Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!

Радвам се, че „Атака“ взеха това решение, заяви Борисов
19 апр 2012 19:11,
330
Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!
На Борисов му се размина вота. Снимка: архив, Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов изрази задоволството си от решението на „Атака“ да оттегли подписите си от внесения на 6 април вот на недоверие заради решението да се откажем от АЕЦ „Белене“.

„Радвам се, че „Атака” са взели това решение, защото колкото и яростен противник да са ни напоследък, очевидно никой не иска да стои на една страна с БСП и особено със Станишев“, коментира Борисов, цитиран от „Фокус“.

Според премиера лидерът на „Атака” вероятно се е запознал с цялата документация по проекта АЕЦ „Белене” и му е станало ясно, че БСП никога не са искали да строят „Белене”, защото няма подписан договор.

„Всъщност става дума за стотици милиони безсмислено похарчени пари“, добави Борисов.

Още по темата
„Евтиният предизборен популизъм на Станишев да гради образ на чужд гръб не успя. Трябва да намери друго нещо, за да си „лъска имиджа”, коментира Бойко Борисов.

По-рано днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че националистите са подали заявления, с които оттеглят подписите си от вота на недоверие.

По-късно шефката на парламента Цецка Цачева обясни, че след оттеглянето на осем от подписите под вота на недоверие към кабинета, не са налице конституционните основания за провеждане на дебати по него и при това положение такива няма да има.

По Конституция са необходими 48 подписа, за да бъде предложен вот на недоверие. Искането беше подписано от 39 депутати от левицата, 8 от "Атака" и един независим народен представител. 

Председателят на НС разясни, че след отказа на националистите да подкрепят вота в тази ситуация ще се смята, че изобщо не е искан вот на недоверие по надлежния ред. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
4
 
4
 
! Отговори
до 212 преди 12 години
дали са ти от Москва са ти дали 2 хотела, само не забравяй това. Те ви ги дават, вие после им ги продавате, като им се кланяте до земи, само че и те ви знаят, че сте пълни михлюзи
119
3
 
5
 
! Отговори
DEEP ZONE преди 12 години
Bravo Boiko ako ne izka da lasne tvoja togava gn.Stani6ev ste lasne moja imidj
118
1
 
16
 
! Отговори
"агент Буда &qu преди 12 години
Мисля, че всички ние сме свидетели на началото на края на управлението на партията-недоразумение, наречена ГЕРБ. Наблюдавайте внимателно. Утре всичко това ще бъде история и един лош пример - как точно не трябва да се управлява - посредством популизъм, лъжи и демагогия. Добре би било да влезне и в учебниците, защото иначе винаги има опасност да се повтори
117
8
 
7
 
! Отговори
въпросче преди 12 години
Позитанци, Гоце ще ходи ли на лов тая събота и неделя и ще ви донесе ли ловни трофеи?
116
2
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Ако един *** забавлява народа - това е комедия,но ако същия този *** води народа - това е трагедия.....Гьоте
115
2
 
7
 
! Отговори
До "Avatar" преди 12 години
абе приятелю, много неадекватност извира от теб, да не би да имаш проблеми с мъжете, искам да кажа дали скоро не си спал с мъж и от там да си така изнервен. Вземи и опитай и с жена, ако се намери такава, може и да се отпуснеш малко.
114
3
 
4
 
! Отговори
въпросче преди 12 години
имате ли осигурен транспорт или ви друсат групово по градския?
113
7
 
5
 
! Отговори
въпросче преди 12 години
на трудов договор в Позитано за драскотене по форуми и онлайн интриги, колко ви плащат другаре?
112
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ти си от БЗНС клон олевели
111
2
 
12
 
! Отговори
Народе!!!! преди 12 години
Малийййй, каква безпомощност лъха от изказванията, какво безсилие на гейбърите. . . просто сте жалки. . . . или както казваше някой "ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ"Ало-о-о, Централата на ГЕРБ.Ако плащате добре - можете да си намерите по-добри хора да дращят по форумите. Ако не плащате добре - по-добре си спестете и тези пари, които давате, щото тези дървета тук нищо не правят (принципът е: малко дал, ама нищо не взел).Ако пък тези тук не са платени - това вече е за обяснение от специалист психиатър.
110
3
 
5
 
! Отговори
позитанци, преди 12 години
престанете да крадете чужди никове
109
4
 
4
 
! Отговори
въпросче преди 12 години
Има ли Позитанци на сайта?
108
7
 
6
 
! Отговори
строй се преброй се преди 12 години
Има ли Позитанци на сайта?
107
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИСКАНЕ НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ:Сергей да публикува фундаменталния си труд " За копчетата на униформите в червената армия" и книгата "Защото сме цоциалисти".Симеон да напише статия " За да си вземем имотите , трябва първо да вземем власттаГоце да публикува във Фейса агентурните се доклади за да се види,че е работил "на ползу роду"! ББ да прочете ПОНЕ още една книга след Винету
106
3
 
10
 
! Отговори
Avatar преди 12 години
Четейки коментарите забелязвам едно правило: Появи ли се разумен коментар, веднага автора е засипван с определението "комунист" и "червен", откъдето следва извода, че разумните хора в тая държава са комунистите.
105
3
 
5
 
! Отговори
строй се преброй се преди 12 години
Има ли Позитанци на сайта?
104
4
 
8
 
! Отговори
GASTERBAITER преди 12 години
Hora poviarvaite tuka v 6ibanoto BG vsi4ko e edna DALAVERA i TO4ENE NA PARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
103
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
203350 фена на Борисов само в бука това значи ,че българите го обичат.
102
5
 
8
 
! Отговори
Avatar преди 12 години
Ние комунистите се делим на Живковисти, боковисти и несретници като мен. И нека, когато някой каже комунист да бъде така добър да казва какъв комунист е. Да и във момента комунистите крадът, ,,,Боковистите '' Цвъцко и Андрюшата са комунисти - ,,Боковисти'', ама Боко пък е Живковист, а крадят и Живковистите. А комунистите несретници, като мен и некои други, си чешат езиците из форумите. Аз поне псувам всички наред, а те само *** ли ***.
101
2
 
11
 
! Отговори
Андрешко преди 12 години
Направо ми писна от всичките!!! Лошо ми става вече като ги видя!!!:)