ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов

Бойко Борисов бил закъснял за акцията с бонусите
Обновена: 5 мар 2012 06:59 | 4 мар 2012 21:01,
221
ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов
Първанов скочи на Борисов и за бонусите. Снимка: Impact Press Group

ГЕРБ губи битката на територията на морала.

Така предишният президент Георги Първанов коментира днес в Сливен скандала около взетите бонуси от държавните служители.

Според него с това се дава ход на нова атака и дискредитация на и без това нископлатената администрация. Първанов допълни, че по този начин държавните служители ще бъдат още по-демотивирани в работата си.

Още по темата
 "ГЕРБ губи битката на територията на морала. ГЕРБ дойде на власт с идеята да бъдат моралният съдник, менторът в българското общество. Но ще трябва да се раздели окончателно с тази роля, защото това очевидно е политика на ГЕРБ.

Самият премиер, неговото решително действие е твърде, твърде закъсняло и в този смисъл той си носи пълната отговорност", коментира Първанов, цитиран от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първановбонуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
27
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Братя Българи не се занимавайте с тоя мафиот.*** където и да го изхвърлиш той си е ***.
98
3
 
30
 
! Отговори
az esm преди 12 години
Ей,няма мира от този навлек и бузлуджанската им сбирщина.Като злокачествен тумор са.Колкото и да се лекуваме,пак се появяват!!!
97
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоцьо бил моралист
96
3
 
26
 
! Отговори
един преди 12 години
кой го казва най моралния в тая държава
95
6
 
33
 
! Отговори
леля преди 12 години
Не харесвам ГЕРБ, но ако може Гоце да не ми говори за морал, че повръщам!
94
5
 
11
 
! Отговори
НИКО преди 12 години
Ей, тука има неколко ***, дето зимния студ ги е пожалил - сега като тръгнат вирусите нема спесение - чака ги Орландовци !
93
25
 
13
 
! Отговори
Znaiko преди 12 години
Първанов беше само 10 години президент (директно избран)! БОКО ТИКВАТА със зор ще изкара 4 години премиер със ежедневни скандали, мутренски изпънения и ПРОСТОТИЯ !!! Пълен *** ! Смехурко !Сега изясни ли ти се Незнайко ? ха-ха ха-ха
92
5
 
16
 
! Отговори
Нат преди 12 години
Всички водачи на БКП са били зависими и агенти на КГБ и Москва. Бай Тошо има *** жилка от Румънско и е бил агент на Гешев, след войната архивите попадат в Съветската армия.Нарочно Москва прави така, че той да е водач на партията щото имат компроментиращ инструмент в ръцете си и я Тошо не им играе по свирката знае, че го чака съдбата на Трайчо Костов. Гоцето е *** между *** и помакиня - вижте му гъстия перчем на 60 години.Нисто и тесно чело - кой има такива белези? нали знаете.
91
2
 
17
 
! Отговори
тити преди 12 години
и най лошото е че това е агент на Москва. Сключиха неизгодни договори за БГ с над 30% по скъпи за нас.Мосва пък в замяна им вмръща ресто на парите - это как се издържат комунистите у нас - който не знае жалко ?
90
0
 
15
 
! Отговори
Me преди 12 години
Ха ха ха... и тоз пезвенк за морал ми говори...Мъка мъка.. толкова мъка не едно място.. трудно се понася
89
3
 
23
 
! Отговори
СТАТИСТИКА преди 12 години
"ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов" Може ли ? 1.Агент на ДС; 2.Помилвал убийци и похитители; 3.Индивид обграден от доказани убийци и престъпници - помака Алексей и Стоян сумото; 4.Лекувал се от трипер прихванат от 15 годишна ученичка по време на лов из Балкана; 5.Поръчител на убийстовото на Илия Павлов, Кюлев и Велев; 6.Взел подкупи, чрез военния си министър за Кугърите да има право да говори за морал ?
88
1
 
15
 
! Отговори
z преди 12 години
Баш па тоа *** говори за морал *** и *** боклучив!
87
3
 
21
 
! Отговори
Незнайко преди 12 години
Абе, кой е тоя георги първанов, та непрекъснато се вре по медиите ?Да не е известен с нещо ?
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Присмял се Хърбел на Щърбел, събраха се само демагози дето за една стотинка работа не са свършили през живота си ама ние ще ги носи, на гръб!
85
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ба мааму, днес и гоце и кунева за морал говорят. нещо не е наред работата
84
2
 
26
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
А ти отдавна си я загубил тази битка, предател и ченге! Тоя е по-гнусен и от Станишев, отвратителни комунисти, не измряха бе!
83
0
 
29
 
! Отговори
Arhitekta преди 12 години
Заради такива като тебе "моралисти" , които все търчат около мекото на баницата и все го правят "заради доброто на народа" 20 години сме в тинята....
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нископлатената държавна администрация!!! Е**ти цинизма, при тази безработица и инфлация при замразени и намалени доходи!!!! Техните протежета да не са с по два стомаха??...
81
2
 
14
 
! Отговори
най-сетне преди 12 години
Сега вече разбрах , че щом не го понасям тоя наглец значи съм от ГЕРБ ... това малко ми прилича на "кой не скача е червен"...хахахахаа.
80
2
 
25
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Не знам каква дума да използвам за да опиша наглостта на Гоце. Той не е просто нагъл, безсрамен, безочлив, безскрупулен, нахален, досаден. Поведението и характера му са висш пилотаж на наглостта и безсрамието!