Темата с бонусите била пресолена

Всеки, който работи повече, трябва да получава добавка към заплатата, смята Московски
Обновена: 10 мар 2012 11:56 | 10 мар 2012 11:54, Бойчо Попов
215
Темата с бонусите била пресолена
Ивайло Московски, Снимка: Булфото

Откакто Ивайло Московски е на поста министър на транспорта, е раздадена по около една заплата на всички служители, които са дошли от икономии от незаети щатове.

Това обяви министърът в интервю за предаването „Седмицата" по Дарик. Според него всеки служител на държавната администрация, който добавя нещо към стандартните си задължения, е нормално да получи нещо повече към заплатата си.

Все пак Московски заяви, че темата с бонусите се е преекспонирала твърде много.

Всеки член на политически кабинети е започнал по някаква кауза и всички около неговата работа би трябвало да се заплаща по фиксирани стандарти, отвърна министърът на въпрос дали хората на политически постове трябва да получават бонуси.

Според Московски връщането на бонусите е правилен политически ход, но по думите му е трябвало по-рано да се внесе яснота по въпроса, за да не се стига до връщане на суми.

„Още от самото начало на мандата всички останахме с впечатление, че никой няма да взема допълнително от бордове, то си е така. Освен бордовете, съществуваха достатъчно на брой допълнителни ангажименти в цялата администрация, които законово бяха платени, което доведе до това положение, но темата вече е затворена", добави транспортният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко много са работили власт имащите? 700 миньори от "Горубсо" гр.Мадан имат начислени заплати по-малко отколкото бонус на един властимащ? Може ли един човек, да работи повече от 700? За тридесет и повече години трудов стаж 136 лева пенсия, за половин година бонус, по голям от тридесет годишна минимална пенсия.
73
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи какво излиза?Съкращаваме персонала,лишаваме цели семейства от доходи за да получават шепата богоизбрани парите им под формата на бонуси?Ей на това му викам демокрация!
72
0
 
1
 
! Отговори
97-МИ преди 12 години
айде купете билети на пенсионерите за този уникален концерт на прамод митал дева *** и факира мики там ще покажат на пенсиите как се гълтат саби за да ги крият като ходят на митинги.и как със няколко движения да се изцерят и да не огладняват.между другото наследниците партизанско-ратайски знаят магията на азия исъс нея могат да лекуват а и хранят-САМО МОШЕННИЦИ ПО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ -БОЖЕЕЕЕЕЕ
71
0
 
5
 
! Отговори
цялата истина преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия цялата истина........
70
0
 
16
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Наглостта Ви господа управляващи няма граници, дано господ Ви накаже дано.
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Ленинградски,би му подхождало.Защо Московски ?
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И темата с мутрите е пресолена,ама една мутра с прякор тиквата ни стана министър-председател.
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МУФОВски,я да видим ,кой работи отвъд задълженията за да взима повече?То ако е така вече да сме Швейцария на Балканите!Само с кухи фрази,като твоите, целят да прикрият лакомията ви герберска!
66
2
 
8
 
! Отговори
алооо 97 преди 12 години
наглеца си ти ако твърдиш че от народния съд-1944-до днес събота 2012 13.03 -е управлявал някой друг освен БКП-БСП-СДС-ОДС ДСС ИЛИ САМО ДС а сега и ГЕРБ-АКО ТИ СИ *** ИЛИ МНОГО УМЕН ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ПРОСТИТЕ И НЕВЕЖИТЕ ИМА И ДРУГИ -защото всички произлизат от БКП
65
4
 
0
 
! Отговори
koki преди 12 години
Любимата група на Далай Лама и Шер в Пловдив - Концерт на Дева Премал и Митен, заедно с Манос на Античен театърЗа първи път в България и Пловдив ще гастролират хората, чиято музика прекрачва всички обичайни музикални граници. Благодарение на техните концерти по целия свят и популярните им албуми милиони хора по света са се докоснали до спокойствието, изцерителната сила и радостта от пеенето на мантри, характерни за източните традиции, свързани с медитацията.ticketpro.bg
64
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"какво очаквате от тези наследници на ратаи и партизани-мъдро управление далновидност или....кражбалък--познайте от три пъти"Аре бе, наглец. Забрави ли като бяха *** и реститутите на власт, каква порнография беше. Без индустрия и селско стопанство останахме заради тях. С Боцето е абсолютно същата гавра с българите, само че няма какво да продава на своите хора, та само им предаде финансовият резерв, дето тройната го беше натрупала.
63
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 12 години
не са виновни че взимат,а виновни са тези дето дават. Нали няма да ме питате кои за тези?
62
0
 
24
 
! Отговори
gost преди 12 години
къде ги обявяват тия щатни бройки? и стига с тия глупости. при тази безработица, как в нито едно ведомство на хранилка няма желаещи да заемат работните места?а господин московски дали знае , че и учителите работят над задълженията си, ама пари не вземат, защото делигираните бюджети и за заплати едва им стигат. пък тия чиновници много натоварени за 8 часа как смогват с толкова работа, защото през другото време не работят. нали ги знаем...
61
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво друго искате от човек с фамилия Московски, освен по болшевишки да лъже и наглее.... Като са толкова работливи тия, да идат в частния бизнес, да видят как трябва да се бачка за бонуси! А не само да натискат със задниците си топлите местенца около държавната софра.
60
0
 
24
 
! Отговори
Ягодово преди 12 години
Работил само 70 години и отказва да умре.Наглец ,сега и пенсия ще иска....Не става!!! Пращам черните отряди и проблема е решен !!!Благодарим ти свети Бойко че не ни мъчиш много след пенсиониране.
59
1
 
19
 
! Отговори
ПРАХ В ОЧИТЕ преди 12 години
А БЕ КАКВО ПИШЕТЕ...ТЕ ТАКА СА ПОТЪНАЛИ В МАС, АЛЧНОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЗИМАНЕТО НА ПАРИ ЗА СМЕТКА НА БЕДНИТЕ...
58
0
 
19
 
! Отговори
дете преди 12 години
Господин марковски,а какво ще кажете за следното предложение:"Всеки, който НЕработи , трябва да получава намаление на заплатата"Защото всичките ми другари без изключение подвизаващи се като държавни служители отговарят на мойте думи,а не на вашите.Цял ден висят във Фейсбук с изклучение на времето от 11 до 2 ,когато са на обедна почивка.И затварят приложението тръгвайки си от работа в 4,въпреки ,че са до 5.Е според вас ,не трябва ли на такива хора да и се режат от заплатите?
57
2
 
17
 
! Отговори
Пенсионер преди 12 години
Тия ни накараха да гладуваме,както турчин не го е правил.Ахмет Доган даваше и великденски и коледни бонуси на песионерите.Да ви са солени пардон....горчиви крадените боноси от пенсионерите.
56
1
 
9
 
! Отговори
от браво преди 12 години
а межжду другото вижте физиономиите на тези хора и ги сравнете с портретите на наши възрожденци -еееее какво очаквате от тези наследници на ратаи и партизани-мъдро управление далновидност или....кражбалък--познайте от три пъти
55
1
 
12
 
! Отговори
ей преди 12 години
не се лапахте бе, че ви било и пресолено, вие ще се задавите бе...