Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин

Скандалът с помилванията заличавал нарочно други скандали
5 фев 2012 20:20,
171
Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин
Снимка: Impact Press Group

Скандалът с помилванията е отмъщение на премиера Бойко Борисов. Така смята предишният вицепрезидент Ангел Марин. 

„Отмъщение от Борисов за това, че аз му дадох такава квалификация какво представлява той – че той е позор за България. И отмъщение на тези, на които не съм удовлетворил молбата – ходатайството, искането за помилване или за българско гражданство”, заяви още той пред  bTV.

Марин обясни, че е помилвал 533 души, а е отказал помилване на 8628 души.

„Като се сметнат техните близки, познати, покровители, тези бандити, които си имат банди, колко много стават хората, които ме ненавиждат за това, че не съм намалил присъствието им в затвора”, посочи той.

Още по темата
 Според него с този измислен скандал се цели да се заличат другите скандали.

„На управляващата партия и на заемащия длъжността министър-председател Борисов е коронен номер да отричат всичко, направено от другите. Техен обичай е да очернят всички други, които преди това са били във властта и тези, които не са с тях”, коментира още Марин.

Според него има опит да се прикрият гафовете в борбата срещу престъпността, като се измисли, че вицепрезидентът „имам някакво едва ли не добро отношение към престъпниците”.

„Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне”, заяви Ангел Марин.

Според него е жалко, че министърът на вътрешните работи не може да разбере това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Ангел МаринПомилвания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне, заяви Ангел Марин."Винаги ще защищаваме престъпниците, защото ТЕ ни носят пари, не вие!
62
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце за 8 години тежка работа имал една единствена задача - да подпише указ чеима заместник - ама и нея не я сършил - Щото забравил Истината е че не е забравил ама му било кофти да не се изложи щото не може да се подписва
61
8
 
24
 
! Отговори
марти преди 12 години
За такива като този на снимката нормалните хора дори и плюнките си пестят!!!Не е важно колко е помилвал и на колко е отказал този ***-важното е да даде обосновка на кого и защо е отменил присъдите!!!И да каже с какво гнида като него беше готова да се кичи с най-високото държавно отличие на нашата страна???
60
7
 
30
 
! Отговори
алекс преди 12 години
Цялата фамилия Марин са за съд но ако живеехме в правова държава позор! да чете това тук е народа!ало Маорин чети това мислят обикновените хора за теб който ти предаде и построй на любовницата си най голямата къща в свещеният Батак позор си ти срамувам се заради тебе!
59
10
 
28
 
! Отговори
ани преди 12 години
а какво става с Първанов никой нищо не казва за него че той е виновен за всичко Гоце и Марин да върнат парите и да не се оправдават с Бойко
58
25
 
7
 
! Отговори
анти преди 12 години
за ме бсп нямат алтернатива и предпочитам да гласувам на сигурно. знам че някои ще ме обвинят че не помня каво ставаше по време *** мандата им, но не е така. не отричам, че имаше скандали с корупция и престъпност, но аз лично не съм бил засегнат. като цяло бях доволен от живота си при техния мандат, а сега се справям много по трудно.
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Marin bil mega nahalen 4ovek,gorkite ybiici i iznalsiva4i ne zaslyjavat takova otno6enie. Nai-dobre e Marin li4no da se ybedi kolko trydno im e, pone za nqkolko godini.
56
8
 
29
 
! Отговори
митко преди 12 години
Марин тук е истината това е народа срам за тебе ти отне 10години от нашите парички бесрамнико сега пък Бойко ти е виновен Батак този град да се срамува заради тебе боже да пази господ да не съм ти баща
55
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако някой си е изкарал ТЕЛК и е взимал неправомерно пенсия по болести това се докаже - всички отпуснати пенсии за този период се връщат къмНОЙ - Ангеле ти дори документ нямаш Ве БаЦе - било то Оригинален или ФалшивДа връщаш парата на Българският Народ
54
5
 
29
 
! Отговори
ritci преди 12 години
То не стига ,че съда на 10 бандита вкарва само двама в панделата,а този м*ндил и тях помилва.
53
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Za kakvi zaslugi mu go vra4iha tozi medal?
52
7
 
21
 
! Отговори
doc. K. преди 12 години
Марине, ти си позор за България! Ти си един гаден и злобен ***, *** комунист, ял цял живот на готово от държавната софра! Жалко че си от Батак, ти си позор за всички!
51
5
 
20
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Ха човека за два мандата е изкарал 2 милиона евро за вила.
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I komunetata vzeha da se poqvqvat tuka. Pak 6te ima da revat kato magareta. xaxaxaxxaxaxaxaxa
49
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много е просто решението, от тия помилваните, ако повече от 10% извършат престъпление, тогава този който ги е помилвам, отива в затвора.
48
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕГА КОЙ ЩЕ АМНИСТИРА ПЕШО СУМИСТА ? АНГЕЛЕЕЕ,АНГЕЛЕ ,АТИ ДАДОХА ОРДЕН,ЦЯЛАТА МАФИЯ Е НАГРАДЕНА ОТ ГОЦЕ СЪС ОРДЕНИ А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД РЕВНА И СЕ ГАВРИ СЪС СТОИЧКОВ ЧЕ НЕ БИЛ ДОКТОР
47
5
 
2
 
! Отговори
Палеоеколог преди 12 години
Първо тоя Марин няма ли си фамилия и второ защо не назовава проблемите,които се прикриват от правителството.
46
6
 
5
 
! Отговори
Do 47 преди 12 години
Ti si golqm fantazior. xaxaxaxxa
45
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да връщаш не само ордена а и всички заплати които си взимал в този период времебез указ на президента - значи БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОРАз за какво плащам данъци ? да ги раздават на *** и пульо без договор без назначениеИ Аз ескам да взимам 5 000 лв заплата + премии + осигуровки - ама ей така без договорбез нищо само - на банкомата - ние в Европа ли сме или в някое африканско племе ?това е НЕЗАКОННО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
44
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов - Премиер!