Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин

Скандалът с помилванията заличавал нарочно други скандали
5 фев 2012 20:20,
171
Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин
Снимка: Impact Press Group

Скандалът с помилванията е отмъщение на премиера Бойко Борисов. Така смята предишният вицепрезидент Ангел Марин. 

„Отмъщение от Борисов за това, че аз му дадох такава квалификация какво представлява той – че той е позор за България. И отмъщение на тези, на които не съм удовлетворил молбата – ходатайството, искането за помилване или за българско гражданство”, заяви още той пред  bTV.

Марин обясни, че е помилвал 533 души, а е отказал помилване на 8628 души.

„Като се сметнат техните близки, познати, покровители, тези бандити, които си имат банди, колко много стават хората, които ме ненавиждат за това, че не съм намалил присъствието им в затвора”, посочи той.

Още по темата
 Според него с този измислен скандал се цели да се заличат другите скандали.

„На управляващата партия и на заемащия длъжността министър-председател Борисов е коронен номер да отричат всичко, направено от другите. Техен обичай е да очернят всички други, които преди това са били във властта и тези, които не са с тях”, коментира още Марин.

Според него има опит да се прикрият гафовете в борбата срещу престъпността, като се измисли, че вицепрезидентът „имам някакво едва ли не добро отношение към престъпниците”.

„Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне”, заяви Ангел Марин.

Според него е жалко, че министърът на вътрешните работи не може да разбере това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Ангел МаринПомилвания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
15
 
8
 
! Отговори
nh h преди 12 години
ВИЖТЕ МОЛЯ ВИ СЕ КАКВА КЪЩА СИ Е НАПРАВИЛ АНГЕЛ МАРИН В РОДНИЯ МУ БАТАК С ЗАПЛАТАТА СИ.АМЕ НЕ САМО ТОЙ,СЕКРЕТАРКАТА МУ И ТЯ СИ Е НАПРАВИЛА ПАЛАТ ДО НЕГОВИЯ.С ЧИИ ПАРИ ОБАЧЕ.ДА НЕ СА ТЕЗИ ОТ ПОМИЛВАНИЯТА???
82
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
77Хихихихихи! Я ги покажи тези стоте в щатите за 10-те години:)))))))))) Аз пък ти казвам че са 20 000! Освен това сега изплатиха на един лежал в затвора несправедливо 30 години по 50 хилки на година мисля, но въпреки това не изглеждаше щастлив:)) Кухарки, кухарки! Голав вода сте герберчета ***!
81
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марин е пич! Разказа играта на мутрафона!
80
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не ти пука Марин! Отиват си! Като си отиват много лаят герберите:) Гледах предаването! Много си прав за всичко!
79
11
 
5
 
! Отговори
бат милчо преди 12 години
днес четох в един жълт вестник че тоя строял за любовницата си голяма вила в Батак,за скромните 100х лева.
78
9
 
11
 
! Отговори
Боко преди 12 години
Гeйберче , нали знаеш кой е вице- президент в момента ?
77
10
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Кога минаха...двата мандата на Гоце и Марин ейй,като че ли вчера...влязоха в президентството.Викам си:как ще ги...изтърпя толкова...време,а то времето взе че...мина,като нищо.Всичко минава на този...свят,но какво...остава;много често за съжаление...нищо.
76
20
 
14
 
! Отговори
Бойко Мутрата преди 12 години
ЕДИН ГОЛЯМ *** ЗА ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЛАДУВАЙ НАРОДЕ ПОКРОВИТЕЛСТВАЩ УПРАВЛЯВАЩАТА НАПАСТ.
75
3
 
14
 
! Отговори
poha преди 12 години
До77Вземи и прочети конституцията на РБългария. От президента и вицето му нищо не зависи що се отнася до икономиката на страната, съда и МВР. Президентската институция има представителна власт, законодателна инициатива, но не и да прави и одобрява закони.До просешка тояга ни докараха всички управляващи до тук - 20 години всички грабиха .
74
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"редник Марин е за затвора заедно с агента-*** Гоце.Тия две мръсни комунистически *** за 10 години нанесоха щети сякаш са били 100 години на власт. "И най-голямата щета - оставили са мижитурки като тебе още да хабят въздуха на родината : )
73
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дайте да го изберем този още един мандат,че92 да пусне и другите осем хиляди престъпници ! Баси и наглеца ! Човекът си е имал критерии Явно е пускал само най-платежоспособните
72
4
 
5
 
! Отговори
ha ha haaaaaaaaaa преди 12 години
vie si gi sazdadohte sega si gi pomilvate drugari.dano doide den vsi4ki da ste po zatvorite sred otro4etata vi.
71
19
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 10 години в многомолионният САЩ са помилвани около 100 човека. За 10 години в малкомилионната Бг са помилвани над 500 човека. За 10 години Гоце и лакеят Маринкин успяха да докарат Бг до просешка тояга с най-ниската минимална заплата в цял свят - дори и от третият свят. Ако има поне малка справедливост Гоце архарина и награденият с орден 'Ст. планина' Маринкин, трябва да ги натирят в затвора в Белене доживот. Направиха Бг-то на турски *** и сега събират и вход за него.
70
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кво си отмъщава бе, п. Маринкин? Много си важен като говориш, само вятър правиш.
69
20
 
36
 
! Отговори
George1 преди 12 години
редник Марин е за затвора заедно с агента-*** Гоце.Тия две мръсни комунистически *** за 10 години нанесоха щети сякаш са били 100 години на власт.
68
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какъв си ти ,че ще ги помилваш-цар ли си ,какъв си?
67
21
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
*** комунистически,извини се на почернените майки,че си пуснал убийците на децата им на свобода.
66
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
с Гърция какво става
65
3
 
15
 
! Отговори
Гордо Червено преди 12 години
Ето ви самопризнание, честито сами си ги избрахте , заради вашия вот сега наркодилърите и престъпниците са насвобода , за да може едия да се прави на жертва другия на партиелн лидер !Пак плюйте Герб и Борисов , и те не са по-различни , питам ние избирателите кога ще станем по-различни
64
7
 
31
 
! Отговори
кирил преди 12 години
пак ли Борисов е виновен не чъм съм му фен но това е смешно генерале ти си позор за армията за тези момчета който загинаха някъде си и ти през това си правил кървави пари но човек гол се ражда еи гол умира само позора и честа остават за винаги а ти си позор така ще те запомним като позор това са много пари 3