Кунева – последната червена кукувица, нервничи Костов

Опитвала се упорито да снесе яйце в синьото им гнездо
16 май 2012 19:02,
143
Кунева – последната червена кукувица, нервничи Костов
Лидерът на ДСБ Иван Костов. Снимка: архив, БТА

Меглена Кунева е "последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо".

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в отговор на въпрос дали формацията на бившия български еврокомисар би могла да бъде новият политически субект вдясно и да измести оттам досегашната десница.

"Кунева не може да бъде десен субект", подчерта Командира. Вече стана ясно, че двама от напусналите ДСБ – Петър Николов и Хлисто Ангеличин, избраха проекта на Меглена Кунева.

Освен тях двамата от Командира се отцепиха и бившият кмет на "Лозенец" Прошко Прошков и Даниел Митов.

След тях още 17 членове и председатели на районни ръководства в София обявиха, че прекратяват членството си в партията.

Още по темата

След решението на СДС да не продължи споразумението "Синята коалиция" тъмносините започвали самостоятелна подготовка за следващите избори. Те знаели как да задържат доверието на избирателите, да привлекат нови последователи и затова не се притеснявали дали ще влязат в следващото Народно събрание.

Костов не пожела да влиза в разговор в стил има ли нечия "дълга ръка" при разбиването на "Синята коалиция", докато лидерът на СДС в оставка Мартин Димитров видя намесата на ГЕРБ в план за унищожаването на десницата.

"Имаше проект на споразумение, Националният съвет на СДС отхвърли предложената в него политическа платформа за превръщането на СК в траен субект", категоричен беше лидерът на ДСБ. Според него другото било лични коментари.

Иван Костов отново обяви, че няма да се оттегли и е "за" запазване на сегашните структури на "Синята коалиция" в Народното събрание, в Европейския парламент и в местната власт.

Той беше категоричен, че ДСБ ще продължи да ги подкрепя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
5
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
дон боко великолепни постигна тайно споразумение с гоце трипера двете партии реално да се поддържат, но пред електората да играят на стражари и апаши....гарван гарвану око не вади!червените велможи от БКП и сивите кардинали от ДС винаги намират начин да яхнат народа!по високи ли ви станаха заплатите при герб/ипонвдигнаха ли ви се пенсиитецените ли са по нискиданъците за имоти ли не скочиха с презониране и др игричкибензина ли паднасигурността ли ви се повишикражбите подомовете ли намаляха
94
4
 
7
 
! Отговори
Iva Hikova преди 11 години
Много добро е обрисувал Костов картинката, не може да му се отрече. Не че и те не помогнаха на Кунева с постоянните дразги помежду си да се насочи към десницата, да привлече малко членове и да се опита да изпие вота... Макар че кой ли би повярвал на червената снаха, която дължи кариерата си в Брюксел на Станишев, а милионите на съпруга й също са червени!
93
3
 
11
 
! Отговори
камен преди 11 години
Костов, колкото и вини да има, за едно е прав - Кунева не е и не може да бъде десен политик!
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки случай Костов е прав за Кунева !Тя съсипа държавата,обаче българинът е адски глупав и се доверява на такива *** от БКП!Затвор за Пръмова !
91
8
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Докога не успелите комунисти като Бат Ваьо ще са фактор в нашето общество ?По-добре да се каже открито целия преход беше една измама ние другарите се узаконихме собствеността на парите и държавата не не ни трябва никой от 09.09 1944 г. властта не е сменяна , създдохме опозиция , маха ми сия когато не ни е удобна , създадохме и етнически партии също удобни , Воленчо да лае от време на време и т.н. .
90
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То като се замисля май именно заради Костов напускат ДСБ (ясно е, че са жалки плъхове след като веднага се присламчват на друго място), но той реагира именно като всеки уважаващ себе си комунист - не пуска кокала, не му пука за доблест, стига да е начело. Това, че е начело на вече едва няколко човека е без значение - командир е!
89
5
 
2
 
! Отговори
fory преди 11 години
*** ZA BOIKO,DVA ZA KOSTOV ,EDINIAT DA GO OBLIZVA A DRUGIAT DA MU TAPCHE VALNATA NA GAZA V AUSPUHA.SIGANITE NA SAPUN ,IVAN YORDANOV KOSTOV NA VERO ZA MIENE NA POSUDATA.
88
8
 
11
 
! Отговори
Бивш Син преди 11 години
Иван Костов десетки пъти е повтарял в различни телевизии,че Нефтопреработвателният Комбинат Нефтохим е даден наРуснаците на много ниска цена без да се проведе търг по Простата причина че е настроен само с Руски нефт да работиТака това е равносилно ако заредите бензин на бензиностанцияНа Лукойл човека сипващ ви бензина да ви каже че вашият автомобилЕ настроен само с бензин от Лукойл да работи и ако сипете от друга бензиностанцияЩе се развали Така , не знам колко сте интелигентни Костовистите за да не разберете че ви лъжат но ще Ви кажа един виц Човек зарежда на бензиностанция и казва бензин за 20 лвОт бензиностанцията сипващият бензин казва днес има промоция ако заредитеПълен резервоар печелите безплатен секс Човека се съгласява и пълни целият резервоар сипващият бензин казва добре но има и още едно условие кажете едно число от 1 до 10 и ако познаете печелите клиента казва 5 от бензинастанцията съжалявам но не познахте числото е 7 опитайте пакИзнервен клиента гледа че същото се случва и с друг клиент на съседната колонка Отива при него и му казва Брато и ти ли напълни целият резервоар и не позна числото? Другият отговаря да и при мен така първият казва абе тоя ни измами дай да го пребием а друтият а не не е измама някои печелят свидетел съм Първият добре де ти печелил ли си някога ? а вторият Е , аз лично не съм но жена ми три пъти зарежда тука и три пъти печели ! Та драги ми подръжници на Костов не е смешно тъжно е Такава гнусна гавра си прави другарят Костов с Вас а вие даже не проумявате какво се случва Вие сте тоя втория на бензиностанцията
87
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е нали ДРУГАРЯ Бойко управлява, втори са ТОВАРИЩЧ Станишев, идва ДРУГАРЯ Слави Бинев, идва ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА - Кунева кво се пенявите, хахахахххх. ДИВ ОЛИГАРХО-КОМУНО-КАПИТАЛИЗЪМ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!
86
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю Костов - точно ти ли го казваш ? Ти кукувице черна който снесе червено яйце в СДС ? И се излюпиха черни дракони изяждащи мечтите на хоратаПроклет Бъди в този и в Другият свят за пъкленото ти дело
85
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов смешника, сега вече няма нужда от него. Ще си тръгне от политиката с наведена глава, но не и с празни джобове. Един ден някой нов Цветанов ще ни каже и за него, и за неговите лични далавери. Сега е още рано. Костов още е нужен на мнозинството от ГЕРБ за подкрепа в парламента.
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че право си е казал човекът... което е право, си е право
83
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов, колкото повече удължаваш агонията, толкова по-болезнен ще е края. ако си тръгнеш сега има шанс да остане някакъв положителен спомен за тебе.
82
14
 
13
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
Костов забравя че първи снесе чуждо яйце в гнездото на СДС!!!! Няма по-нагъл от Костов! Разбира се след Тиквата.
81
7
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
явно голям глад е настъпил при "титаните" на прехода щом такъв канибализъм ги обхвана всичките. Станишев и Гоце, после тъмнокожия вожд и младия Мартин и червената снаха впиха нокти и кръв се лее и вой и ръмжене. голям майтап, айде кога ще ставате герои в някоя стратегия? искам с мишката да местя армии червени баби да атакуват
80
10
 
5
 
! Отговори
Голата истина преди 11 години
Според последни данни ГЕРБ,БСП,Кунева и Доган влизат в следващия парламент.Другите АУТ.И понеже рейтитга на ГЕРБ се срива всеки изминал ден,те макар и първа политическа сила няма да могат да съставят кабинет.И тогава ще правят коалиция.Бойко и Сергей?Бойко и Кунева?Бойко и Доган?Или ще направят една четворна коалиция в името на България.
79
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов каква кукувица не е важно, важното е че успя да разбие дясното пространство като закри СДС и си направи дясна частна синя партия.
78
3
 
6
 
! Отговори
smb преди 11 години
Абе някой трябва да е виновен... Не може така да излезе, че хората не те искат... Някой трябва да е направил кофти сечено... Нали командире?!
77
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куневица била гласувала за Костов.По-опашата лъжа не можеше да измисли.Но няма как да се провери.А ако наистина е гласувала,това само показва каква фурнаджийска лопата е и как се врътка според интереса си.На такъв човек не може да се вярва.
76
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо *** Иван залита?Да не е от радост, че парламента ще го гледа сред китки и костенурки?