Кой сега е Емел Етем?

Цветанов да си подаде оставката, настояват от левицата
Обновена: 9 фев 2012 15:02 | 9 фев 2012 13:25,
213
Кой сега е Емел Етем?
Депутатите Антон Кутев и Петър Курумбашев Снимка: БСП

БСП припомни стара декларация на ГЕРБ, в която от партията искат оставката на тогавашния министър на държавната политика при бедствията и авариите в правителството на тройната коалиция Емел Етем.

Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.

Тогава от политическата централа на ГЕРБ пишат: "Наводненията в страната от последните два дни, доказват още веднъж престъпното бездействие и неспособността на министър Емел Етем и служителите в подопечното й министерство да изпълняват служебните си задължения".

Социалистите припомниха, че нейните функции са били поети от вицепремиера Цветан Цветанов.

Още по темата

"През 2007-ма година ГЕРБ питат има ли система за ранно предупреждение на населението при бедствия и аварии, как работи тя и защо не е изградена? При такава ситуация те са поискали оставката на Емел Етем. Ние питаме кой днес е на мястото на Емел Етем и трябва ли да си подаде оставката?", риторично зададе въпроса си Курумбашев.

"Когато те вече са управляващи, същите въпроси може да бъдат зададени със същата сила и нямат отговор", допълни той.

"Колегите от ГЕРБ са с къса памет", подкрепи го Антон Кутев.

"Нашият въпрос е кой днес е Емел Етем. Цветан Цветанов отговоря за "Гражданска защита". Кога ще поиска ГЕРБ оставката на Цветанов?", попита и Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
8
 
13
 
! Отговори
фактите преди 12 години
Кмета,който Ц.Ц.типично по гестаповски заклейми като главен виновник,писал до обласния управител,който пък сега е депутат от ГЕРБ.Онзи пък писал на Аню,той пък си го преместил в другия кръчол.Две години и половина управляващите не знаят колко язовира и водоема има в България.В случея няма значение кой точно задава въпроса.Не се хващайте за определени хора.Въпроса наистина е защо преди да вземат властта реваха по Етем,а сега не искат да си понесът престъпната отговорност.Вината е изцяло на ГЕРБ.
83
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нагли ***,ако тогава турчинката си беше подала оставката,сега и Цветанов щеше да си ХОДИ.И да ви питам,каква работа имате *** при посрадалото население? Като ви видят и им прилошава на хората.Колко пъти ви даваме властта и винаги се насирате.Така направихте и с имената на турците,а сега не можете да им кажете нищо,те крадат ли крадат барабар с вас,като за последно.
82
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кво, ако Цветанов си подаде оставката. Ще стане ли живота в България по-добър, не вярвам. Тук трябва нещо радикално, някаква намеса на цивилизованите държави, но в проарабски стил, със сила за обезвреждане на вкопчилата се във властта незаконно забогатяла ***, пиеща кръвта на българина и плямпаща популистки дрънканици да залъже, както всеки път примитивното и изостанало население. Иначе спасение няма, ако се изпълнят препоръките на ЕС, парламента трябва да осъмне празен.
81
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като споменахте Емел Етем ,кога ще я пандизите за кражби?
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А пък аз си спомням, как Емел Етем твърдеше, след като язовирът над Цар Калоян се скъса и заля хората, че дъждът бил виновен, защото паднали 330 литра на квадратен метър!!! После синоптиците й се присмяха, че толкова дъжд на квадратен метър не пада и в тропиците! Ама туркинята беше засукана, мааазна. Не й пукаше особено. А пък партията й не се бръкна да извади 1 милион за пострадалите. Нито пък коалиционните й партньори. ***!
79
5
 
13
 
! Отговори
Гордо червено преди 12 години
Аз пък искам БСП и ДПС да се саморазпуснат и настоявам да се обединят в една нова партия начело с Гоце
78
10
 
9
 
! Отговори
Красно малоумие преди 12 години
Не разбрахте ли, че Цветанов няма да подаде оставка, защото ние, привържениците на ГЕРБ, не разрешаваме! Не желаеме да ви правиме кефа ! Давай, Цветанов! Само гърч за червените избушени крадци! Всички сме с теб!
77
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а бе на наглите комунисти трябва само БОЙ Е....Е и сръбска музика,може и чалга,тия от дума не разбират...
76
7
 
15
 
! Отговори
Обобщената истина преди 12 години
БСП и ДПС - "Ние като крадохме и рушихме държавата ГЕРБ искаха оставки. Сега ние искаме оставки защото ГЕРБ немогат да възстановят за 2 години това което ние съсипвахме 20 години" Няма по нагли и лицемерни *** от тези в тройната ламя. Кой каквото иска да казва, до сега не съм виждал толкова адекватно поведение от страна на държавата както през последните седмици. Затварянето на границите за тирове по време на снежните бури,грижите за Българите блокирани около Букурещ преди две седмици и т.н
75
3
 
3
 
! Отговори
едни и същи клоуни преди 12 години
С две думи и едни и другите са гадни крадци и си прехвърлят топката 20 години.....А простичкия народ пак ще търси промяна,ама вече се чудя кой ще е тоя дето не иска пари,много пари...Незнам хора с толкова милиони как могат да са толкова алчни и да взимат безкруполни решения в ущърб на тоя който му е повярвал и е гласувал за него,това е хора..! месец ни обичат и лъжат с кебапчета и после 4 годинки милиони и милиони,сигурно не си знаят по колко са ги събрали....
74
5
 
7
 
! Отговори
qze преди 12 години
Класация на виновниците за положението в БГ:1. СДС и Костов - излъгаха хората, че ще работят за тях2. Елокторатите на БСП и СДС - каквото и да правят техните любими партии, те винаги гласуват за тяхЦаря и Борисов няма да ги слагам в класацията защото са последица от първите две точки.
73
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ ПОМНЯ КАК ПОКРАЙ ЕДНА НОВА ГОДИНА СНЯГ ЗАТРУПА СТРАНАТА, А МАЙОР ЕТЕМ НЯКОЛКО ДНИ ОСТАНА НЕОТКРИВАЕМА. КОГАТО СЕ ПОЯВИ СЕ ИЗКАЗА, ЧЕ НЕ Я ОСТАВИЛИ ДА СИ ПОЧИНЕ КАТО ХОРАТА! ПОМНЯ СЪЩО КАК В ЕДНА ЗИМА, КОГАТО РУСИЯ СПРЯ ГАЗА И ХОРАТА СТОЯХА НА СТУДЕНО, РУМБАТА ОВЧАРОВ БЕШЕ НА ПОЧИВКА В БРАЗИЛИЯ НА ТОПЛО И КАТО СЕ ВЪРНА, КАЗА, ЧЕ НЯМА ДА РАЗКРИЕ КАКЪВ ДОГОВОР Е ПОДПИСАЛ С РУСНАЦИТЕ И ЧЕ И ТОЙ ИМА ПРАВО НА ПОЧИВКА, ЧОВЕКЪТ. ТОВА ПОМНЯ!!! НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ХОРАТА НЕ ПОМНЯТ! ИСКА ВИ СЕ, *** НАГЛ
72
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз Кутев ИСКАМ след 8-9 години да съм министър -председател...Тогава ****ката ще ви разплача ГРЕБ-аджии! А как обичам серГЕЙ! и той ме обича....Той ми е другар! Обичам другарите си ! Отзад! Много! КУРумбашев ми е нов другар! Обичам го и него! Майната му на народа! Все ще им дадем по ддве кебабчета и вино...та после да измират!
71
4
 
10
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Напразно искате Цветанов да си даде оставката. У него такова нещо няма, той никога не е имал и не е възнамерявал да има оставка. Специален отряд на ГСДБОП направил шест обиска и не е намерил нито една оставка, липсвали са дори материали, от които да бъде произведена такава. Полицията разглежда възможността оставката на Цветанов да е била изфабрикувана от Станишев, но според британските учени последният не е достатъчно компетентен, за да знае какво е оставка.
70
1
 
5
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Я ....Месар интелектуалец имаме.....Само за протокола,кочините ги рият други,ние прасетата само живеем в тях....
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kak potarkvat sega race komunetata i se kefat na horata na neshtastieto.Kade e Eptem Kradem da se oblaji ot neshtastieto na horata.Taka i turcite na sa ni drali kojata kato troinata koalicia.Samo kade Boci gi bavi sas zatvora i ne si e pribral na toplo.
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя има много здрава жлъчка! Как досега не му се спука от толкова много злоба!
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ на турците и руснаците от БКП!!!Те са доказали ,че не им пука за България ,а за Турция и Русия!
66
6
 
3
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
На *** шутката е много разшлякана и може да събере доста Гербери
65
3
 
8
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Трябва да си много ограничен хуманоид за да вземаш чужд Ник,да говориш на диалект.....с една дума КОМУНОИД !!!