Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!

Премиерът Борисов не виждал смисъл в предсрочни избори
Обновена: 5 яну 2012 13:16 | 5 яну 2012 13:16,
569
Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!
Снимка: БТА

Няма да има предсрочни избори, категоричен бе премиерът Бойко Борисов и обори твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че управляващите трескаво се подготвят за предсрочен вот.

"Не ми се слушат глупостите за предсрочни избори. Кой ще отиде да гласува за нас, преди да сме си построили магистралите?", попита той и допълни, че след като пътищата бъдат построени, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия освен за ГЕРБ.

По думите му предсрочните избори са само в устата на политическите му опоненти и не почиват на реалността.

Борисов заяви, че не са се сбъднали и прокобите на опозицията, че Европейската комисия няма да възстанови средствата на България, похарчени за инфраструктура.

Той благодари на еврокомисаря Барозу, че още на 15 декември миналата година ЕК е превела парите на страната ни - 250 млн. лева за строителство на магистралите.

Премиерът заедно със строителния министър Лиляна Павлова и вицепремиера Симеон Дянков направиха днес инспекция на строителните дейности на автомагистрала "Тракия" при пътен възел Нова Загора.

Борисов остана много доволен от видяното и от изпълнението на строителството, което с 2 месеца изпреварило предварително заложените срокове.

"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.

Още по темата

През март ще бъдат подписани договорите за строителството на автомагистрала "Струма", похвали се и министър Лиляна Павлова и побърза да уточни, че Агенция "Пътна инфраструктура" ще разполага със 700 млн. лева за разплащане на строителство по пътищата в страната.

По думите й вече са обявени търговете за строителство на трасетата край Враца, Монтана, София-Калотина.

От март пък започвала рехабилитацията на нови 240 км от второкласната и третокласната пътна мрежа.

За да не остане по-назад, финансист №1 Симеон Дянков също се похвали, че дефицитът на България за миналата година е 2,1%.

"Това е с 0,4 % по-малко от прогнозирания дефицит от 2,5%", каза той.

Така във фискалния резерв оставали 400 млн. лева и те можело да бъдат използвани за съфинсиране на европроекти на правителството.

"България е изключително привлекателна за чуждестранните инвеститори заради ниските данъци", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
480
1
 
19
 
! Отговори
tankist преди 12 години
според последната изцепка на лайновоза боко, дянкоф взима по малко от един миньор, от де има тогаз пари тоя неприкрит педера...т, и втори въпрос тиквата казал че едвам е свързал двата края на бюджета миналата година следкато са му разплатили парите от брюксел та в този ред на мисли къде са парите от резерва ,
479
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целокупният български народ се пъне и заработва пенсиите на бивши партийни и комсомолски и секретари,които нищо не правеха,а си чоплеха носовете,чудеха се на коя софра да седнат и после да го пеят в ДС,част от тях получиха като наследство от партията огромни материални активи,като верни синове и дъщери-оказаха се огромна издънка,пълни *** и неграмотници,които фалираха икономиката ни,а сега плачат,че могат да фалират защото не се научиха,че освен лайф,любовници,певачки,налага се и да бачкат
478
6
 
29
 
! Отговори
iliqn преди 12 години
БОРИСОВ *** СЕ ПРЕГЛЕДАЙ НА ЛЕКАР ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ ТИ СЕ СМЕЕ
477
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може за този *** досега 476 коментара?Хората казват:"убий *** с мълчание!"
476
3
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Няма как премиерът посред бял ден да зарязва всичко, за да ходи да рита топка, а ние да мислим, че нещата ще се оправят от само себе си. Няма и министър-председател с такъв график, който позволява ритането на топка по обяд и рязането на ленти преди и след обяда. Това означава само едно че Бойко Борисов не работи нищо.Странното е, че няма родители, които биха одобрили подобно поведение на детето си да се изнася от училище, за да рита топка но на Борисов му се радват. Че и за Футболист на годината ще го изберат Никакъв хумор и никаква ирония не виждаме в тази история. Така навремето Слави Трифонов и Ку-ку бенд уж се подиграваха с чалгата, пееха уж иронично попфолк парчета и лека-полека се превърнаха в истински чалгари, чиито клипове се въртят по телевизия Планета.Вчера строи магистрали, днес художник и фугболист, утре поет, Борисов е на път да осъществи идеала на Людмила Живкова за всестранно развитата хармонична личност. Работата е там, че ще остави след себе си всичко останало всестранно разбито и много, много далеч от хармонията!
475
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Интервю на Иван Костов и отговора му какво мисли за Борисов........Той коментира заплахите на Бойко Борисов към хората, че като не го подкрепят, ще получат обратно хората, които вече са видели как управляват - Костов и Станишев."Два пъти спасявам страната от фалит. Първият път Бойко е бил пожарникар и може би току-що напуснал сикаджия. Вторият път е бил собственик на охранителна фирма и е пазел Симеон Сакскобургготски. Да казва той, че аз ще предизвикам фалит в страната, значи, че лъже, за да си спаси накърненото самочувствие", заяви Костов и добави, че финансовото стабилност у нас е следствие и от неговото управление.Политически коректен човек не може да произнесе подобни думи, но Бойко не е политически коректен, подчерта той.Бившият премиер коментира, че умението да се разговаря с хората е шоу и е до време. Трябва хляб, не може само зрелища, подчерта той. Според него ГЕРБ е изтласкало в ъгъла всички, които могат да са полезни на България, и иска да управлява само със своя талант. Той обаче се виждал колко е колкото да измамят железничарите, пенсионерите и зърнопроизводителите.
474
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
467,не съм ГЕРБ,аз гласувах за една от 65 партии явили се на последните избори,а ти имаш страхова невроза към всички,които мислят различно,а те не са непременно ГЕРБ-над 65 партии и коалиции-познай от коя партия съм!И защо аз да бъда оригинален след като по трасето бягат няколко *** и мятат партийните си директиви от края на 20 век,най вероятно пенсионирани партийни секретари,,,,
473
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ББ кога има време да работи, като или реже ленти, или е в някоя телевизия или рита топка? Все пак заплатата му я плащаме ние като данъкоплатци! Като гледам колко е напълнял не се е преработил много!
472
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне построй магистралите , а на следващите избори ( когато и да са те) си АУТ!Когато , тогава!
471
3
 
2
 
! Отговори
Голям смях преди 12 години
Стига с тези комунисти,социалисти,ГЕРБ,БСП,ДПС и т.н.След като всички 22години ви обръщат хастарите,е редно да ги наричате ваши Е.Б.А.Ч.И.(освен ако не ви разглеждаме(народа)като една извратена,пълна с мазохизъм дърта ***).Жалки сте
470
1
 
17
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ДЯНКОФ-Ф-Ф,ДА ТИ КАЖА ЗАЩО ИНВЕСТИТОРИТЕ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ- Бизнеса у нас плаща НАЙ-НИСКИТЕ ДАНЪЦИ в Европа... - 10% печалба... и само 5% данък дивидент... (В Европа са общо от 40 до 60%)- Бедните и гладните в България плащат едни от НАЙ-ВИСОКИТЕ КОСВЕНИ ДАНЪЦИ в Европа... - 37,5% удръжки от доходите си и веднага още 20% ДДС... (в Европа общо около 25 35%)Това се нарича - ОБЪРНАТА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНА ДАНЪЧНА ПИРАМИДА... ОТ КОЯТО СЕ ОТКАЗАХА ДОРИ В САЩ!!!НЕ САМ В ГЪРЦИЯ, А И В ЦЯЛЯ ЕВРОПА ЩТРАКАТ С ПРЪСТИ И ТИ СИ СМЕЯТ- Дефицита в Германия, Франция и Англия е 8, 11 и 14% , Италия беше 18%, а в Гърция стигна 21%... (напечатани пари без покритие)- Тези трилиони евро качват изкуствено доходите от труд... Плаща се за нещо което не е изработено. Това са парите над 100-те% реален труд...- Когато нашият дефицит е 2%, което компенсира инфлацията, то едно "българско" евро е с 8 -12% по-скъпо от "средно-европейското" и 20% по-скъп от гръцкото...- ОТ ТОВА ГУБИМ СЪЩИЯ ПРОЦЕНТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ СИ ДОХОД..., С КОЙТО ХРАНТУТИМ БОГАТИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ И ТИ НИ КАЗВАТ С НЕСКРИТА ПОДИГРАВКА КОНГРЕЙТСЮЛЕЙШЪН- Същото е в САЩ - напечатаха трилиони долари без покритие..., чрез които се ограбва целият свят.. ЕТО ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА АМЕРИКАНСКАТА И ВЕЧЕ СВЕТОВНА ФИНАНСОВА КРИЗА
469
3
 
9
 
! Отговори
Тююю преди 12 години
ГЛУПОСТТА Е ЗАРАЗНА, НО ЛЕЧИМА. ДОКАТО СУПЕРМЕН СТРОИ МАГИСТРАЛИ, РИТА МАЧЛЕТА С РУСКИ МАФИОТИ, ТРУПА ЧРЕЗ КРАЖБИ И РЕКЕТ МИЛИОНИ, НАРОДЪТ СЕ БОРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ. ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО, АКО И ЦЕЦО КРАДЕЦО ДА КУПУВА И МАНИПУЛИРА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ. Е НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ МЕРЗАВЦИ.
468
4
 
3
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Какво стана с Румен Петков ? Нито се вижда, нито се чува ? DEA вече откриха офис у нас, а той трябваше да е най - щастливият българин ? Странно е неговото мълчание по този въпрос ?!
467
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Европа отпуска на всички трайно безработни по 20 000 лв субсидия за да развият свой бизнес и обучение по различни направления-умните хора ползват директни източници по актуалните теми и програми-министерство на труда и социалната политика...
466
2
 
2
 
! Отговори
До 464 преди 12 години
Абе пич, ти от дума не разбираш ли? Спри да копираш едно и също нещо по сто пъти, напиши нещо ново и оригинално! Ей, промити герберски мозъци!
465
0
 
1
 
! Отговори
hagen преди 12 години
До462Но не знаеш че със Станишев си били в една компания с въпросния Циганов и са пили брудершрафт.
464
18
 
4
 
! Отговори
Генади преди 12 години
Много ясно че за ГЕРБ ще гласувамевсеки разумен българин патриот гласува за ГЕРБдруга алтернатива поне засега не виждам
463
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...черпете информация от министерството на регионалното развитие..75% целево финансиране от Еврофондовете-парите не се отклоняват за детски,заплати,пенсии-следва спиране,майките да се обърнат към БГ бизнес и да настояват да си плаща данъците и да следят стриктно за това.Политиците осигуряват среда и събираемост на данъците.Богати фирми-богати и социално осигурени работници и избиратели!
462
4
 
12
 
! Отговори
10303 преди 12 години
БОЙКО ОТИДИ СИ С МИР, КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО!! НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ ТЕ ИСКА !!!
461
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов е играл футбол с издирвания от Интерпол руския мафиот Константин Циганов. Мачът се е провел на 27 август 2008 година, когато Борисов все още беше кмет на София и неформален лидер на ГЕРБ. Според изданието кметът много добре е знаел, че руснакът се издирва от международната служба по искане на руските власти.Циганов е издирван от руските служби от 2003 година, а сигналът до Интерпол е подаден през 2006 година. Българските власти са информирани и в двата случая. Руснакът е търсен по обвинение, че е лидер на руската престъпна групировка "Уралмаш".Въпреки това през 2003 година Циганов получава българско гражданство, а тогавашният зам.-шеф на Национална служба за сигурност (НСС) и настоящ зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков е служителят от контраразузнаването, който дава разрешение за това, пише още вестникът. В периода 2001-2005 г. пряк началник на Драшков е Бойко Борисов, който по това време беше главен секретар на МВР.