Станишев няма време за "дребните мишкувания" на Първанов

Левицата трябвало да се съсредоточи в борбата си с ГЕРБ
19 мар 2012 16:50,
129
Станишев няма време за "дребните мишкувания" на Първанов
Сергей Станишев. Снимка: БСП

Като "български дребни мишкувания" определи лидерът на БСП Сергей Станишев идеите за отлагане на червения конгрес през май и избора на лидер на левицата.

По неговите думи до конгреса има още два месеца и Георги Първанов много добре знае, че няма как да се организира пряк избор за председател на партията в рамките на тази отчетно-изборна кампания.

Вчера в Разград Първанов предложи новият председател на столетницата да бъди избран с пряк избор на партийните организации по места, а не както досега чрез делегати на конгрес.

Според Станишев има взето уставно решение за свикване на конгреса на 19-20 май, където да се формулират политиките на БСП, позициите по основните въпроси, както и да бъде избран Национален съвет и лидер на Столетницата.

Той допълни, че левицата трябва да се съсредоточи върху борбата с политическите си опоненти от ГЕРБ, а не да се занимава с лични политически амбиции.

По думите му БСП следва да покаже, че от една страна e единна, а от друга е последователна срещу мнозинството.

"Имам самочувствието, че съм политическото лице в БСП, което винаги е имало ясна позиция по отношение на ГЕРБ", добави Станишев.

БСП може да е първа политическа сила в следващия парламент, изрази надеждите си той, но според него ключова ще е политиката, която партията му ще предложи.

Лидерът на левицата каза още, че има амбицията да покаже, че български политик може да се справи със задачите на председател на ПЕС, но не уточни дали смята да се кандидатира за поста, който в момента заема служебно.

На изпроводяк Сергей Станишев почерпи журналистите за имения ден на дъщеря си Дария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЪЩЕСТВО КОЕТО Е ПРЕВЪРНАЛО ИЗХОДА СИ ВЪВ ВХОД НЕ ТРЯБВА ДА СТОИ НАЧЕЛО НА ПАРТИЯ.А ЗА ТОВА ЧЕ Е КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ---НЯМА СЪМНЕНИЕ.КАКТО И ЧЕ БСП Е ПРЕСТЪПНА И ТЕРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ....ЧЕ БАЩА МУ Е ЕДИН ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД НА НЕВИННИ БЪЛГАРИ---ВСЕИЗВЕСТНО Е....И ТОВА 'нещо'---СТАНИШЕВ ИМА БЕЗСРАМИЕТО И НАГЛОСТТА ДА СЕ ПОКАЗВА НА БЯЛ СВЯТ И ДА ДАВА СЪВЕТИ....ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ.
32
2
 
11
 
! Отговори
wgfwghdghj преди 12 години
Уххххх на батю еврейското п.....че. Свърши се с теб вече Първолетчо се връщааааааааа. Хайде бегай у Франция там ще те оправят хубавичко *** и арабите. Пък и със Саркозито сте лика прилика
31
2
 
10
 
! Отговори
Кеф е преди 12 години
да гледаш как две червени кучета са се хванали за гушите за кокала. След международния скандал Хохегер Станишката ще види ПЕС през крив макарон, основната му борба ще бъде срещу главния интригант на републиката Първанов.
30
2
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Товарищ Сергей - не обръщай гръб на товарищ Параванов защото му се иска да те изненада изодзадзе. Замириса му на власт на бракониер-доносника ама ние ще му подлеем водичка и вместо на власт, ще му замирише на аки - турска *** ***.Да живей товарищ Сергей. Параванов вън от лидерството в БСП за неопределен брой години. Нека да види какъв е светът извън правителственото БМВ и да прочете за себе си малко пикантерия без да има възможност да уволнява и съсипва журналисти - мекерето му с ***.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разцепете я тъпата партия най-накрая. Всички ще умрем от кеф, а йелектурата на бйесйепйе шизофренира.
28
2
 
6
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Тоя наистина е болен...в главата. Че и надежди за следващ парламент възлага???!!! Не знае на кой свят се намира очевидно. ***! .......Знаеш ли колко пенсионери само чакат Първанов да вземе власта в БСП и първосигнално ще се юрнат да гласуват за него.Броя на пенсионерите е 2 194 000,1/3(със сигурност ще са повече),това е минимум 700 000 дущи,като сложиш ромите и етническите турци става доста и ей на БСП-то пак е на върха.Затова сега се дърлят яко,кой да вземе властта в БСП.
27
1
 
7
 
! Отговори
do 36 преди 12 години
Всички политици ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ в Бг ,са ---*** !
26
1
 
8
 
! Отговори
до №33 преди 12 години
Когато каза, че криза няма и тогава ли говореше истината той а?
25
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ЧЕРВЕНИ ***
24
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
прочетете си коментарите бе,прости гербери,няма един смислен коментар...*** тъпанарите сте...
23
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плюете не плюете,човека си казва истината,и не случайно стана председател на "ПЕС"....
22
5
 
16
 
! Отговори
Тя преди 12 години
Тоя наистина е болен...в главата. Че и надежди за следващ парламент възлага???!!! Не знае на кой свят се намира очевидно. ***!
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Българина му е все тая дали са ДПС,БСП,ГЕРБ,НДСВ,СДС и т.н.За българина е важно да е свободен да гласува за някого,който му обещае повече празни надежди и недостижимо светло бъдеще!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
днес.бг системата ви за гласуване е :Преоблякъл се Илия и пак в тия......-------------------------Днес.бг е червения официоз. Повече им отива наименованието Дума.бг или БСП.бг. От статиите до коментарите всичко е режисирано и платено от Позитано. Самия сайт случайно е обагрен в тъмно-червено. Хубавото е, че 3-мата платени драскача, които достигат до цифри от 1000 коментара постигат единсвено това, че се самонадъхват и отвращават нормалните хора. Както стана ясно от публикации в интернет, бригадир на червените интернет-десантчици е самия Антон Кутев. В Англия за подобни манипулации са затваряли сайтове, а собствениците им са осъдени. Не за друго, ами защото генерират изкуствен трафик и заблуждават рекламодателите за "огромната си посещаемост и потребителска активност".
19
4
 
12
 
! Отговори
зайо байо преди 12 години
Затвор за това безполово изчадие.Ето че излязоха нови разкрития за престъпленията му.
18
4
 
24
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Общата сума на раздадените бонуси е 722 881 лева. за Коледа и на членовете на кабинета е изплатена по една брутна месечна заплата като допълнително материално стимулиране.---------------------------Червени крадливи *** ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА!
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серго, ако почнете с Първанката всеки ден да си изкарвате на бял свят кой каква далаверка направил след около 30-40 години може да приключи това .. ама споко, Вие от тройната коалиция разчитате на късата памет на българинът!
16
2
 
18
 
! Отговори
Bo143 преди 12 години
Сергей Станишев : трябва да лъжа цяла България, затова нямам време за дребни мишкувания
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кабинетът Станишев е раздавал бонуси, които маскирал като заплати, разкри одитът на Сметната палата. Докладът беше публикуван днес. Част от информацията в него е засекретена, защото е изпратена в прокуратурата. Проверката е по искане Народното събрание. Инспекторите на Сметната палата са проверили как са управлявани бюджетът и имуществото на Министерския съвет (МС) за периода от 01.01.2008 г. до 31.07.2009 г.От публикуваните данни става ясно, че за цялата 2008 г. администрацията на МС е получила бонуси, наричани допълнително материално стимулиране три пъти през годината за Великден, за Коледа и за летните почивки. Общата сума на раздадените бонуси е 722 881 лева. Отделно със специална заповед за Коледа и на членовете на кабинета е изплатена по една брутна месечна заплата като допълнително материално стимулиране.Практиката на неправилно отчитане на сумите за допълнително материално стимулиране като разходи за заплати продължава и през 2009 година. За последните 7 месеца на управлението на Тройната коалиция - към 31.07.2009 г. служителите на МС са получили бонуси в размер на 166 032 лева. Над 250 хиляди лева пък са раздадените награди, при които одиторите отчитат, че има преразход по това перо от 36 614 лева. Интересното е, че тези суми са заведени в графата допълнително материално стимулиране.
14
1
 
9
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Уххххх на батю еврейското п.....че. Свърши се с теб вече Първолетчо се връщааааааааа. Хайде бегай у Франция там ще те оправят хубавичко *** и арабите. Пък и със Саркозито сте лика прилика.