Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!

Премиерът Борисов не виждал смисъл в предсрочни избори
Обновена: 5 яну 2012 13:16 | 5 яну 2012 13:16,
569
Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!
Снимка: БТА

Няма да има предсрочни избори, категоричен бе премиерът Бойко Борисов и обори твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че управляващите трескаво се подготвят за предсрочен вот.

"Не ми се слушат глупостите за предсрочни избори. Кой ще отиде да гласува за нас, преди да сме си построили магистралите?", попита той и допълни, че след като пътищата бъдат построени, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия освен за ГЕРБ.

По думите му предсрочните избори са само в устата на политическите му опоненти и не почиват на реалността.

Борисов заяви, че не са се сбъднали и прокобите на опозицията, че Европейската комисия няма да възстанови средствата на България, похарчени за инфраструктура.

Той благодари на еврокомисаря Барозу, че още на 15 декември миналата година ЕК е превела парите на страната ни - 250 млн. лева за строителство на магистралите.

Премиерът заедно със строителния министър Лиляна Павлова и вицепремиера Симеон Дянков направиха днес инспекция на строителните дейности на автомагистрала "Тракия" при пътен възел Нова Загора.

Борисов остана много доволен от видяното и от изпълнението на строителството, което с 2 месеца изпреварило предварително заложените срокове.

"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.

Още по темата

През март ще бъдат подписани договорите за строителството на автомагистрала "Струма", похвали се и министър Лиляна Павлова и побърза да уточни, че Агенция "Пътна инфраструктура" ще разполага със 700 млн. лева за разплащане на строителство по пътищата в страната.

По думите й вече са обявени търговете за строителство на трасетата край Враца, Монтана, София-Калотина.

От март пък започвала рехабилитацията на нови 240 км от второкласната и третокласната пътна мрежа.

За да не остане по-назад, финансист №1 Симеон Дянков също се похвали, че дефицитът на България за миналата година е 2,1%.

"Това е с 0,4 % по-малко от прогнозирания дефицит от 2,5%", каза той.

Така във фискалния резерв оставали 400 млн. лева и те можело да бъдат използвани за съфинсиране на европроекти на правителството.

"България е изключително привлекателна за чуждестранните инвеститори заради ниските данъци", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
34
 
! Отговори
Мърто преди 12 години
ПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА ИНВЕСТИТОРИ?!?!? ТОГАВА ЗАЩО ОСНОВНИЯ ИНВЕСТИТОР СА БЪЛГАРСКИТЕ ГАСТЕРБАЙТЕРИ?!
19
7
 
55
 
! Отговори
Мърто преди 12 години
Заблуден Главчо! Вдигни стандарта на живот на хорат! Оправи болниците така, че хората да не ги е страх да влизат там! Е те тогава изборите са ваши, а магистралите по който ще хвърчат турските гастарбайтери и грътските камиони.... не греят хората! Масата от хора няма никога и да се качат на тях, СЕТИ СЕ ЗАЩО!
18
11
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не ми се слушат глупостите за предсрочни избори. Кой ще отиде да гласува за нас, преди да сме си построили магистралите?", попита той и допълни, че след като пътищата бъдат построени, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия освен за ГЕРБМного сме тези които ще гласуваме против герб и още повече ще ставаме....бъдете сигурни в това г-да.
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5,ядат,ядат и още как...ако не ядяха асфалт къде отидоха 20 години парите заделяни за асфалт,я ги потърси по хотелите на хотелчев,вили и замъци,дворци,хеликоптери,дворци,чхти,летящи чинии и каквото се сетиш...хищни и всеядни,като орди скакалци са.
16
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"България е изключително привлекателна за чуждестранните инвеститори заради ниските данъци" - хер Флик отново надмина себе си. Гледам, че чуждестранни инвеститори се редят на опашка да си вкарат парите тук. А Не Нагледен Пожарникар просто не си струва да се коментира.
15
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За тъпизмите му без коментар!!!
14
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нима трябва да закриваме училища и болници, да направим недостъпно образованието и медицински услуги, да обезлюдим обширни територии, така както това се случва в България , за да успеем да се преборим с кризата""Да наливаш пари в асфалт и пътища, които хората да използват само и единственно за да напуснат границите на държавата? Да наливаш пари в мегаломански спортни съоръжения, за проявите в които малка част от населението може да си позволи да си купи билет...."Думите са на Дейвид Камерън
13
8
 
37
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
СУПЕР БОКО,ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ СИ ГОЛЯМ ЮНАК ИСТИНСКИ - ***, *** - ОТ БАНКЯ Кризата я остави на ТЕЗИ ДЕТО Я ПРЕДИЗВИКАХА - Америката и Юръпата, защото продължават ДА ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ И ЕВРА БЕЗ ПОКРИТИЕ и щтракат с пръстиА ЗА БЪЛГАРИТЕ, ДЕТО ГИ КАРАШ ОЩЕ ДА ГЛАДУВАТ, ЩЕ ТИ КАЖА една българска приказка:Настрадин Ходжа, казал на Хитър Петър:- Петре, научих магарето си да не яде- И какво ще го правиш сега? рекъл Петър- Ще го правя на кюфтета- Защо? - Очудил се Хитър Петър- Защото ТЪКМО ГО НАУЧИХ ДА НЕ ЯДЕ И ТО ВЗЕ ЧЕ УМРЕСУПЕР БОКО, Дянков е недоучило счетоводителче СЪБЕРИ ДАНЪЦИТЕ ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ХАРЧИШ Великият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък девидент)Дянков и Проф. Михаил Константинов, ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИНИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРИ!!! ИЗРАБОТВАМЕ СИ ГИ В ИЗОБИЛИЕ, ЗАЩОТО АКО В ЕВРОПА ПЛАЩАТ 150% ОТ ИЗРАБОТЕНОТО, НИЕ ПЛАЩАМЕ САМО 50%...!!!- Средната работна заплата е 17% от средноевропейската, а производителността на труда е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1 200 лева ЗАЩОТО СА ИЗРАБОТЕНИ!РЕФОРМА ДА, НО ОТ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗЪМ - КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ:1. Данък печалба ТРЯБВА да се удържа при източника - ТУК В БЪЛГАРИЯ... - За инвестираната в България част, данъка ТРЯБВА, да се намали на 5%...! (за миналата година, от печалби 35 милиарда, са инвестирани САМО 1,2 МИЛИАРДА)!!!- За неинвестираната, ТРЯБВА да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите. Данък дивидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, вместо да е колкото на нормалните хора 10%...!ТАКА ЩЕ ИМА ЕЖЕГОДНО ПО 15-20 МИЛИАРДА ЧАСТНИ ИНВЕСТИЦИИ И ПО 100 000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА!!!2. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и други осигуровки и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ТАКА В СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЩЕ ИМАШ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ3. СУМИРАНИ, СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, ЗА ЕДНО ЛИЦЕ, да са под размера на минималната пенсия от 136лв, която е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД!ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРОФЕСИЯТА СОЦИАЛНО СЛАБ!!!4. Всички ЗАПЛАТИ и всички плащания над 500 лева, да се правят САМО ПО БАНКОВ ПЪТ, ИНАЧЕ ЗАТВОР ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ!Така ще изчезне СИВАТА ИКОНОМИКА!!! БОКО АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ТРЪГВАЙ ВЕДНАГА ЗА СЕЛО ДА САДИШ КАРТОФИ!!!
12
7
 
5
 
! Отговори
язе преди 12 години
по логиката с яйцето и кокошката, я да питам кое е първо - добрата икономика или добрата инфраструктура.
11
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мечтиииииииии, Борисов, мечтиииииииии
10
74
 
20
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Отлична работа! Всички българи с ГЕРБ!
9
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
njama pyti6ta,niama koli, industria. ima kone, magareta i po njakoja i dr. karuza. pyti6tata sa edno ot nai-vaznite ne6ta v edna dyrzava. i molja ne si krivete du6ite s minusi.
8
10
 
25
 
! Отговори
преди 12 години
Бойко,спри да се чертаеш!
7
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве ей - фурнаджийска лопато - ми не мога вече да ти схвана посоката на мислите. Първо много магистрали - после вече няма да говорим за магистрали ми за ЖП - сега пак магистрали.... Ми то поне да имаше поне една магистрала през цялата държава готова и наред, че да се приказва толкоз много...От 30 години 30 километра строите...За 30 години хората у космоса фръкнаха...ние още паваж полагаме....Некадърници - и вие и ние.
6
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Novata versiq na bai Tosho...
5
14
 
43
 
! Отговори
И преди 12 години
Те хората асфалт ядат ...
4
6
 
6
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
*Всички ***
3
93
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ е единствената партия, която гради, а не разграбва България. С Бойко Борисов - напред!
2
10
 
48
 
! Отговори
Stan преди 12 години
То не е идеята само да ги построиш..ами да са и качествени, да не хлътват , да не се появяват дупки още на 3тия месец...има още и още!
1
17
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ как не те е срам с тоя *** за фон?