Темата с бонусите била пресолена

Всеки, който работи повече, трябва да получава добавка към заплатата, смята Московски
Обновена: 10 мар 2012 11:56 | 10 мар 2012 11:54, Бойчо Попов
215
Темата с бонусите била пресолена
Ивайло Московски, Снимка: Булфото

Откакто Ивайло Московски е на поста министър на транспорта, е раздадена по около една заплата на всички служители, които са дошли от икономии от незаети щатове.

Това обяви министърът в интервю за предаването „Седмицата" по Дарик. Според него всеки служител на държавната администрация, който добавя нещо към стандартните си задължения, е нормално да получи нещо повече към заплатата си.

Все пак Московски заяви, че темата с бонусите се е преекспонирала твърде много.

Всеки член на политически кабинети е започнал по някаква кауза и всички около неговата работа би трябвало да се заплаща по фиксирани стандарти, отвърна министърът на въпрос дали хората на политически постове трябва да получават бонуси.

Според Московски връщането на бонусите е правилен политически ход, но по думите му е трябвало по-рано да се внесе яснота по въпроса, за да не се стига до връщане на суми.

„Още от самото начало на мандата всички останахме с впечатление, че никой няма да взема допълнително от бордове, то си е така. Освен бордовете, съществуваха достатъчно на брой допълнителни ангажименти в цялата администрация, които законово бяха платени, което доведе до това положение, но темата вече е затворена", добави транспортният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стандартните задължения са да се управлява в полза на избирателя , управлението за лична изгода е допълнителна работа за която се полагат бонуси.
13
1
 
21
 
! Отговори
Черен Петър преди 12 години
Я мога да копам, мога и да не копам. За 8 часа работа ми дават 10 лв. Я тогава не копам. Стоя е се подпирам на лопатата, и си вземам заплатата.Ама след това за 1 час изкопам нещо, и те ми дават 100 лв. бонуси.И така всеки ден. Ей тъй са работи.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** поне ти си дай оставката!!!
11
0
 
18
 
! Отговори
Професора преди 12 години
... а Боко тиквата даже го хванаха със срста,че покровителства контрабанда на алкохол и ако бяхме в бяла държава щеше да е вече в затвора!
10
0
 
27
 
! Отговори
железничар преди 12 години
За това ли съкратихте хиляди в БДЖ та да можете да си взимате бонуси ? *** ГЕРБЕРСКИ ! Оставка и съд за мутро-милиционерските крадци и некадърници от ГЕРБ 1
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви са тези икономии от незаети щатове. Къде са обявени свободните щатове или по- добре е НАШИТЕ да вземат пари допълнително, а безработницата да се увеличава. Незабавно трябва да се обявят свободните работни места , а мръсната дума "бонус" да се изтрие от българския речник.
8
0
 
24
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Я да видим какво извънредно сте свършили гербери неграмотни и прости,че си раздавате милиони бонуси,а пари за пенсии и заплати няма.Последни сме по доходи в Европа.Изчеазваме като нация,просто се стопяваме,защото никой не смее да прави деца с ниски доходи.Не ни приемат в шенгенското пространство заради един аргумент-огромна корупция.Нито един предишен крадец като Доган, Костов,цар,бсп не са в затвора както Боко обеща.А какво постигнаха- Жената на Боко е милионерка,Цв.Цв. има 6 апартамента.
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а народа от 20 години насам постоянно върши повече от стандартните си задължения, за да може да прехранва семействата си, но вие не го цените!!!
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Московски ли е Подмосковск ли е,кога стана кюмюрджия,кога му почерня ***?До вчера жепейците стачкуваха,днес акъл дава за божнусите!Всички от ГЕРБ са една ***!Хайде КЪШ!!!
5
0
 
23
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Ами добавете към длъжностната характеристика на държавния чиновник : Всеки може да добавя нещо към стандартните си задължения по собствено усмотрение !!!!
4
0
 
30
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Абе, те като свършат парите от резерва и пристигне МВФ-то не бонуси а и заплати няма да видите
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълен безсрамник, оставка за наглеца!
2
0
 
26
 
! Отговори
MMG преди 12 години
Ами че то и върша работа извън тази, описана в трудовата ми характеристика, ама при нас не раздават бонуси, а тиквени медали. И се примирявам с 340 лв. заплата... 'Щото с тях е зле, ама без тях - още по-зле
1
0
 
29
 
! Отговори
tosh преди 12 години
как ще е пресолена, като тези 120 млн можеха да бъдат дадени за къде къде по-полезни и морални неща. Не ви ли е срам..