Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
9
 
8
 
! Отговори
Вальо ВАРАКСА преди 12 години
АТАКА! ПОБЕДА!
69
9
 
7
 
! Отговори
Сиктир лан преди 12 години
националистическият сайт днес.бг за пореден път прави реклама на античовеците-зомбитата от атака!
68
10
 
11
 
! Отговори
Анти-атака преди 12 години
Всички *** и шизофреници от б-атака са за 4-и километър!
67
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ataka ataka ama v bataka
66
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"20 точки на партия АТАКА 1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.Да върнем България на българите!"
65
2
 
9
 
! Отговори
... преди 12 години
АТАКА, АТАКА АМА КОГАТО ВОЛЕН Е С КАКА...
64
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако някой напуснал иска да докаже, че е бил морално прав в напускането и критиките си, трябва да напусне поста (депутат, общински съветник, евродепутат), на който е избран с листата на Атака, т. е. благодарение на Сидеров. Оставайки, те доказват, че са чисто и просто ***.
63
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре е за АТАКА, че се чисти от предателите .Така остават само достойните. Това само оздравява партията.
62
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успех на телевизия Алфа, успех на ПП-АТАКА! За да си върнем България!!!
61
7
 
10
 
! Отговори
uk преди 12 години
Едва ли има безгрешни и абсолютно прави, но да се подигравате с истината не води до нищо добро и .... си е направо престъпление. Днес да застанеш в редиците на АТАКА и да поддържаш патриотизма си е истинско геройство.Не е нормално да се подиграваш с единствената патриотична организация ,която не е участвала в ограбването на страната в последните 22 години
60
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки разумен човек( които мисли за себе се) в света би гласувал за човек като Волен Сидеров ! Защо ли ! Много е елементарно ! ЗАЩото голяма част от българите мислят като Волен Сидеров(мое мнение формирано от пътуванията в страната и коментарите на противници на АТАКА и пр.) , но повлияни от пропаганданата машина , която брани интересите на олигарсите като натрапва непрекъснато негативи към АТАКА и Волен Сидеров , а умишлено укрива и не споменава многото позитивни действия , думи , дела на АТАКА и нейният лидер.
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре е управляващите да разберат, че колкото и да се пънат да рушат АТАКА, не само няма да успеят, а ще обединят редиците й още по-здраво. Не забравяйте, АТАКА не е мимолетно явление, което лесно може да се заличи и забрави. Това е партията, представител на изтормозения и лъган през прехода български народ. АТАКА не е обикновена политическа креатура. АТАКА е концепция за оцеляването на България, българщината и българите. Да живее България!
58
5
 
11
 
! Отговори
WIKI преди 12 години
Национализмът тепърва ще набира скорост в България.
57
9
 
8
 
! Отговори
DA преди 12 години
Гледай прошляците капка и волен как са загладили косъма. Милионери станаха, уж с "националистическа идея". Цирка продължава, баламите блеят и им се радват.
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е АТАКА и АТАКА е Волен!
55
4
 
9
 
! Отговори
Българин: преди 12 години
Винаги ще бъдем с теб, Сидеров!
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целта на напусналите парламентарната група четирима депутати е парите от АТАКА да бъдат пренасочени към ГЕРБ и така да се ударят партийният вестник и партийната телевизия "Алфа" - единствените медии, които огласяват позициите на партията.
53
3
 
1
 
! Отговори
HUI DOKOLENKO преди 12 години
KATO GLEDAM BABATA SIGURNO PO DOBRE STE ULABI JILKATA OT MAIKATA NA VOLEN SI4KATA MU RABOTA E TAKAVA U TIAH REVAT
52
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато АТАКА ги подкрепяше, гербаджии доволно симулираха благодарност и приятелство, но след като укрепиха властта си на всички нива, решиха, че повече нямат нужда от Сидеров. Затова и стартираха неговата елиминация с всевъзможни средства. Изглежда разумните му доводи и опитите му да предотврати упадъка на страната ни, са дошли вповече на управляващите и са решили да му запушат устата. Аз съм сигурна обаче, че АТАКА няма да се разпадне, хората имат нужда от патриотичната идея. Национализмът тепърва ще набира скорост в България.
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На сбора Сидеров каза много истини, които доказаха, че той е единственият, който заслужава да е лидер на патриотите. Много от политиците именно затова не го долюбват - защото казва истината и просто не им е удобен