на останалите от своя гледна точка, с доверие. Лошите притежават хитрост, прикритост, злоба, демагогия и др., които Волен не притежава и в крайна сметка трябва да бъде оценен от хората по достойнство, въпреки водопадите от лъжи и клевети, които се изливат върху него от поръчковите медии
18
5
 
6
 
! Отговори
)) преди 12 години
тоя път мушмурока наистина лапна ***..... АМИН
17
9
 
9
 
! Отговори
нели преди 12 години
волен има проблеми с психиката според мен,жалко за идеите на патията,пак всичко се опорочи
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
държавната машина отново е срещу АТАКАкакто при тройната коалициясамо че сега май е доста по-подло дажемашината е подсилена от посолството на щатите най-вече
15
1
 
6
 
! Отговори
до №7 преди 12 години
Не доста,а всички са станали такива заради него! А тези-ренегатите са станали и депутати благодарение на него! Не оправдавам Сидеров,но тях ги презирам!P.S. До 1- Пише се "***",уважаеми съфорумецо!
14
11
 
7
 
! Отговори
ббб преди 12 години
аз пьк гласувах за ГЕРБ само заради БОИКО щото не е *** и геи ,,,нека един мьж да ни управлява наи после а даже и нищо да не направи ще знам че сьм умрял като мьж а не ГЕИ
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА бе създадена от Волен и никой друг не е толкова подходящ да я оглавява.
12
8
 
5
 
! Отговори
ДГ преди 12 години
Ей, анонимния, дай си почивка на пръстите малко, че сигурно те заболяха от толкова хвалби по адрес на Болен. "Политически труп", стойте и се радвайте на новия сериал.
11
0
 
7
 
! Отговори
pedal4uk преди 12 години
да подменят животните в зоопарка с нашите депутати
10
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА е Волен и Волен е АТАКА.АТАКА ще продължи съществуването си.С Волен начело.
9
4
 
5
 
! Отговори
бг преди 12 години
тия циркаджии и тарикати само смучат от дьржавната субсидия сиреч от нас ,,,,нали не си представяте ьа никва работа да ти дават пари и ти само да козируваш на болен и вдигаш по заповяед рька в парламента а го боли фара за народа които са го изльгали за сетен пьт мислеики че ще му се промени положението от код червено в розаво,,,сьн ви гони будали,,,,,,ХА ХА ХА
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
99% от гласуващите за Атака гласуваме заради Волен, това е факт.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста от атакистите са станали такива лично заради Волен Сидеров!
6
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака е единственото хубаво нещо в българския политически живот през прехода. Ако и тя си замине, поне ще се сбъдне желанието на мърморковците и неарелизираните кариеристи, хак да са им турци, *** и ***!
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разпускайте партия Атака , разпускайте и Парламента и свиквайте Велико Народно събрание!Стига простотия и пир по време на чума!Това е безобразие!