Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симпатизирам на Сидеров. Той е истински борбена личност и не се дава! Единственият, който не го е страх да се опълчи на ББ.
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целта от доста време е да бъде разбита партия АТАКА, да се удари финансово чрез субсидията и така да не може да си изпълнява основните функции. Националистите от АТАКА бяха принудени да имат такива свои партийни медии, защото другите медии или си правеха оглушки, или изкривяваха информацията. Най-вероятно ударите срещу партията няма да спрат, защото Бойко раболепно е дал обещание на посланик Уорлик да му съдейства с всички сили в унищожението на АТАКА. Но трябва да знае, че след националното съвещание, на което Димитър Стоянов и Илиян Илиев бяха махнати от ЦС и бяха избрани Явор Нотев и Магдалена Ташева, АТАКА ще стане още по-силна.
48
7
 
7
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 12 години
Дотук сте се побъркали всичките . Аз съм участник в първата Авангардна мисия на Армията в Камбоджа . Нито Волен , нито Митко и хората от основният му антураж не са ходили в Казармата . Не се заблуждавайте - тук става дума само за пари и *** . Помнете това и през 2014 г когато се отворят досиетата на Народната милиция ще ви стане лошо прочитайки досието Му !
47
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА продължава напред, по-силна от преди.
46
4
 
9
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
И аз това се чудя постоянно. Тук се пишат същите неща, които и Волен говори по телевизията, и въпреки че мнозинството тук са явно на същото мнение като неговото, пак го плюят. А може би просто целта им е да изкарват душевната си помия по форумите, плюейки всичко и всеки? *** обрал пенсионерка - всички обясняват каква пасмина са *** и какво заслужават. Волен говори същото и обяснява как е против *** своеволия и за смъртно наказание - и него плюят. Няма логика.
45
8
 
8
 
! Отговори
сори преди 12 години
Ей, Воленчо, едно си на думи, друго си на дела...
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ! ЕДНА ОТ ТОЧКИТЕ НА ПАРТИЯ АТАКА ,ЗА СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен настъпи котката за опашката, още когато се заяде с Уорлик "оная" вечер в ресторанта. Американецът му каза, че ще го унищожи и явно прави всичко по силите си, за да го направи! Видно е, че американският посланик се е съюзил с Бойко против АТАКА. А методът, който са избрали заедно е най-долният, но най-развитият. Това е методът, който руши най-бързо и ефективно! Жалко, че на прицел са хората, които единствени в страната защитават българските интереси!!!
42
2
 
12
 
! Отговори
Дидо преди 12 години
По принцип най-противни от всичко са ми предателите. Те въплъщават в себе си лъжа, изменничество, лицемерие, злоба, задкулисни лъжи и още много качества, които са неприсъщи за един националист! Но откъде да знае Сидеров, че най-близките ще се обърнат срещу него, само заради лична облага?
41
4
 
11
 
! Отговори
7 преди 12 години
Как може един човек да ти е дал старт в политическата кариера, да сте споделяли едни и същи идеали и да си му се клел във вярност, а след време да го предадеш по толкова ужасен начин?! Всичките единадесет отцепници от партия АТАКА са пълни ***, които не оценяват какво са получили от Волен Сидеров. Те предават цялостната идея, само за да може да си купят нова кола или да вдигнат малко статуса си на живот. Абсурдно и обидно е, че тия некадърници се продават и падат на толкова ниско ниво!
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова сте наивни че вярвате само на това което ви представи телевизията.Дори не можете да формирате и собствено мнение. Волен Сидеров е най-подготвеният човек за президент. Само той може да защити националния интерес - всички останали са страхливци, така ли не можахте да го разберете. Дано след като прочетете това малко да съм ви осветил плитките мозъци
39
4
 
13
 
! Отговори
Волен президент! преди 12 години
Волен е най-плютия политик от придворния слугинаж. А кого обслужва този слугинаж, чии интереси? Колко правителства се смениха досега и колко финансови безчинства се извършиха? Кой от този слугинаж би казал че Костов е за затвор, заради масовата приватизация? Кой би обвинил крадливия Симеончо и протежето му Милен Велчев, дето изтърбушиха хазната, превъртяха "брейдитита", заграбиха имоти в България, които никога не са им принадлежали? Кой от този СЛУГИНАЖ казва че Доган трябва да бъде затворен, кой споменава за кабинета "Станишев" и т.н..... Но, ето го лудия Волен, този, който се опитва да спре дази престъпна шайка, и всички придворни *** почаваме да пеем - Волен е болен, Волен е луд..... В обърканата ни държава важи следния принцип - АКО ТЕ ПЛЮЯТ ТВЪРДЕ МНОГО ЗНАЧИ СИ СВЕСТЕН! А Волен го плюят постоянно, защото казва истината и е неудобен! Ако слушкаше щеше да е най-добрия и никой нямаше да го закача. Затова ще гласувам за него. ВОЛЕН -ПРЕЗИДЕНТ!!!
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е единствения достоен политик в новата история на България. Я ми отговорете: какво лошо има в идеите му за регулация на лихвите по кредитите, за разваляне на незаконните договори с електроразпределителните дружества, за закон за българския език и много други прекрасни идеи, които отлежават в някоя папка в кабинета на Цецка в НС защото не са удобни на определени лобита. Хайде кажете какво е откраднал от българската държава Сидеров? Какво е приватизирал за 1 лев както направиха Костов, Царя, комунистите и Доган. Хайде да ви видим! Или само ще повтаряте до припадък колко луд бил Сидеров? Лудите сте вие, че не го подкрепяте да направи истинска промяна към по-добро в държавата ни....
37
8
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 12 години
Извинявайте , но всички тук националисти сте с гриф " Анонимен " . Аз си пиша името и съм носителя на тъй наречената в Стара Загора значка на Вермахта . Бях зам-кмет от Атака и вашия Волен заедно с посланика на Израел ме изключиха от тази уж националистическа партия . В Стара Загора не е постъпил нито един документ от централата . Всички ,които питаха за финансирането биваха изключвани , както и тези които мислеха . Предадоха го така както той предаде нас .Сега " битката " е кой ще е субсидиран
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров е един достоен Българин който се бори да направи България по добро място за живот
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.Волен Сидеров със сигурност няма да бъде американско *** като Борисов.
34
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН СТАНЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЩЕ СА ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ЩЕ СЕ УНИЩОЖИ!ПОСЛЕ ПОЧВА ГЕТАТА!БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!ЩЕ СЕ ЗАБРАНЯТ ПАРТИИ КАТО ДПС,ЕВРОРОМА ,ДРОМ И ТЕМ ПОДОБНИ МАФИОТИЗИРАНИ ПАРТИИ!ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ -ВОЛЕН СИДЕРОВ!
33
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров е новия Левски!
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко се опитва да заличи АТАКА, но националистическата идея никога няма да се разпадне! Изконното чувство за българска принадлежност и национализъм ще победят жалките желания на мутрите да разгромят патриотите. Бойко, не можеш да протъргуваш всичко!
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предатели!!! Това е думата, която описва напълно изменниците на национализма! Тия всичките единадесет депутати са мишки, които се прикоткаха набързо при Бойко, който им предостави крадени пари. Откъде да знае Волен Сидеров, че най-доверените ще му забият ножа в гърба и ще отидат при върлия противник?!