От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов

"Този бюджет може да е рестриктивен, но е справедлив"
Обновена: 10 дек 2011 11:51 | 10 дек 2011 11:26,
44
От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов
Снимка: БТА

Министърът на земеделието обяви, че Бюджет 2012 е справедлив за всички министерства и министри.

"Този бюджет може да е рестриктивен, но за първи път е справедлив. И всеки ще вземе колкото заслужава", обяви той пред Дарик.

Още по темата

Найденов поясни, че по рамката, която правителството подписа със земеделците през октомври, е работено повече от половин година.

"Тя беше обект на търсене на консенсус и разправии между самите сектори. Когато стигнахме до финалната й част, това наистина се случи седмици преди изборите, ние ясно и честно им казахме, най-вече самия финансов министър Симеон Дянков, че няма такава практика да се подписва финансова рамка преди да бъде приет бюджета", каза той.

Министърът допълни, че в документа изрично е уточнено, че условията ще бъдат спазени, ако има финансова възможност за това.

"Подписахме с това условие, че "при възможност за отразяване на тази рамка в бюджет 2012", уточни той.

"Аз се опитах да обясня на зърнопроизводителите, преди да постъпят към протестите, че едва ли това ще доведе до нещо повече от това, което се случи, т.е. една полемика в обществото, от която самите те нямаха нужда", заяви Мирослав Найденов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министъра на незнам си какво е този.Миналата седмица си купих кисели краставички от Индия, яйца от Гърция и домати от Турция. Понеже съм завършила точно аграрна икономика(министъра на го знам какво е завършил, пък може и нищо-то сега това е на мода), съм крайно разочарована в търсенето на качествени и български продукти.Една шепа народ сме с една от най-плодородните земи в идеални климатични условия, а не можем да се изхраним.Това министерство да го закрият направо!
22
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
maleeee tiq ot GERB vijte gi kak sa zagladili kosama,palneqt li palneqt,toq svin4uga pone 10 kila e ka4il,otkakto stana ministar
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо в България подобни тоталитарни изказвания се приемат така леко и се смятат за нормални? Нали уж сме демократична страна? В коя демократична страна министърът раздава държавни пари по "заслуги" тоест по собствено усмотрение?
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кои са заслужилите-военните полицаите и съдиите ли????????????
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До онзи ден мълчеше , докато ти пареше под краката , а сега започна пак да говориш глупости!Просто си некомпетентен и не постъпи МЪЖКИ!
18
4
 
10
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
18, Ти си абсолютно прав. Така наречените стандарти само озаконяват некачествените производства. Според Европейските Регламенти е дзадължително върху етикета на стоката да бъде изписано от какво е направена. Това е напълно достатъчно. Найденов е един безхаберен министър оставил се на една Калинка да спре субсидиите. *** е той.
17
4
 
15
 
! Отговори
МОЕ МНЕНИЕ преди 12 години
Найденов е най - непродуктивния Министър в шайката . Той е известен с това че лобира за фирми от хранителния бизнес . По - лошото е че трови Българските Деца и Стари хора със стандарти които противоречат на ЕС стандартите .
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Този бюджет може да е рестриктивен, но за първи път е справедлив. И всеки ще вземе колкото заслужава"Рестиктивен, рестриктивен, колко да е рестриктивен? За заслужилите другари винаги ще има.Шуробаджанащина и тоталитарна селска власт!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом работата пак се върна към "заслужилите" значи скоро няма да излезнем от кризата.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цял живот на една кълка,без ден трудов стаж или най-много няколко годинки, и 148 лв.пенсия,а други-със законен стаж за пенсиониране,със 190 лв. Ало,това нормално ли е? Значи едните са се трудили,за да имат повече средства за преживяване,а другите,като ***-лежачката и хоп-помощи?! Кой умник се сети за тази въпюеща несправедливост? Къде е стимъулът да работиш,след като разликата между никаква работа и 40 г. е...40 лв?!!
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От бюджета взимат заслужелите, които инвестираха в купуването на гласове за ГРОБ.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Заслужилите" - стар соц термин за протежетата. Нищо не се е променило в тая държава. И няма да се промени, докато не си отиде поколението отхранено по соц ведомства.
11
6
 
19
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
То няма толкова арогантно поведение от страна на тоя предател! Кой е заслужил бе ***? Армията ли - по цял ден си бъркат в носа и си седят на топло - това заслуга ли е? МВР -ли ? А те какво вършат, че да са заслужили? Прокуратурата ли - там са само на поза 69 - кой кого хване и където? То бива наглост ама чак пък такава - *** му викам на това! *** в ***! Пенсионерите с по 40+ години трудов стаж не са ли заслужили повече от един военен примерно дето си е чоплил носа 15-20 години?А?
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА - ВСЕ ПАК ИДЕ КОЛЕДА:)))))))))))
9
1
 
11
 
! Отговори
до 4 Народен будител преди 12 години
Хахахаха и кой ще излезе на протест???Ти нещо си се объркал,това е България и в нея живее българския народ-какви протести,какви окупации???Пич бъди реалист-Българския народ,ако не дойде някой отвън да го освободи,да му даде нещо,да го оправи,та този нашия милия роден български народ нищо няма и не иска да направи.А и сега иде Коледа,Нова Година,после именни дни,започват се тежки софри и трапези,вино и пиянстване,за какъв протест става дума.
8
5
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тиквата се изживява като голям мозък в Брюксел, а европейците падат от смях, виждайки за пръв път такъв ***. Щял да променя Конституцията - това да не е да фалшифицираш избори? Въображението им е бедно как народа ще ги изхвърли с ритници от управлението заради това, което причиниха на обикновените хора.
7
1
 
12
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Е що тогава ние 50 процента от българското население не взимаме,че даже и ни се намалят парите?А останалите 50% на ***,политици администрация и военни и полицаи дето грам не са заслужили ще взимат отново?Тая задача как не я решихте?
6
4
 
13
 
! Отговори
Хвалипръцкото Дянков преди 12 години
"След пет години българските пенсионери ще получават повече от гръцките пенсионери" каза Дянков.
5
3
 
12
 
! Отговори
$ преди 12 години
Бюджет за лапачите, както каза Дянков. Визирайки политическите ка*ути.
4
2
 
14
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да пакажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.