Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на митинг на БСП

През юли ще се пътува удобно до морето, обеща премиерът
Обновена: 1 май 2012 17:01 | 1 май 2012 17:01, Красимир Ангелов
456
Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на  митинг на БСП
Борисов се присмя на митинга на БСП. Снимка: Булфото

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на магистрала "Тракия" край Ямбол.

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", добави още министър-председателят.

По думите на Борисов празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които "изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП”.

Още по темата

"Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето”, изрази надеждата си Борисов и допълни, че е оптимист за спазването на срока, след като вижда ентусиазма на работещите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
1
 
6
 
! Отговори
от обект ЛОТ4 преди 11 години
Бойко се вживява като робовладелец отиде да нагледа робите си на ЛОТ4. Кой работи на национален празник - робите в България. На национален празник в ЕС никой не работи и магазините са затворени. В Израел е същото. Но в България робите на бойко работят и робовладелеца ги наглежда вместо да отиде на манифестацията на празнуващите като Путин и Медведев. Бойко го е страх от всенародната любов да не бъде освиркан и охулен на центъра на София от 7000 труженици а отиде при робите.
387
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 11 години
А снимката е от "рязането на ленти" в Девня цимент. Такава манипулация ,такова угодничество, че ме е срам.
386
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
члeн нa БCП Още преди да прочета статията тутакси разбрах, че ГЕРБ са виновни, а също и ония лошия Боко, който ни го наби в червените *** *** толкова надъл-боко, та ни стигна чак до диафрагмата, което пък ни причини лошо хълцане и ежедневно окане и акане по форумите!
385
2
 
12
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Бойко, Бойко, и да обикаляш като *** магистралите, пътник си Бойко!
384
10
 
2
 
! Отговори
Герб фен преди 11 години
Абе ***, от глад сте изправили ушите като немски овчарки. Разбира се, че ще плюете в коментарите под всяка статия, нали това ви е единствения останал доход.. а да бъркам, ГЕРБ като вземе още един мандат вашата умираща партия няма да има пари даже и за вас. Жалко, ама то като гледам и електората ви средната възраст е 92, а без нови попълнения партията няма как да продължи да съществува. Пожелавам ви хубав ден, за да имате муза за плюене, че без вас не е интересно в сайта.
383
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕГАТИ ПАЛЯЧОВЦИТЕ!ЦЕЛИТЕ ИЗЦАПАНИ С АСФАЛТ!
382
1
 
10
 
! Отговори
Кирил преди 11 години
Аз пък съм нещастен, когато гледам безработицата, дефицита и фискалния резерв...ти си гледай кръговите движения.
381
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я се огледайте и вижте каква е тази съборетина зад костюмираните.Къде е магистралата?Снимката сигурно е от Девня - циментовия завод.Тикварска му работа!
380
1
 
4
 
! Отговори
Kiril преди 11 години
"Щастлив съм, когато гледам кръговите движения....":D :D :D
379
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на инспектиращите къде са им каските?На кухи тикви не им трябват!
378
0
 
7
 
! Отговори
Работещ от София. преди 11 години
И аз като този от 440пост ходих на Ботевградско шосе.Да си купя ново буре за вино./там ги продават майсторите от с.Врачеш/.Та прав си е бат Бойко.На магистралите видях повече работници,труженички и всякаква *** на дневния и нощен труд.Сутеньори,***,полицаи и бандюги.Е'та бе 1-ви май.А бе простичко -да живее 1-ви май.
377
5
 
11
 
! Отговори
непукист преди 11 години
Никога не съм гласувал за БСП.Е, този път ще си направя кеф да гласувам срещу ГЕРБ. И ще кефя!!!1
376
4
 
12
 
! Отговори
Foxy преди 11 години
ГРОБ да си подава оставката незабавно !!!
375
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно с какво се хвали Боко.маже да почне да се хвали когато направи за 3 години 160 км нови пътища и от ремонтира 1500 км стари та да се изравни поне с Жан Виденов и то с 1/4от парите които харчи сега.Цялата шумотевица е да не се пита къде са милиардите от резерва ,парите от здравните вноски ,парите от Сребърният фонд.
374
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 1май сутринта ходих до един майстор на Ботевградско шосе та видях рейсовете "СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ" организирани от шумкарите за митинга. Много е гадно шепа червени функционери чрез платени клакьори да се опитват да правят някакви спонтанни митинги. Гадно и гнусно, както всички в БКП/БСП!
373
19
 
23
 
! Отговори
Виктор от Варна преди 11 години
Работя в Белгия.1г и .8м.нямаше правителство.Хората си работеха и всичко си бе нормално.Дойдох си в България за 2м.Не издържам повече.От 7ч. до 23ч.само хвалби и дитирамби по разни медии за магистралите и колко хубаво е при ГЕРБ.В кв.Аспарухово се продават хотели,къщи,тук-там останали незастроени парцели,бараки.Хората бягат зад граница където им видят очите.Сега чета 100 работещи издържат 80 пенсионери.Какво му е хубавото.?,,Браво на ГЕРБ.,,Само с лъжи и простотии не става.Никога повече ГЕРБ.
372
1
 
10
 
! Отговори
kurec преди 11 години
турците бачкат и ушите им плющят. някой да се е сетил да пита мутрата по колко им плащат на турчагите. до колкото ми е известно, минималната заплата в турция е три пъти по висока от тази в ***, така че сещайте се по колко им плащат
371
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко Бокооо ... и ти си по-*** от всички тапънари в таз държава! Ти си един завършен предводител на тъпанарите. Да ти е честито царството!
370
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен не ми пука дали ще се пътува зле до морето, стига заплатата ми е да е 4000 лв. Тогава ще ходя със самолет до там - и без това ми се налага един път в годината. Какво го интересува българина, че ще се пътува удобно до морето (ако изобщо може да се вярва на този мошеник), след като няма 20 лв. в джоба да заведе детето си на кино.Ако някой си мисли, че Бойко Борисов се е загрижил за БГ-народ - жестоко се лъже! Просто Б.Б изпълнява заръките на западняците да строи транспортни коридори
369
2
 
12
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 години
КАКВИ СА ТИЯ РАБОТНИЦИ С ВРАТОВРЪЗКИ. Я ВИЖТЕ КАКВИ УСЛОВИЯ НА ТРУД СА ОСИГУРИЛИ ГРОБАРИТЕ. НАЙ ВЕРОЯТНО ТОВА СА ПРЕОБЛЕЧЕНИ МУТРИ С ЖЪЛТИ ТИКВИ КАТО ТЕХНИЯ ГЕРОЙ -БАШ МУТРАТА МАРКУЧЛИЯ. А ТИ Г-Н МУТРЕВ Я КАЖИ ЗАЩО В РАБОТНО ВРЕМЕ СИ РАЗХОЖДАШ ДЕБЕЛИЯ *** И ИГРАЕШ ФУТБОЛ И ТЕНИС. НЕ ТИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТА ЗА ТОВА , А ДА РЪКОВОДИШ СТРАНАТА. АМА ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ , А ВТВОЯТА ПРАЗНА МУТРЕНСКА ТИКВА ИМА САМО ЛЮСПИ ОТ СЕМКИ. ЗАТОВА ОТ УСТАТА ТИ СЕ ЛЕЯТ БИСЕРИ И ПРОСТАЩИНИ С КОИТО СИ ИЗВЕСТЕН .