БСП ще обжалва решението на съда за изборите в София

Червените недоволни – не били взети предвид доказателствата
9 яну 2012 16:40,
51
БСП ще обжалва решението на съда за изборите в София
Снимка: архив Булфото

БСП няма да се откаже да оспорва законността на местните избори в столицата.

След като Административният съд в София отказа да касира вота, от левицата се готовят да обжалват решението пред Върховния административен съд.

Социалистите посочиха, че при разглеждането на делото не са били допуснати доказателства за нарушения в изборния процес.

От БСП поясниха, че сложността на изборните документи по действащия Избирателен кодекс допуска много големи грешки в изборните книжа, които могат да се коригират от длъжностни лица.

Още по темата

Общинският съветник от БСП Борис Цветков обясни, че разполага с много доказателства за разминаване в броя на подписите в изборните книжа и отчетените гласове.

Според червените, ако резултатите в столицата не били манипулирани, БСП щели да имат 16 общински съветници, а СДС - 7, вместо сегашните 8.

Общинският съветник от БСП Георги Кадиев и бивш кандидат за кмет на левицата за София заяви, че нямало никакво занчение как гражданите гласуват - управляващите определяли вота.

Кадеив призна загубата си на изборите, но заяви, че решението на съда е отказ от справедливост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: БСПизбори 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ама вижте как се грижат за народа бе - разсмиват ни всеки ден! а смехът е здраве, се казва... значи те се грижат за нашето добро настроение и здраве! дано още дълго да се гърчат в периферията на политиката, за да има кой да ни разсмива така! ако вземат да изчезнат тия цоциалисти не знам кой ще ни забавлява!
21
4
 
14
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Не човек а желяжо .........! Комуниста е странно същество , което живее според неговите си закони , тои е прав, тои знае винаги правилния път, а тои е Априлския път , и друго решение не признава !Те съдят по себе си , не е възможно да няма манипулация и ще докажат ? Кога ли ще изчезнат мазните мафиоти , повръща ми се от тях ?
20
2
 
8
 
! Отговори
Лъчезар преди 12 години
на тея да им дадем по една кърпичка да си бършат сълзите
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея стават наистина смешни. В София точно никой не ги ще - да беше за Полски Трмбеш, да им повярвам, ама като знам че в Сф имам сума познати и и никой не би гласувал за червените.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОДАЖНИК. ПРОДАДЕ ИЗБОРИТЕ А СЕГА ХЛЕНЧИ
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ще гласува за партията на несменяемите доносници?
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Общинският съветник от БСП Георги Кадиев и бивш кандидат за кмет на левицата за София заяви, че нямало никакво занчение как гражданите гласуват - управляващите определяли вота.Ще си признаете Вие от БСП как от 64 години все сте във власта мамка ви комунистическа!
15
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквочите от Герб да мълчат, всеки бизнесмен от София и страната като направи някой лев си сменя жената и колата и си купува имоти в София. Нормално е в период на подем да нарастват инвестициите в жилища, защото българина така инвестира. Проблемът е, че въпреки всички приказки на Дянков за това , че в България са ниски данъците хората с парите се изнасят от България, а българите влагат парите си в банките защото не вярват на правителството. За 2012 чуждестранните инвестиции са практически нула.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП трябва да благодари на *** че хвълят съчки в загасващия партиен огън
13
4
 
16
 
! Отговори
БСП-простотия преди 12 години
Тези наглеци от градското ръководство на БСП не можаха ли да разберат, че колкото повече се правят на велики, толкова повече настройват хората срещу себе си и при евентуално повторение на изборите Кадиев ще бъде откъснат като от врабче сламка! То бива наглост и гьонсуратлък, ама тази проява на цоцолистите е направо безумие! Разликата между Г.К. и Й.Ф. беше над 20%? Къде сте тръгнали, болшевики, не виждате ли, че "главите си ще счупите в ледовете" ? Ега ти наглата простотия!
12
10
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
не че защитавам БСП но по тяхно време в БГ дойдоха почти всички чуждестранни инвеститори - да не кажа всички - в този ред на мисли нека сега да кажем по времето на ГЕРБ кой са дошли - ОТГОВОРЪТ Е НИКОЙ ...
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този човек поне покани холандският диджей Martijn ten Velden в предизборната си кампания, а не простакесите Драгана, Петкана и Султана от курвентиите на МитЮ Пайнера!
10
5
 
18
 
! Отговори
Тод79 преди 12 години
Бре червената лавина ,какво се активизира пак бе !?Я тихо *** отивайте Доганчо да ви дондурка!
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sabotaj sled sabotaj.Takava e politikata na Partiyata.
8
5
 
12
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до 7: ако можеше щях да ти нацъкам поне 25 плюса.Много си прав/права/.А сега избягали инвеститорите - кои има в предвид червената партия - англичаните които бягат и продават имотите.Не виждам други сериозни чуждестранни инвеститори от времето на тройната коалиция.
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов гледа да строи магистрали, Сидеров критикува ***, а социалистите гледат да вземат властта.
6
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Луд комунист умора няма!Абе червени *** недоклецани, колко пъти още Бат Бойко трябва да ви съдира *** *** по изборите, за да могат да уврят най-после празните ви червени кратуни. Не разбрахте ли, че сте аут най-малко още 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /педерунгелска/ партия ще се свие до един вагон ***, така че и да кяфкате и да не кяфкате все тоя четвъртит ще ви влиза в скапаните амортизирани пърдалници. Борисов за сетен път доказа, че къде ви добара, там ви *** гъзетата като риби. Стига сте се натискали за още бе, абе вие мазохисти ли сте или да, малко ли ви беше големия следизборен срам от бесепарския *** разпран, та искате още бой по лакомите червени ***. То има, има ама вашата педалщина никъде я няма, даже и в С. Корея!!!!!
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако,ако...ако баба беше мъжка,щеше да има дръжка!Хайде отново всички доказателства по всички институции,и не ни занимавайте с глупавите си мераци.Докато изявите ви са от глупаво-по глупави,докато има хора живи свидетели на пладнешките ви кражби и откровен бабаитски гьозлук-ББ ще печели изборите с лекота,а вие ще си ревете по форумите,надявайки се,че една лъжа повторена десетки пъти се превръща в истина.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората си искат 9-ти септември и това е. Няма значение кой живее в тая държава, важно е те да са на власт.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Общинският съветник от БСП Георги Кадиев и бивш кандидат за кмет на левицата за София заяви, че нямало никакво занчение как гражданите гласуват - управляващите определяли вота................той НАЙ-ДОБРЕ знае това...