От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов

"Този бюджет може да е рестриктивен, но е справедлив"
Обновена: 10 дек 2011 11:51 | 10 дек 2011 11:26,
44
От бюджетa взимат заслужилите, твърди Найденов
Снимка: БТА

Министърът на земеделието обяви, че Бюджет 2012 е справедлив за всички министерства и министри.

"Този бюджет може да е рестриктивен, но за първи път е справедлив. И всеки ще вземе колкото заслужава", обяви той пред Дарик.

Още по темата

Найденов поясни, че по рамката, която правителството подписа със земеделците през октомври, е работено повече от половин година.

"Тя беше обект на търсене на консенсус и разправии между самите сектори. Когато стигнахме до финалната й част, това наистина се случи седмици преди изборите, ние ясно и честно им казахме, най-вече самия финансов министър Симеон Дянков, че няма такава практика да се подписва финансова рамка преди да бъде приет бюджета", каза той.

Министърът допълни, че в документа изрично е уточнено, че условията ще бъдат спазени, ако има финансова възможност за това.

"Подписахме с това условие, че "при възможност за отразяване на тази рамка в бюджет 2012", уточни той.

"Аз се опитах да обясня на зърнопроизводителите, преди да постъпят към протестите, че едва ли това ще доведе до нещо повече от това, което се случи, т.е. една полемика в обществото, от която самите те нямаха нужда", заяви Мирослав Найденов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много интересен изказ! А кой ще определи най-заслужилите!:))))) Пак Миро:))))) Както определи и за ирландското месо, с което тръгна да трови българите
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миро пак почна да се изживява като богопомазан!!!!Мирославчооо мани тия бюджети,а я ме светни малко--- искам да внеса едно 45годишно месо ,далаверата ще си я делкаме
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Например заслужили са вносителите и тези които са разрешили пускането на пазара на 20 тона старо Ирландско месо.