Уволниха полицай заради шамари по случая "Скравена"

Пламен Николов е отстранен със заповед на министъра
Обновена: 6 мар 2012 15:21 | 6 мар 2012 15:21,
73
Уволниха полицай заради шамари по случая "Скравена"
Заради насилие в случая "Скравена" е уволнен полицай от Ботевград. Снимка: архив Булфото

Заради насилие в случая "Скравена" е уволнен полицай от Ботевград, съобщиха от МВР.

Инспекторът от "Криминална полиция" в местното РПУ Пламен Николов е уволнен днес със заповед на министър Цветан Цветанов.

Случаят "Скравена" стана известен, след като момчета се оплакаха миналия месец, че са бити в районното, след като били извикани да дават показания заради нарисувани свастики.

Още по темата

В края на февруари на заседание на временната анкетна парламентарна комисия за проучване на факти и обстоятелства за случаите на полицейско насилие стана ясно, че уволненият Пламен Николов е признал как е удрял шамари на един от тримата привикани ученици - Петър Иванов.

Тогава шефът на Националния институт по психология към МВР Неделчо Стойчев заяви, че униформеният е признал за насилието, за да не замесва своите колеги.

Стойчев добави, че Николов не е удрял шамарите от садизъм, а защото е искал да помогне за по-бързото решаване на случая.

МВР психологът определи ботевградския полицай като добър служител на реда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
5
 
! Отговори
Iliyan преди 12 години
До 26 лАко полицията раэчита на шамари эа да лови престъпниците а не на докаэатилства....... тогава не ни чака нищо добо !!!!!!!!!
20
7
 
6
 
! Отговори
Калин преди 12 години
МЪРСОЛИТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИЦАИ БИЯТ.. АМА КАКТО ЧЕСТО СЕ ОКАЗВА .. А И В ВЪПРОСНИЯ СЛУЧАИ.. БИЯТ НЕВИННИ ..ТОЛКОВА ЗА БГ ПОЛИЦАЯ .. СМЕШНИКА БИЕ .. АМА НЕ КОГОТО ТРЯБВА :) НЕ МОЕ САМ ДА СИ РАЗДАВА ШАМАРИ ВСЕ ПАК.. Е ОСВЕН АКО НАЧАЛСТВОТО НЕ НАРЕДИ.. ТАКА Е В БОЛШЕВИСТАН.. СВИНСКИ ПОРЯДКИ
19
9
 
11
 
! Отговори
жалко за БГ преди 12 години
Един народ,който обижда полицията която го пази е *** народ.Всеки може да псува по форумите,но не навсеки му стиска да облече униформата и да излезе да бачка сред *** навън.Докато си пием ракията и си шкурим жените,ония пичове бачкат-зиме,лете в дъжд и сняг.Който си мисли,че е лесно да пробва.
18
7
 
9
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Ти си тъпо ***, и явно си и *** бг полицай щом се обиждаш. Аз от 4 години живея в Германия и правя разлика между порно *** в бг и германската полиция.
17
6
 
11
 
! Отговори
жалко за БГ преди 12 години
В Бг станахме по-големи католици и от папата.Щом взеха да увплняват ченгета за един шамар не ни чака нищо добро.Значи всеки може да краде,изнасилва и убива,когато го пипнат да се спасява с условна присъда,а полицая да губи работата си за един забит шамар ня някой престъпник?Че защо ги ловят тогава?Да ги оставят да дерибействат.*** тогава друга песен ще запее народа.
16
2
 
5
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
"Николов не е удрял шамарите от садизъм, а защото е искал да помогне за по-бързото решаване на случая."- Ами така се решеват проблеми.Я да викнат някоя мутр и нея да я разпитват така...да ама не им стиска !
15
10
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
От полицайте ,,пострадват,, само тъпите *** като тебе.***,ако ги няма тия същите полицаи които обиждаш и хулиш ще бъдеш ограбен,наебан,пребит и намерен от някой пъдар в някоя канавка.
14
7
 
14
 
! Отговори
Ъъъ, моля ?! преди 12 години
Уволнен и всичко приключва, а ?! НЕ !!! Това просто не може да продължава така ! Съд, ЕФЕКТИВЕН затвор за ушевото прасе ! Не може в 21-ви век да инквизираш човешко същество ! НЕ МОЖЕ !!!
13
7
 
17
 
! Отговори
Защо си е признал? преди 12 години
В България няма човек, който да не е пострадал многократно от полицай или катаджия, дали с насилие дали с рекет. Смешници сте вие, един честно си признал, за това което всички полицаи ежедневно правят. Партенка след партенка. Насилието в бг полицията е практика и традиция, а полицаите са прости ***, които компенсират собствения си нисък интелект с пребивания и насилие. Отчасти това за копелетата полицаи си е и едно ежедневно забавление, забавление чрез ненаказуемо насилие.
12
2
 
6
 
! Отговори
. преди 12 години
DO 16 : прав си ,но пък полицаите си правят каквото искат .... бият и виновните и невинните...та поради тази причина ,за да не се злоупотребява с невинни граждани , законите трябва да са строги и освен това да се прилагат....а полицаите да не нарушават правата на хората , за да не страдат невинните...
11
1
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Аз да те привикам .. и да ти нацепя кофата .. или пък те барна на улицата и те помета .. щото си ми с дълга коса .. ще ми заговориш за права нали!! Дай да пребият твоето дете .. щото въпросното дете .. се оказва невинно о те са го знаели .. ЦЕЦКО ..УВОЛНЯВА 1.. А БЕ ЦЕЦКО.. ДА ТИ ПРЕБИЯТ ДЕЦАТА .. И ДА ПОКРИЯТ НЕЩАТА .. ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ВЕ .. какво копачите ли свършиха та .. не мое им намерите заместници на няколко човека
10
2
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 12 години
Всеки има право да пише каквото си иска, но на СВОЯТА стена! И разбира се, ако не настъпва някои членове от Конституцията, свързани с насяване на расова омраза, фашизъм и т.н.
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради прословутите човешки права днес не можеш дори шамар да удариш.Така оформяме съзнанието на младежите и изграждаме бъдещите недосегаеми престъпници,убийци,наркомани,хулигани-лицето на демократична България.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ни мой взе първа категория и заплатите накуп
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
SUPER OSHTE EDIN *** GO NQMA BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,VAPROSA E 4E KAK MOJE DA SI POZVOLQVAT KAKVOTO I DA E KOI SA TE ???????/PLASHTAME IM ZAPLATITE I KAKVO LI NE A TE SE PRAVQT NA MAJE NEKA DA GO DUHAAAAAAAAAAAAAA SEGA MRASNATA KUKA
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защo в София за такива неща не уволняват????
5
2
 
3
 
! Отговори
7 преди 12 години
Храчете форумни мижитурки и си мислете, че сте много значими.
4
2
 
1
 
! Отговори
CECO преди 12 години
sega *** mrasno kvo 6a prai6 sigorno 6a stane6 bak6i6 dano te nacepqt nekde i tebe
3
0
 
6
 
! Отговори
Калин преди 12 години
АМИ .. НИЕ КОИТО ИСКАМЕ .. ПОВЕЧЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ .. И ЗАКОН ЗА ВСИЧКИ.. А НЕ ЕДИН ЗА МУТРИ, КОМУНИСТИ И *** .. ТО ВСЕ ЕДНО ДЕ.. И ДРУГ ЗА ЧОВЕЦИ .. КАКВО ? ДА ВЗЕМЕМ ДЪРВЕТАТА .. И ДА ВИ НАЦЕПИМ УЧАСТЪЦИТЕ ЛИ ? КЪФФ .. ТОЯ .. МВР ПСИХОЛОГ, ЧЕ И ШЕФ... ЕГАТИ *** .. В ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА ДА СА ГО ИЗРИТАЛИ ОТДАВНА.. ЧЕ И ПРИСЪДА ДА МУ НАТРЕСЛИ
2
5
 
8
 
! Отговори
. преди 12 години
не от садизъм , а защото искал да разреши по-бързо случая хахахахахахах . Аве те сами си удряха главите в ръката ми !!! аз само се мъчех да ги спра ,за да не се самонаранят....