Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на митинг на БСП

През юли ще се пътува удобно до морето, обеща премиерът
Обновена: 1 май 2012 17:01 | 1 май 2012 17:01, Красимир Ангелов
456
Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на  митинг на БСП
Борисов се присмя на митинга на БСП. Снимка: Булфото

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на магистрала "Тракия" край Ямбол.

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", добави още министър-председателят.

По думите на Борисов празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които "изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП”.

Още по темата

"Щастлив съм, като гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето”, изрази надеждата си Борисов и допълни, че е оптимист за спазването на срока, след като вижда ентусиазма на работещите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
16
 
16
 
! Отговори
Евреин преди 12 години
Този *** немога да го гледам вече.На запад заради него ни се смеят...
327
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
социализма нямаше закони и частен бизнес... партийния устав беше над всичко... законите помагат предимно на бизнеса...но намаляват влиянието на партиитетогава всичко се политизираше / и за сега е почти същото
326
2
 
17
 
! Отговори
до 388 преди 12 години
Е, през соца имаше повече пари и по-малко свободи. Сега никакви пари и повече възможности, но стана свободия. Спечелиха само децата на хората от властта, станаха по-богати и с повече власт. И аз не харесвах соца, заради ограниченията, но фактите са си факти. Не станахме държава от европейски тип, по-скоро сме към третия свят.
325
0
 
6
 
! Отговори
do 386 преди 12 години
Сега, като и тогава. За обикновените хора обаче е по-лошо, а за тези от властта - по-богати са, законно ограбиха държавата.
324
6
 
7
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
Нормално е отборът на КРАДЦИТЕ да показва червен картон на Борисов! Истински обезпокоително щеше да е ако го хвалеше... Или пък Боко беше направил коалиция с тях - "компетентните", "специалистите". Компетентни и специалисти, когато трябва да се ОТКРАДНЕ! Признавам, че в това, в КРАЖБИТЕ, са ненадминати! Eдинствен конкурент им са Доган и царските юпита! Костовите КРАДЦИ издишат в това състезание. Вижте им началниците - ГОЦЭ, Р.Овч., Румен Петков, Кире Контрабандиста Добрев, *** и т.н.- до един МИЛИОНЕРИ в зелено. А това, че имат наследствен електорат от лумпенизирани пенсионери, не трябва да ги успокоява. Нито е повод обикновените, почтени българи да се безпокоят, че тая КРАДЛИВА ***, която вече е освирепяла(дано да е от това, че лесните пари са свършили...) се опитва да яхне държавата. Няма да стане, Но пасаран, таваришчи... Когато трябва(на изборите), народът ще въздаде всекиму според делата... А делата на Боко с приказки и демагогия не можете изтри!
323
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В отминалия социализъм стандарта в Българиябеше доста по-зле от сегашнияСега крадат многоТогава крадяха всичко
322
6
 
6
 
! Отговори
от 384 преди 12 години
Нас ни управляват боядисани синъо тоталитаристи, все бивши партийно активисти.
321
3
 
2
 
! Отговори
до 380 преди 12 години
Да, ама не бе конкурентно на западните стоки. Като започнат западняците да идват в България, тогава България става за живеене. Иначе при соца малко по-добре от сега, но.....соца не бе по-добре от една развита западна демокрация.
320
1
 
2
 
! Отговори
do 381 преди 12 години
Виж какво бе, и да купуваш качествено си личи, че нещо ти се губи, дето с пари няма как да си го доставиш. Като от калъп сте.
319
4
 
5
 
! Отговори
до 377 преди 12 години
Това дето го мечтаеш го имаше при соца.
318
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то и в нашето училище имаше много деца от магистралата ама преди седерастията.
317
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично аз не намирам нито едно упарвление за успешно. Успешно ще е когато хората започнат да произвеждат, когато започна да купувам български стоки, качествени, когато ще с еприбирам без страх посреднощ и когато интелигентните хора започнат да се връщат в родината си и не навън, а в бг. да правят откритията си.
316
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Iq146, и с какво се пребори Бойко, увеличи заплатите или прибра способните в родината им?
315
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, прав си. Като не развиваш производство и селско стопанство и тия работници ще ти се видят много като построиш магистралата. СРАМОТА бе, да внасяме всеки зеленчук от майната си, а нашата земя да пустее.
314
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво направи Бойко, бре? Каквото и останалите. Nothing. Както бе при Станишев, так и при Бойко. Няма разлика...
313
5
 
9
 
! Отговори
Наследник на Ванга преди 12 години
Хубавото е,че на следващите избори ГЕРБ ще последват СДС в небитието !
312
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито Бойко спаси държавата, нито Станишев, Първанов пък- мале, мале. Стари муцуни от време оно. Живков бе по-държавник оттях.
311
1
 
2
 
! Отговори
до 366 преди 12 години
Градски син гларус,колкото и да се плюнчиш ,времето на лежачката по площадите безвъзвратно отмина ! Ш*баната ви "демокрация" докара народа до просешка тояга и затова същия тоя народ ви натика на кучето в г*за ! Присламчихтесе към ГЕРБ ,даже и с министри в силови министерства,но и там няма да ви огрее! Чао ,до нови срещи в небитието!
310
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с този партиен модел. Изхаби се....Трябват способни и мъдри хора с морал в политиката. Иначе партиите, те се подържат от забогателите мутри и комунисти, мразещи комунизма! Какво могат да родят? Роби в собствената си страна, това сме ние с тези партийни модели на управление, пръкнали се от бившето БКП.
309
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Омръзна ми от изказванията на Борисов, тип колко е велик, пък народа не работел и тем подобни небивалици. Малко мъдрост Борисов, малко мъдрост и далновидност. Малко ви се удава, малко.....