Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго

Бивши атакисти разкриват как са харчени пари за пури и уиски
Обновена: 24 ное 2011 10:01 | 24 ное 2011 10:01,
161
Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго
Снимка: архив, Булфото

Не Капка Сидерова, а Деница Гаджева е обсебила партия "Атака", твърдят напусналите редиците на партията Ивайло Минов и Мартин Мартинов, които се включиха с подробности около семейно-политическата сага около лидера на националистите.

Те разказаха пред bTV, че в последната година единствена Деница Гаджева от народните представители на "Атака" влизала в кабинета на Волен Сидеров и оставала дълго и до късно.

"Аз лично съм ги чакал да излязат до 00.00-1.00 часа доста често. Те се заключваха и не искаха други хора да виждат, че са заедно", заяви Мартинов.

Лидерът пък коренно си променил отношението през последната година, като дори наричал някои от депутатите си "боклуци".

Бившите атакисти разкриха още, че в ръководството се правели злоупотреби с пари от държавната субсидия. Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

Луксозният ремонт на двете централи пък бил извършен от фирма на Николай Пехливанов – депутат от Атака и близък на Волен Сидеров. Появили се слухове, че същият подарил апартамент на лидера на партията в Париж.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

По този повод Минов и Мартинов са сезирали НАП, но все още нямат отговор. Те допълниха, че не били осигурявани адекватно, а заплатите са им давани на ръка, тъй като били различни от описаните по договор.

За сблъсъка при Баня Башъ двамата напуснали, които са участвали в организацията на митинга, прераснал в сблъсък, разказаха, че всичко започнало от малък инцидент с шофьора Емил Янев. Той имал за задача да пуска църковна музика от автомобил, докато от говорителите на джамията се чува обедната молитва.

След сблъсък с мюсюлманите Янев е заключен в Трето РПУ. Провокиран от това, Волен Сидеров дава нареждането за митинг. На организаторите е казано да викнат и "крайната" група от Габрово, чийто лидер е скинхед. Целта била да има повече крайно настроени млади хора, за да стане боят.

"Преди да дойде Сидеров, митингът беше на 10-15 метра от мюсюлманите. Когато се появи обаче, попита защо сме толкова назад. Не е казвал да се бием, но по предложение на Гаджева се купиха яйца, които да се хвърлят, и мюсюлманите отвърнаха с камъни", разказа Ивайло Минов.

По думите на двамата се е случвало да се плаща за участие в митинг. Сумата била по 100 лева, а пример за това е случаят със спирането на симпатизанти на "Атака" на сръбската граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
6
 
1
 
! Отговори
gre6kata BG преди 12 години
taa Ataka e nai golemata ''gre6ka'' na Balgaria do dne6ni dni
157
0
 
1
 
! Отговори
djani преди 12 години
СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...
156
0
 
0
 
! Отговори
"криза" Е? преди 12 години
По 90 см. ще са депутатските кресла след преместването на заседанията на Народното събрание в сградата на бившия Партиен дом.Ако се свика Велико Народно събрание, помещението може да се преустрои и тогава креслата ще са по 60-сантиметра. Това предвижда спечелилият първо място проект за нова пленарна зала в конкурса на парламента.Той беше организиран за преустройството на зала Света София на пл. Княз Александър Първи в зала за заседания на депутатите. Спечелилият проект е на арх. Владислав Николов от фирма Никонсулт ЕООД, съобщи председателят на журито арх. Георги Бакалов. Николов ще получи 15 000 лв. награда.Самият проект пък ще струва 9 217 123 лева. Той предвижда над пленарната зала да има стъклен куполкойто да осигурява естествена слънчева светлина. Едно от предложенията на архитекта, което спечелило журито, е под пленарната зала да има зала за пресконференции.На второ място е класиран проектът на фирма "Тилев архитекти" с награда от 5000 лева. Има и две поощрителни награди от по 1000 лева - за фирма "АТМ" ООД и за "Ес архитекчъръл тийм" ООД
155
1
 
4
 
! Отговори
hahahha преди 12 години
Пада ви се МУЛЕТА ,ОВЦЕ,ДОЙНИ КРАВИ!!!!!!!Типично по Български си КРАДЕ И С ***,типично по БЪЛГАРСКИ всички останали *** ги е яд,че защо те не са там,че те да крадат и типично по БЪЛГАРСКИ ,всичко е наред,.виновни няма,да влезе убитият!!!!!КРАДЛИВА,*** ***, ПЛЕМЕ КОНЕКРАДЦИ!!!!!!!В ЧУЖБИНА НА-МНОГО МРАЗЯ БЪЛГАРИТЕ,(мисия ЛОНДОН),.:)
154
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА КАКВО ЛИ НЕ СА ГОТОВИ МЪЖЕТЕ САМО ЗАРАДИ 50 ГРАМА МЕСО
153
0
 
9
 
! Отговори
кондуктор на влак преди 12 години
ВЛИЗА ,ДА И ВЛИЗА КВО ЛОШО ИМА .дупчат и билета и слиза
152
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новото име на Атака-Бардака
151
1
 
7
 
! Отговори
do 146 преди 12 години
невиждам нищо поръчково тук в статията просто хората си пишат за нормални житейски неща.човека си харчи пари повече от нормалното, зарязва жена си и почва да "жъне" на по младо гадже(ва) и то даже където "сина" си е топил достоинството .... лоштото в случая е че шофера не са го викнали за тройкаи е трябвало да си чака пред хотела по 1 час .... сигурно в студа ... докато гълъбите горе са се въргаляли в кревата и са пробвали разни орал**, ***** и други неща ....
150
1
 
14
 
! Отговори
от народа преди 12 години
Волен, Капка, Мите - евродепутато, Яне, Боко-Тиквата, Цецко-апартаменто,Серго,Костов-***,Цецка, Фидоската...един да хванеш, друг да пуснеш три да удариш Това е лицето на БГ.
149
1
 
16
 
! Отговори
Портиера на АТАКА преди 12 години
Деничка влизала в кабинета на Болен и се задържала доста дълго там!Ами естествено-кат' влезе и почва да му ближе "сладоледа":-)))).После пък на нея и влизат разни работи и така...:-))).Абе пълна политическа порнография!
148
2
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Луди управници, луди политици и *** народ.
147
0
 
7
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 12 години
ПАРТИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН!!ПРЕСТЪПНИЦИ! ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА! КОЙТО ИСКА ПАРТИЯ, ДА СИ НАБИРА СИМПАТИЗАНТИ И ДА СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС! ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!
146
6
 
4
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Тези дето не гласуват за Волен им се полагат еврейско турски правителства.
145
0
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Волене доволен!Даже сигурно е много доволен...(като има будали да гласуват за него)
144
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Е-е-е пак за пари и секс се карат всички. Нищо ново под слънцето.Откакто свят светува все е така.
143
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредна поръчкова статия от про-турски жълт сайт ***
142
0
 
9
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Поредното доказателство за необходимоста от изхвърляне на партиите от народната хранилка. И от власта разбира се.
141
0
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Това с...яйцата,дето са ги хвърляли по мюсюлманите наистина е много свежо.Ей това му харесвам на Волен,че му се...живее и има...въобръжение.Къде е Капка,къде е Деница;все едно да сравняваме Вартбург-комби с Ламборджини,дето...(го)вдига стоте за секунди.Това че нарича някои от дупетатит...***,също е нормално за него.Сигурно са посочени за такива от Капка и са му...антипатични.Тя и магаре да беше посочила,щаха да го изберат,чеи повече работа щеше да върши в Парламента;поне да го...яха Волен.
140
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
141,най-сигурно да ги скопяват преди да влязат в политиката, а, щото някои и на мЬже налитат
139
1
 
20
 
! Отговори
Българин преди 12 години
ЖЕНИ В ПАРЛАМЕНТА само над 40 год и над 130 кг - като Искра ФидосоваИначе гледайти какви работи стават - заради една дупка с косми се разцепи цяла партия.