Всеки министър с оставката в джоба и да си гледа работата!

Трябва да работим съвестно и да спим спокойно, смята Лиляна Павлова
16 мар 2012 12:22,
83
Всеки министър с оставката в джоба и да си гледа работата!
Лиляна Павлова Снимка: архив, Булфото

Всеки министър трябва да си гледа работата и да си изпълнява това, което му е възложено като отговорности.

Така регионалният министър Лиляна Павлова отговори на въпроса дали се чувства спокойна за своя пост след двете оставки в кабинета на министрите Трайчо Трайков и Стефан Константинов.

Премиерът е този, който определя състава на Министерски съвет и аз не мога да коментирам тези оставки, измъкна се Павлова.

Още по темата
"Аз се старая и правя всичко възможно, давам всичко от себе си да си върша работата в максимална степен. Разбира се, всеки един от нас е, както се казва, с оставката си в джоба и винаги можем да бъдем сменени", отчете тя.

"Важното е ние отговорно и съвестно да си вършим работата и да спим спокойно, че сме си я свършили", допълни регионалният министър.

 Павлова оцени посещението на българската правителствена делегация в Катар като "изключително успешно".

Това беше посещение, в което и емирът и министър-председателят на Катар бяха изключително позитивно настроени и благодарение на това имахме и повторна среща, допълни министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
тази на оковръсното ли научи толкова много за магистралите срамота какви дипломи откъде опит
44
0
 
21
 
! Отговори
No name преди 12 години
А ти какво гледаш, хипопотам нагал и послушко на ГЕРБ. Според мен никаква работа не върши и винаги се когато съм гледал нейни интервюта се изказва много некомпетентно да не кажа глуповато.
43
1
 
34
 
! Отговори
гневен преди 12 години
***! Що не я пуснаха тая на шейха да видят как ще ни залее благодарността му! Ама сигурно не са успели да я вкарат в самолета...
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая яла, яла, та се забравила
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази откъде е сигурна, че няма да е следващата? Впрочем в Сливенския затвор се отслабвало най-бързо!
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трябваше лилето да покажат на шейха, можеше и да ни огрее
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гони Фидоската.А оставка тази Павлова трябваше да подаде още при първото висене на хората преди магистрала Хемус,когато падна първия сняг.То няма как да погледнеш и да видиш,че леко вали в София и да разбереш,че е натрупало в Троян.Е на втория сняг вече знаеше как се прави и тръгна да пътува за да прецени на място какво да нареди,но късно.Отнесоха го двама заместници на почистващата фирма.
38
0
 
11
 
! Отговори
Eл какво? преди 12 години
:) много смело от твоя страна. това, че си проста и *** мутра няма да го коментирам. и е доста показателно какви хора се възхищават на горната.... "калинка". и да, пак ще го повторя, нейната власт е формална, но дори формално вече не е толкова голяма, защото кабинетът губи смисъла си на такъв, а се заформя диктатура. Освен ако не си самото величество ТОЙ, по-добре не ми се обаждай ;) пък и самият ТОЙ е прекалено зает да дава отчети в посолствата, нещо което вярвам тебе не те ангажира.. за сега
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажи УМНИЦЕ, защо твоето министерство ХАРИЗА крайморската ивица Созопол- Аркутино на Созополския кмет?Той пък затвори крайморския панорамен път за туристи и го е присвоил като личен вилает.Ха рекни, та и ние простосмъртните българи да разберем как раздавате НАШАТА държава на този, който ви вкара в списъка на "социално слабите..."
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГРУХ ГРУХ ТРЪЪЪЪЦ ...........
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"посещението на българската правителствена делегация в Катар като "изключително успешно"Това го каза и Цецо по Босфор ТВ.Такава излагация на България не е имало в последния един век.МНОГО УСПЕШНА ИЗЛАГАЦИЯ !
34
1
 
16
 
! Отговори
123 преди 12 години
Една част от министрите и зам. министрите още нямат даже 35г. възраст- Павлова, Атанасова, Добрев, Горанов, замката от МЗ Десислава някоя си и сигурно още има. Това, че всички са добре образовани и говорят чужди езици е ясно, повечето, които сме родени след 1970г. сме така. Въпросът е как може да очакваш от такъв човек да върти важни дела на държавата, като той няма никакъв сериозен трудов стаж и опит? Най-вероятно само пълно и безкористно послушание, а може и да греша....знам ли?
33
8
 
1
 
! Отговори
ОТ 29 преди 12 години
ДО 30: АЗ СЪМ СИ СВЪРШИЛА РАБОТАТА И СЪМ СИ ИЗКАРАЛА НАДНИЦАТА ЗА ДЕНЯ. ВЪПРОСЪТ Е В ТОВА, ЧЕ ВСЕКИ ЗНАЕ ДА ПЛЮЕ И КРИТИКУВА ОКОЛНИТЕ, ВМЕСТО ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА...
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Важното е ние отговорно и съвестно да си вършим работата и да спим спокойно, че сме си я свършили", допълни регионалният министър.Наскоро видях,че тръгнахте да раздавате по 1 млн. лева на селските училища за ремонти.Ти спиш ли спокойно!
31
0
 
9
 
! Отговори
сволачЪТ преди 12 години
*** и прасето.. всичките за безпросветници
30
1
 
12
 
! Отговори
Койото преди 12 години
Това прасе да престане да се вози в кола, а да излезе по улицата да види как живеят хората . Глад и мизерия е налегнала България - нищета и безпаричи. Липса на работа и алтернатива за по-достойно съществуване на цял един народ. Четох Плана Сидеров, 1000 лв. минимална заплата ми звучи добре. В крайна сметка ВСИЧКИ ДРУГИ МЕ ИЗЛЪГАХА !!
29
0
 
7
 
! Отговори
Карамел Му преди 12 години
мууууууууууууууууууууу...
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 29А ти какво правиш тук? Или само си си подложил ушенцето?
27
21
 
3
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 12 години
ЗЛОБАТА РАЗЯЖДА!!! МИЖИТУРКИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА "КОМПЕТЕНТНИ" ЗАЩО НЕ СТЕ ЗАСТАНАЛИ ВИЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, А ПИШЕТЕ (В РАБОТНО ВРЕМЕ) ПО ФОРУМИТЕ. ВИЖДА СЕ КОЛКО РАБОТИТЕ
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бат Бойко си знае работата! Такива пухкави като ги боднеш с пръст, ела да видиш вълната как се носи!!! Готина работа!