Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров

"Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани"
Обновена: 9 яну 2012 14:52 | 9 яну 2012 12:03,
234
Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Imact Press Group

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров за пореден път призова да се въведе смъртното наказание за особено жестоки престъпления.

Този път той визира сагата с ромските барони, които по думите му са "построили палатите си, като са крали от народа".

Според Сидеров в България медийни герои са циганските мафиоти: "Вместо да бъдат в затвора, да пишат показания, те дават интервюта", възмути се Сидеров пред TV 7.

"Папата, Царя това се престъпници, които са ни крали нас през всичките тези години.Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани", избухна лидерът на "Атака".

По думите му циганската мафия е оплела цяла България в мрежата си.

Още по темата

"Управляващите ги използват за изборите. Защото същите тези мафиоти сега направиха изборите на ГЕРБ. Росен Плевнелиев стана президент с тези гласове. Със същите гласове е стана президент и Георги Първанов", добави Сидеров.

Той напомни, че е призовал за връщане на смъртното наказание още при случая с Катуница.

"Но тогава Бойко Борисов избяга като мишок и се скри, и още се крие, защото е страхливец", добави лидерът на "Атака". 

По думите му циганската престъпност не само не е овладяна, но и ескалира.

Прокуратурата повдигна обвинения на Любомир Илиев – Любо Къдравия от Костинброд и братята от град Левски Георги и Васил Горанови затова, че са са подготвяли убийствата на прокурора от ВКП Олег Янев, председателя на Върховното ромско мешере Ицо Папата и лидера на Евророма Цветелин Кънчев. Плановете за покушенията били правени от юни до края на септември 2011 г.

Тримата ромски барони са действали в комбина с Кирил Рашков - Цар Киро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъдещето принадлежи на белите силни националистически държави ,Глобалиската- интернационалистиическа циониско-масонска *** се провали .Хората в белите страни взеха да се усещат накъде ги води тази либералска политика ,която толерира емигранстката и *** пасмина и защитава някакви ненормалници с извратени наклонности именуващи се гейове и потъпква правата на нормалните бели хора в собствените им страни ,това не може повече да продължава
161
18
 
4
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
Човекът най-много мрази себеподобните си. Няма ли да е по-лесно този откачалник да даде обяснение там, където дават и мафиотизираните ромски "царе, папи и патриарси", като как неговата нова любов си е купила апартамент за 250 000 лева. Няма ли да му е по-лесно да даде "отчет" за своите си милионни кражби, отколкото да се ерчи и перчи. Говори се по форумите, че и той е ***. Може да е и вярно! Не знам!
160
0
 
29
 
! Отговори
иво преди 12 години
Драги Сидеров. Прав си , ама след изборите и загубата ти. А , че наистина трябва да се въведе избирателен ценз за гласуващите-трябва. И никой не може да ни обвини в расизъм или каквото е , защото той ще засегне не само *** , но и българи, турци и други. В противен случаи ставаме заложници на около милион гласподаватели, които всеки може да купи за около 20 лв.
159
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.Да върнем България на българите!
158
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.
157
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20 точки на партия АТАКА1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.
156
22
 
6
 
! Отговори
Uff преди 12 години
Бе тоя *** така и не се научи на прости неща.Явно е доста *** и му е трудно.*** такъв.. На никой не му трЕбват крайности.Всички *** не ***... ПРЕСТЪПНИ босове трябва да са по занаданите и да чукат камъни!!!!А този простия Волен, за 2 стотинки работа не може да свърши за иначе не лошата кауза... съхранение и просперитет на българина...
155
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този пак се е насмъркал яко........
154
1
 
41
 
! Отговори
...? преди 12 години
"Българите били РАСИСТИ"....?А Европейските държави ,като гонят *** ,..и ТЕ ли са расисти?
153
11
 
10
 
! Отговори
HM преди 12 години
Чуди се как да спечели електорат. Хората винаги са се подвеждали по темите за турците и ***.
152
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винету да почне с ножицата не ленти,а вратлета на *** барони и крадливи мутри да реже!
151
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един път и аз да се съглася с Волен.Прав е!Докато във всеки град не се избесят публично не само ***,но и български барони,няма да се оправим!
150
11
 
6
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
А аз искам изселване на цялото *** племе от България няма да бъда против ако и сидеров се изсели заедно със ***
149
2
 
11
 
! Отговори
Снежния преди 12 години
Много - коментари,за и против. Значи има проблем и някой не го решава. Каде е всезнаещият Бойко Борисов - силната китка ?
148
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Свестните у нас считат за луди....."
147
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Години наред не съм чул нищо, казано от Сидеров, което не е вярно. Винаги казва истината и винаги яростно е оплюван. Нека критикарите кажат кое не е истина в днешното му изказване. ДА! В БГ има етническо напрежение и има расизъм.ДА! В БГ се прави търговия с *** гласове по време на избори.ДА! Журналистиката в БГ често прави популярни хора, които не само, че не бива да са такива, но във всяка нормална страна биха били в затвора.КОЕ, КАЗАНО ОТ ВОЛЕН Е ЛЪЖА? Не виждам такава.
146
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто *** "първанци" поеха мръсната работа на мутрите, които станаха "честни" застрахователи. Удобни са за ползване от всички политически сили в страната, а за тях еважно далаверата да върви. Все едно огромните им палати не бодат очите на населението, но нещо като финансов одит на безработните им обитатели, често и без документи за постройките да е имало? Затова ще се наричат и царе, и барони, и ще се изживяват като господ. КОРУПЦИЯ е думичката....
145
10
 
5
 
! Отговори
Водния мс преди 12 години
Тоя *** като знае много що не отиде на място да се бие с тълпата срещу Рашков ами се скри като мишок .... никой няма да си спомня за тоя *** !
144
0
 
21
 
! Отговори
жорж преди 12 години
"построили палатите си, като са крали от народа"Това важи с пълна сила и за политиците.Подкрепям предложението за смъртно наказание за всички дет са ни крали!
143
0
 
11
 
! Отговори
КК преди 12 години
Време е след ***, турците, евреите, да заобичаме и българите."