Тройната коалиция измислила, че Сребърният фонд е за пенсионерите

Преглед на печата на 6 май 2012 година
6 май 2012 13:20,
200
Тройната коалиция измислила, че Сребърният фонд е за пенсионерите
Симеон Дянков. Снимка: Impact press group

"Дянков мъмри МВФ, не били в час", гласи днешно заглавие на вестник "Труд".

Министърът е категоричен, че с промените, които ще позволят инвестирането на парите от Сребърния фонд в държавни ценни книжа, фондът ще се превърне в истински Сребърен фонд, а не във фонд, създаден заради искане на Международния валутен фонд  (МВФ), пише изданието.

"След време хората ще са доволни, че съм предложил тази идея, че съм я отстоявал и че сме успели да я прокараме в парламента. Така че тя си върви напред. Няма нищо за отстъпване", твърди Дянков пред изданието.

Според него Сребърният фонд в момента изобщо не изпълнявал ролята да покрива недостига на пенсиите след време.

Финансовият министър подчерта, че тройната коалиция е измислила тезата, че фондът е за пенсионерите "понеже изглежда социално и звучи добре".

В друг свои материал ”Труд” пише, че "Ордени "без инфлация" ще раздава Плевнелиев". Според изданието по-строги правила и ред за раздаване на държавни ордени, за да "не ги хваща инфлация и да станат неважни", обещава да въведе президентът Росен Плевнелиев.

Кметовете са задължени да пръскат срещу насекоми, пък припомня "Преса".

Скакалци се очаква да нападнат Кърджали - идват от Африка, предупреждава изданието. Прогнозите на специалистите сочат, че най-засегнати ще са общините Кърджали, Крумовград, Момчилград и Черноочене.

Вече са започнали обходи на застрашените райони, но все още масово излюпване на скакалци не е регистрирано.

Практиката показва, че нападенията започват в края на май и началото на юни.

"Милиардери на голф у нас", разказва на първа страница вестник "Стандарт". Седмина мексикански милиардери пристигнаха вчера на голф до Каварна.

Богаташите са в България по покана на бизнесмена Красимир Гергов и готвят инвестиции по Северното Черноморие.

Българският домакин разходи гостите с хеликоптер над брега, за да огледат подходящи терени. Мексиканците обърнаха специално внимание на бившето военно летище в Балчик, което скоро ще бъде дадено на  концесия.

Турнирът "Свети Георги" събира там днес дузина супербогаташи, разказва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените червени драскачи ще си счупят ръцете да запиват форумите с популизми, по примера на великия си Вожд -серГей :))))) Какво става, мишоци :)) Трябва да изработите стотинките за агнешко днес, а :)
88
2
 
13
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 12 години
Платените ГЕРБ-ерски драскачи ще си счупят ръцете да запиват форумите с популизми, по примера на великия си Вожд :))))) Какво става, мишоци :)) Трябва да изработите стотинките за агнешко днес, а :)
87
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за 117ААААА, те червените кратуни са учили в аонсу - Училище за ***, дето изучават само един предмен: "Как да излъжем народа и го углопим по-резултатно"!
86
12
 
3
 
! Отговори
za 117 преди 12 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!
85
14
 
6
 
! Отговори
Администратор преди 12 години
Във форума над 50% от коментарите идват от IP-та принадлежащи на Позитано 20. Пишат си коментари и си ги харесват многократно.
84
1
 
20
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 12 години
А ГЕРБ измисли, че Сребърният фонд е за харчлък :)
83
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скрий се бе лалугер пъпчив ! Ти и Боко сте чумата за България ! След време в учебниците по Българска история ще бъдете в глава "Разрушители на съвременна България " !Децата ви ще се срамуват от вас и ще бъдете проклети на веки !
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"След време хората ще са доволни, че съм предложил тази идея, че съм я отстоявал и че сме успели да я прокараме в парламента." И велчев така викаше за сделката за външният дълг. Ся що ***? : )
81
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще бъда много радостен един ден този народ да се събуди и да избере онова правителство, което ще конфискува "имането" на тези които управляват от три години насам. Но мисля, че няма да го видя този ден. Народа ще се стопи и няма кой да го избере.
80
1
 
0
 
! Отговори
Един Булгарин преди 12 години
Проблема на българина - неспособността му да отсее истината и правотата на фона на всички изречени и извършени лъжи. 90% от пишещите коментари тук си нямат и грам представа за какво става въпрос...Лошото в случая е не некомпетентността, а нежеланието да се вникне в същността на проблемите... Българското политическо съзнание, граничи с болестно състояние! Карайте се още кой син, кой червен, кой прав и кой крив. Чакайте своя велик войвода на бял кон да дойде да ви оправи държавата и това ще стане!
79
0
 
6
 
! Отговори
до 106 преди 12 години
Тодор Живков е кум на родителите на Красимир Гергов.
78
2
 
0
 
! Отговори
стар човек преди 12 години
P.S. Забравих да отбележа,че взимам наем от 700лв.от магазин на голям софийски булевард!........,,,
77
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Дано тази година да е последна на ББ и да изчезва яко дим.Това са *** и простовати хора.Пишат и се изказват много лошо,или просто се налагат над хората и налагат своите намерения и цели.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕЗИ ДА СИ ВЪРВЯТ,А НЕ САМО ДА СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ ЗА ОЩЕ ВЛАСТ.
76
26
 
9
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Евала Дянков, само така и само напред! Долу БСП!
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Красимир Петров Гергов е български бизнесмен и бивш щатен служител на Държавна сигурност (ДС и УБО) през 94-та си създава телевизия и си купува канал от CNN.Е така се става бизнесмен.После къде са ви парите.Ми в е такива бизнесмени.Дето първи се пребоядисаха.Разбира се лакейте около тях предпочитат да наричат дейноста им вместо кражба и предателство с по разумни имена като "бизнес усет" "предприемчивост" и прочие ***.Разбира се това не променя факта,че са си най обикновени престъпници.
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя е кръстоска между мароканска робиня и алжирски фелах!Плод на пробит презерв.тив!
73
0
 
8
 
! Отговори
Pensioner преди 12 години
GERB ne predpolagat nalichieto na pensioneri sled tiah !!!kakvoto bili bilo ... sega se umira do den dva sled navarshvane goduni za rabota !!!!
72
4
 
25
 
! Отговори
народа преди 12 години
Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя
71
4
 
23
 
! Отговори
Гогата преди 12 години
Дянков не признава никакъв Сребърен фонд,никакъв Държавен резерв-това са просто едни 8 милиарда,които трябва да изхарчи и почти успя.Няма значение,че всички държави в ЕС имат Сребърен фонд,хората явно са се объркали.На всичкото отгоре Дянков иска да му благодарим за смлото решени,че ще похарчи вноските ни за пенсия
70
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това недоразумение трябва да го изгоним с камъни,защото нещата стават страшни.