Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев

БСП провежда своя "1-ви май - Ден на гнева"
Обновена: 1 май 2012 14:52 | 1 май 2012 14:00, Красимир Ангелов
703
Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев
Станишев посочи БСП като единствената алтернатива на ГЕРБ. Снимка: Булфото

"Честит ден на гнева на трудовите хора в България срещу едно арогантно и некомпетентно правителство", заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев по време на традиционния митинг на левицата за първи май.

По думите на бившия премиер в страната в момента има власт, която изгражда авторитарен режим и иска да властва единствено чрез репресии.

"Няма друг освен БСП, който да спре ГЕРБ и Бойко Борисов, и ние ще го направим”, закани се лидерът на ПЕС, според когото от 3 години има власт, която не иска да чуе хората, а само ги унижава.

Протестиращите вдигнаха "червен" картон на управляващите и поискаха оставката на правителството. Сред присъстващите бе и президентът (2002-2012) Георги Първанов, но той не бе допуснат до официалната трибуна.

По време на митинга младежи от левицата събират със специални касички "жълти стотинки", за да помогнат на държавния бюджет.

Членовете и симпатизантите на левицата се отправиха от площад "Народно събрание" в шествие до Борисовата градина, където ще бъде отбелязан празникът на вестник "Дума" и на левия печат.

Подобни шествия имаше и в други големи градове, като особено колоритни бяха пловдивските социалисти, които в тон с годишнината от Априлското въстание изгониха правителството на Борисов с черешово топче.

По думите на Станишев Европа е залята от лява вълна и изборната победа на социалиста Франсоа Оланд във Франция ще промени много неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


703
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
419
1
 
3
 
! Отговори
tera преди 11 години
Sabrawete sa wlast -praseta kradliwi-BBorisow dori da w3eme 50% ot BG ALAL DA MU E !Daje samo 3astoto e krasiw !
418
1
 
3
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Станишев е много лесен противник за Бойко Борисов - ще си го търкаля както си иска. Срещу Първанов няма да му е толкова лесно. Но Станишев ще се държи за поста си докато закара БСП в девета глуха и докато не го изритат накрая.
417
2
 
2
 
! Отговори
Jorro преди 11 години
И как смятат да спрат Герб? С балони и ефектни лозунги:) Да дадат конкретни стъпки за излизане от кризата и тогава ще говорим. Иска ми се да им вярвам, но сякаш у мен вече не е останала вяра, още повече като гледам в редиците на партията такива пустиняци като Първанов:(
416
2
 
7
 
! Отговори
майстор Манол преди 11 години
В качеството си на какъв Първанов има място на официалната трибуна - предателя или неуспешния президент, който трябваше да се задоволи с място в музея на Бузлуджа и да спре с политическите си напъни до тук.
415
2
 
6
 
! Отговори
lilava_duga преди 11 години
Гнева е голям, но на Гоце срама е ОЩЕ по-голям!! :)
414
2
 
6
 
! Отговори
unogondurite преди 11 години
Добре поне, че не дадоха думата на Първанов - да каже някоя глупост, защото ако сте забелязали напоследък - той само глупости говори! Долу в публиката май му е мястото :) Хахаха
413
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
члeн нa БCП Още преди да прочета статията тутакси разбрах, че ГЕРБ са виновни, а също и ония лошия Боко, който ни го наби в червените *** *** толкова надъл-боко, та ни стигна чак до диафрагмата, което пък ни причини лошо хълцане и ежедневно окане и акане по форумите!
412
5
 
6
 
! Отговори
:\ преди 11 години
ГЕРБ пък спря вас... ко прайм :)
411
2
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Другарката Манолова да не плямпа много-много, че и тя няма как да обясни как е придобила част от имуществото си.
410
3
 
8
 
! Отговори
lelia_marche преди 11 години
"Сред присъстващите бе и президентът (2002-2012) Георги Първанов, но той не бе допуснат до официалната трибуна." И там да си остане, сред тълпата макар че пак е малко рисково. Гоце е бита карта отвсякъде
409
2
 
8
 
! Отговори
twin_peaks преди 11 години
Те на Първанов дните като политик са преброени, след като се разбра, че съвсем нагло този човек е използвал държавни пари да ходи на честен лов, с подкрепата на НСО. Няма такава държава, честно!
408
3
 
12
 
! Отговори
сутринта преди 11 години
за прочистване на стомаха вместо хапче,ползвах тази снимка и много резултатно:))))))))))
407
1
 
10
 
! Отговори
Violetta преди 11 години
Голям подмолен играч е Гоце. Как се опитва да манипулира хората. Вечно търсещия как да използва народа колкото да си постигне целите и после изведнъж ослепява и оглушава за народните проблеми. Това го видяхме като беше президент.
406
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА БСП!
405
1
 
6
 
! Отговори
пловдивчанин преди 11 години
"Подобни шествия имаше и в други големи градове, като особено колоритни бяха пловдивските социалисти, които в тон с годишнината от Априлското въстание" Интересно -цял ден бях на Главната,но съм ги видял,нито съм ги чул. Да не са били в някое мазе??!!
404
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха - Първанов "не бил допуснат".... :) По скоро тактично е оставил Сатанишката да се излага сам :)))
403
2
 
8
 
! Отговори
Pipistrella преди 11 години
Национален предател като Първанов няма място на официалната трибуна и всички трезвомислещи червени го знаят. Дълбоко компрометирания експрезидент само вреди на партията!
402
2
 
11
 
! Отговори
svirchovina преди 11 години
Първанов не бил допуснат - Боже, те в държавата на трябва да го допускат, камо ли на митинг на БСП! Безсрамник!
401
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 680 имаш проблем медицински вземи мерки ведага
400
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТУК ДРАСКАЧИТЕ СА САМО ГЕРБОВЕ НЕГРАМОТНИ!!!!ПЛАТИЛ ИМ Е МУТРАТА НЕНОРМАЛНА!!!!