БСП ще обжалва решението на съда за изборите в София

Червените недоволни – не били взети предвид доказателствата
9 яну 2012 16:40,
51
БСП ще обжалва решението на съда за изборите в София
Снимка: архив Булфото

БСП няма да се откаже да оспорва законността на местните избори в столицата.

След като Административният съд в София отказа да касира вота, от левицата се готовят да обжалват решението пред Върховния административен съд.

Социалистите посочиха, че при разглеждането на делото не са били допуснати доказателства за нарушения в изборния процес.

От БСП поясниха, че сложността на изборните документи по действащия Избирателен кодекс допуска много големи грешки в изборните книжа, които могат да се коригират от длъжностни лица.

Още по темата

Общинският съветник от БСП Борис Цветков обясни, че разполага с много доказателства за разминаване в броя на подписите в изборните книжа и отчетените гласове.

Според червените, ако резултатите в столицата не били манипулирани, БСП щели да имат 16 общински съветници, а СДС - 7, вместо сегашните 8.

Общинският съветник от БСП Георги Кадиев и бивш кандидат за кмет на левицата за София заяви, че нямало никакво занчение как гражданите гласуват - управляващите определяли вота.

Кадеив призна загубата си на изборите, но заяви, че решението на съда е отказ от справедливост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: БСПизбори 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Долу БСП! преди 12 години
Тия от БСП/БКП за много големи балъци ни имат! То по принцип би трябвало всички избори направени през периодът 1944- 1989 година да бъдат анулирани. Навсичкото отгоре БСП по време на изборите през 2011 година масово купуваха гласове! Аз мисля че поне 40% от всички техни гласове са били купени. Да не забравяме скандалните парламентарни избори през 2005 година кагато *** гласуваха по четири- пет пъти за БСП и ДПС! Кадиев е като крадецът който вика хвани крадеца!
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ДА ВИ КАЖА АКО СА КУПИЛИ ..НЕКА ..ПО ДОБРЕ ТАКА ЩОТО ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОИ ДРУГИ ПАК ЩЯХА ДА НИ ЯХНАТ .А ДА СИ ГОВОРИМЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ СЛЕД ВСИЧКИ ТИЯ ГОДИНИ ..АЙДЕ ДЕ
40
2
 
5
 
! Отговори
яа преди 12 години
Изборите си бяха манипулирани и купени от Герб това е ясна и на малките деца.Неможе да се отрече факта,че доста хора все пак гласуваха за тях но и доста се отказаха от тях и за да компенсират тези дето се отказаха те купиха пак толкова .
39
0
 
2
 
! Отговори
Незнайко преди 12 години
Какво е БСП ?
38
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 12 години
TIA IMSE PLA4I TA SAN GI GONI ZA VLAST
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази бетонена комунистическа тиква Кадиев, с колко процента иска да го бият на изборите, за да си признае загубата.Това комунист е най-тежката морална, етична и социална диагноза!
36
4
 
5
 
! Отговори
333 преди 12 години
Хайде,стига с тези избори!
35
5
 
11
 
! Отговори
askhole преди 12 години
За Кадиев важи с пълна сила поговорката "Луд умора няма"....
34
2
 
7
 
! Отговори
П преди 12 години
Този частен съд / ВАС / трябва да бъде закрит , а на голяма част от магистратите търсена отговорност ?...
33
0
 
3
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
32
7
 
7
 
! Отговори
123 преди 12 години
Всичси софиянци видяха докъде докараха София десните кметове - на - мръсния, грозен и отвратителен град в България.
31
7
 
13
 
! Отговори
michele nostrdamus преди 12 години
Погледнете го! Социалиста-милионер. Защо реве? За пари ли? Не. За мноооооооого пари. Никога вече БКП.
30
7
 
11
 
! Отговори
rument преди 12 години
Абе тия *** не разбраха ли че им остана още много малко време и ще изчезнат
29
2
 
6
 
! Отговори
Шок за ГЕРБ преди 12 години
Нещо, за което не знаете, това е шок за ГЕРБ - Костов и Кунева засечени на тайна среща в столицата...Как става това, може да видите в 7plus7. net
28
2
 
14
 
! Отговори
Аничкин преди 12 години
Кадиев тъй и не проумя, че хората не гласуват против него, а против неговата партия. Ако беше издигнат от друга политическа партия сигурно щеше да бъде почти наравно с Фандъкова. Това което иска в момента е смешно и жалко. Не му прилягат подобни начинания. Те по-прилягат на недолюбвания /според анкетите/ Серьожа Дмитриевич,
27
1
 
2
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
до 30 - Да! Но не трябва да е от БСП....
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми да яде баницата ни рива! Сега защо ревеш????
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този го разбрахме,че е мазохист-чвно получава оргазъм като го бият редовно на избори.Дайте следващия.
24
18
 
8
 
! Отговори
Дейзи преди 12 години
Кадиев е много интелигентен и умерен политк. Ако изборите бяха честни, то той щеше да има много по-висок процент
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то ще има и граждански дела за дискриминация, на няколко стотици хиляди хора неправомерно забраниха да гласуват на местните избори, щото някой в есграона не си е свършил работата, само за софия са около 120-130 хиляди - нали се сещате, че това няма как да не влияе на вота, не в полза на герб, естествено