От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов

"Този бюджет може да е рестриктивен, но е справедлив"
Обновена: 10 дек 2011 11:51 | 10 дек 2011 11:26,
44
От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов
Снимка: БТА

Министърът на земеделието обяви, че Бюджет 2012 е справедлив за всички министерства и министри.

"Този бюджет може да е рестриктивен, но за първи път е справедлив. И всеки ще вземе колкото заслужава", обяви той пред Дарик.

Още по темата

Найденов поясни, че по рамката, която правителството подписа със земеделците през октомври, е работено повече от половин година.

"Тя беше обект на търсене на консенсус и разправии между самите сектори. Когато стигнахме до финалната й част, това наистина се случи седмици преди изборите, ние ясно и честно им казахме, най-вече самия финансов министър Симеон Дянков, че няма такава практика да се подписва финансова рамка преди да бъде приет бюджета", каза той.

Министърът допълни, че в документа изрично е уточнено, че условията ще бъдат спазени, ако има финансова възможност за това.

"Подписахме с това условие, че "при възможност за отразяване на тази рамка в бюджет 2012", уточни той.

"Аз се опитах да обясня на зърнопроизводителите, преди да постъпят към протестите, че едва ли това ще доведе до нещо повече от това, което се случи, т.е. една полемика в обществото, от която самите те нямаха нужда", заяви Мирослав Найденов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов"А Найденов определя кои са "заслужилите"
42
0
 
1
 
! Отговори
страшния съд преди 12 години
Този министър се изказва все по неподготвен! Става нагъл в изказванията си, и не знам защо Премиера още го търпи да говори неистини. Г-н Борисов само сезирайте се и дайте червен картон преди да са Ви "прекратили мача"!
41
1
 
0
 
! Отговори
ganio преди 12 години
awe pichowe bulgaria ima naselenie ot 6 milona - 2 mil. 4ujdenci, 2 mil. pensioneri g/d s towa zastarqwashto naselenie i s tezi skromni wazmojnosti po 1 ili druga prichina kakvo ochakwate?? badete realisti to i politicite ako mojexa shtqxa da naprawqt taka che da ima poweche pari za da si osigurqt wlasta 4rez umilostiwqwaneto na naroda no i da iskat ne mogat!!! tova e slezte na zemqta nito sme germania, nito imame mendeleevata tablica kato rusnacite...to4ka !!
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата е фалирала.Спасявайте се.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешен си! И си жалък, Миро! Я, по-добре, вместо да ни говориш глупости, ни кажи, какво стана с Калинка?! А с фалшивата й диплома?! И не се прави на велик, защото както е тръгнало, напролет, не само тракторите ще дойдат в София, ами, цялата останала в провинцията част от България!!! Не виждам къде ще се скриеш! И твоят вожд Винету - също!!!
38
6
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Зърно производителите изнудват правителството.Всички разбрахме че няма пари . Искат да вземат парите на животновъдите ,тютюнопроизводителите ,зеленчукопроизводителите.Нямат насищане.
37
2
 
4
 
! Отговори
БББ преди 12 години
Със такива рестриктивни мерки /фалита на БДЖ , пенсионната реформа , хаоса във болниците / сами работите против себе си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36
2
 
10
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Найденов...нека си го кажем в очите. Подписа това споразумение за да няма протести преди изборите. Ти и Дянков много добре сте знаели, че тези пари няма как да ги дадете. Сега свинската ти муцуна се напъва да обяснява логиката на спасителната сламка "при възможност за отразяване на тази рамка в бюджет 2012".
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали повече нямаше да се субсидира производството на тютюн, защо държавата дава милиони /71, ако не ме лъже паметта/ за този сектор??? Това не противоречи ли на един куп споразумения?
34
2
 
6
 
! Отговори
Премиер преди 12 години
Тоя само за финансов бе-разбира само от бюджет от земеделие хал хабер си няма
33
2
 
14
 
! Отговори
ББ преди 12 години
От бюджетa взимат заслужилите , заслужилите са....герберчетата...
32
1
 
12
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Не е вярно това, вземат и ще вземат само лешперунденците, които ваште хора назначават, за пет стотинки работа не вършат, ама доверени ду*елизковци, хората които работят като магарета ги преследват, унижават, уволняват!!! Срам и позор е вашта партия !!!!
31
1
 
8
 
! Отговори
Сухар преди 12 години
Тъй както е тръгнало ще останат само заслужите циркови артисти на Републиката като златия Евгени Минчев
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А те милиционерите са едни заслужили, направо се цепят от заслуги. Особено като се сетя за Катуница.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи така ставали нещата при ГЕРБ - незасужилите плащат, а заслужилите получават.
28
3
 
11
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат всеки ден цените,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.
27
1
 
16
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Влиза Дянков захилен при Найденов.- Колега получихме транша от ЕС.10 милиарда!Седем за мен и седем за теб!Найденов:- Супер!!Вързахме га*ите!Ама как така за теб 7 и за мен 7?!?- Не знам,ама моите ги похарчих:-)
26
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този многословен *** трябва да знае, че бюджетът се създава от тези, които са в материалното производство.Нека си припомним, това име не беше ли замесено в един скандал с 20-25 годишно месо от Аржентина!Кой казва какви са критериите за заслуги?Ако е така, пенсионерите построиха България, а тези неграмотни, ненаяждащи се лицемери й е*аха ....И на нас също.
25
1
 
18
 
! Отговори
УИКИ-то:) преди 12 години
Роден е на 14 декември 1968 в гр. Враца. Завършва ветеринарна медицина във Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина, чиито наследник днес е Тракийски университет в Стара Загора. По време на следването е косомолски секретар в университета. След завършването си работи като участъков ветеринарен лекар, а по-късно и като ветеринарен лекар в собствена амбулатория в гр. Враца. В периода 2002-2004 г. е бил директор на Регионална ветеринарномедицинска служба, гр. Враца. В периода 2005-2006 г. изпълнява длъжността главен секретар на Националната ветеринарно-медицинска служба в София. След уволнението си от държавната администрация, поради скандал с внесено старо ирландско месо, той се мести в общинската администрация във фирма "Екоравновесие". От 2006 до 2009 г. е директор на същото предприятие на Столична община. Междувременно е ръководител на eкспертния съвет към ГЕРБ.
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Найденов не е ли ветеринарен доктор?:):) Да ходи да ги разправя на кучетата мъдростите си. Според мен той и министърт на здравето,пардон на болестите,ще са аут до края на годината.