ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов

Бойко Борисов бил закъснял за акцията с бонусите
Обновена: 5 мар 2012 06:59 | 4 мар 2012 21:01,
221
ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов
Първанов скочи на Борисов и за бонусите. Снимка: Impact Press Group

ГЕРБ губи битката на територията на морала.

Така предишният президент Георги Първанов коментира днес в Сливен скандала около взетите бонуси от държавните служители.

Според него с това се дава ход на нова атака и дискредитация на и без това нископлатената администрация. Първанов допълни, че по този начин държавните служители ще бъдат още по-демотивирани в работата си.

Още по темата
 "ГЕРБ губи битката на територията на морала. ГЕРБ дойде на власт с идеята да бъдат моралният съдник, менторът в българското общество. Но ще трябва да се раздели окончателно с тази роля, защото това очевидно е политика на ГЕРБ.

Самият премиер, неговото решително действие е твърде, твърде закъсняло и в този смисъл той си носи пълната отговорност", коментира Първанов, цитиран от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първановбонуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма в България политик който да има право да говори за морал .Само като си знаят банковите сметки и начина им на живот на фона на крайно бедно преживяващото население по- добре е да ЗАМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ.
178
0
 
0
 
! Отговори
gu-zel преди 12 години
sled kato iz4etoh vsi4ki komentari mi stana yasno koy na kide kloni veznite to kokala i bez mrivka da e ku4eto pak niama da go ostav i a kak se ostaviyat pari i vlast .
177
0
 
2
 
! Отговори
BGto преди 12 години
...каза моралиста!
176
6
 
5
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Много сте увредени! Пишете срещу Първанов след като обработиха главите! Първанов е нива над ББ и реши ли може да го катурне. Сигурно сте бодри герберчета и ви е страх от него.
175
4
 
4
 
! Отговори
Распутин преди 12 години
Дано Гоцэ води БСП на следващите избори! Не вярвах, че за БСП може да има по-лош водач от путьото Станишев! Оказа се, че има! дано Гоцэ спечели вътрешната крамола и дано оглави БСП за изборите!!!
174
4
 
6
 
! Отговори
Распутин преди 12 години
Дали има друга държава по света с такъв набор от завършени демагози и наглеци? Не вярвам! Твърдо не! Но на изборите следващата година Гоцэ ще види кон боб яде ли...
173
2
 
8
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Наг.л.....,много наг.л......
172
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
агенте агенте мръсотията ти е в кръвта!
171
4
 
10
 
! Отговори
АГЕНТ ГОЦЕ преди 12 години
А на твоя ортак Доган защо не му каза нищо а Гоце !!! Двойни стандарти нали ! Познато ни е вече!Цялата корумпирана пасмина от БКП пред КИТАЙСКИЯ НАРОДЕН СЪД !!!
170
3
 
11
 
! Отговори
miro преди 12 години
забележете изявленията му, жестовете на рацете се разминават с думите. Едно мисли, друго говори
169
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ако оглави БСП ,ще видят управление на куково лято!А може би и това е целта!Най-сладката работа е да си в опозиция и да се правиш на велик!
168
4
 
20
 
! Отговори
......... преди 12 години
гоце да говори за морал!!!!!!!!!!докъде я докарахме божеееее...
167
7
 
24
 
! Отговори
mhvm преди 12 години
ГОЦЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НАГЛЕЦ.СКЪСА СЕ ДА НИ ПОУЧАВА А КОГАТО НЕГОВАТА ПАРТИЯ КРАДЕШЕ И ТО ПО МНОГО СИ ТРАЕШЕ.МНОГО ДОЛЕН ЧОВЕК.СТО ПЪТИ МИ Е ПО НЕПРИЯТЕН ОТ СТАНИШКАТА.
166
4
 
12
 
! Отговори
л преди 12 години
Онзи ден в магазина един старец си броеше жълтите стотинки за да си купи хляб. Едва ги докара до 85. Ревеше му се! И дали като гледа по телевизията как защитавате бонусите на чиновниците му става по-леко? Ами май не. Защото Ти и Партията ти изядохте и изпихте парите на хорицата през тези години, когато под една или друга форма бяхте захапали кокала. Дано никога повече да не видите власт. Амин!
165
1
 
6
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Няма ли да е по - добре Л. Гоцев да стане премиер вместо Гоце ? Все пак трябва официално да се знае кой е началникът и кой подчиненият между двамата !?
164
1
 
17
 
! Отговори
toto преди 12 години
Другарю, преди да започнете да обяснявате колко много били работели чиновниците обяснете защо на баба ми пенсията е 150 лева. След като цял живот е работела. Все пак това са единствените ти гласоподаватели. Един по един обаче си отиват. *** е, че колкото и да й обяснявам на бабата, тя си гласува по инерция за БКП-то. Окрадохте ги като стой та гледай. Морално е да върнеш нещо, което не ти принадлежи, човешки погледнато.
163
3
 
12
 
! Отговори
Dani преди 12 години
ЕйГоце,според мен първо отиди на лекар.Ако не те освидетелстват,кандидатирай се най-много за кмет на Сирищник,ама се съмнявам да спечелиш
162
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много ни е плитка паметта на нас българите забравихме, че именно този *** беше първия съветник в правителството на Жан Виденов и главен отговорник за кризата тогава. Държавата сега демек хората му плаща пенсия за да се оттегли от политиката и да си изнася лекции по университетите но не Агента няма насищане - сега с тез пари ще обикаля страната да си прави ПР и да драпа към властта в БСП. Ето това е визията на мазен комунист - алчен, гнусен и опериран от срам
161
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КЪДЕ Е МОРАЛЪТ НА ДПС ? НЯКОЙ ОТ ТЯХ ПОЧЕТЕ ЛИ 3 МАРТ ? А ОНИЯ ДВАМАТА ПРЕДАТЕЛИ ДАНЧО МЕНТАТА И БИСЕРОВ ПОДНЕСОХА ЛИ ВЕНЦИ КАТО БЪЛГАРИ ? ЗАЩО ЗА ТЕЗИ НЕЩА НЕ СЕ ГОВОРИ ,ЗАЩО ВЕЧНО И ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВИ Е ВИНОВЕН БОЙКО?
160
5
 
20
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Абе Гоце , какъв морален стожер си ти , ха ха ха . Ти си за затвора бе момче. Такива като теб направиха България най-бедната и коурумпирана държава на континента. Защо просто не се скриеш и да продулжиш да си зобаш от откраднатото.