Борисов в разговор с Галеви, но през медиите

Знам, че гледат телевизия, да се прибират, зове премиерът
8 юни 2012 17:00,
103
Борисов в разговор с Галеви, но през медиите
Борисов има ценни съвети за Галеви. Снимка: БТА

"Понеже знам, че гледат телевизия тези, които се крият: Преди няколко дни имахме скъпи гости – ще ни помогнат, ще ги издирим", обърна се премиерът Бойко Борисов към обявените за общодържавно издирване и търсени по цял свят с червена бюлетина на Интерпол Пламен Галев и Ангел Христов.

Още по темата

Известните като Братя Галеви бизнесмени изчезнаха в началото на май, след като Върховният касационен съд ги обяви за виновни за ръководене на организирана престъпна група за рекет.

Днес на Галеви задочно им бяха повдигнати нови обвинения за прани на пари.

"По-добре да се прибират, и да отидат в съда, за да си доказват вината или невинността", посъветва ги премиерът.

Борисов поздрави служителите на МВР и благодари на американските партньори за новите повдигнати обвинения срещу Галеви. Днес стана ясно, че в разследването за пране на пари са участвали и представители на ЦРУ.

По думите на министър-председателя новите обвинения ще утежнят присъдата на Галеви още повече.

Той допълни, че американските партньори ще помогнат на органите на реда да стигнат до "изпраните" от Галеви милиони.

Според Борисов страната ни има партньори, които са доста по-мощни като възможности да издирват или да ни подпомагат с необходимата информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как няма да е изнервен бе,по 20 часа работи дневно,ако вие имате толкова информация в *** си кратуни колкото той знае,сигурно ще прегреете,а и мачка в момента организираната престъпност наред.Това си е голямо напрежение.
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе Тиквата колко милиони пръска да плаща на тези нещастни душици да го възхваляват в нета.... ДНЕС.БГ казвайте веднага ИП-тата!!!!! май са едни и същи :))
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за тъпо заглавие на статия?Тиквата говори НА Галевите, а не С тях.Защото ако говори с тях, би следвало те да му отговарят.Т.е., да има разговор.В случая става дума за *** монолог.Той им говори, но те не отговарят.Значи не говори С тях, а НА тях.Сам си говори поради тежка ментална диагноза.
44
4
 
17
 
! Отговори
Нещо се крои преди 11 години
Днеска клоуна много говори. Помнете ми думата. Усещам го. Изнервен е. Май са го стиснали в менгемето, сгафил е нещо, ама не казва кво.
43
7
 
25
 
! Отговори
Тиквата е лицемер ! преди 11 години
Тиква, ти каква лицемерна лисица си. Тиква, ако ще се бориш с престъпността *** кога нещо ще бъдат разследвани, или те се занимават с зеленчуко производство. Тиквуч, Избегалеви ако те интересува къде са ходи питай Главътъ.
42
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никой не може да си прескочи сянката, оптимисте, накъдето и да се обърнеш, тя все подире ти...пък *** че доказвай че нямаш сянка, нали се вижда
41
4
 
2
 
! Отговори
42 преди 11 години
то може и да не знаеш, но си има хора, които знаят, със сигурност, това твойто си е чиста проба шраусов синдром, бутни си човката в з-ка, ако няма наоколо пясък, и си мисли, че те няма
40
5
 
17
 
! Отговори
Нещо се крои преди 11 години
Днеска клоуна много говори. Помнете ми думата. Усещам го. Изнервен е
39
7
 
21
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
РазБойко е доказан комунист и в червата. Да почне чистката от себе си !!!!
38
18
 
18
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Абе другари, дали е бил Бойко трафикант, сводник, мафиот, крадец и т.н. никой не знае. Няма смисъл да се ровите в миналото. Важното е човекът си върши работата. Ако ни дръпне напред след още 5-10 г. и изчисти държавата от *** и ги изпозатвори, спокойно можем да му простим миналите прегрешения, ако въобще има такива.
37
9
 
11
 
! Отговори
Егати преди 11 години
РазБойко днеска яко ни забавлява. И не само нас, но и маките също. Явно е много изнервен, зле е работата, кво ли ще става? Нещо се крои тука
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 37 -ти си голям *** бе-ти търси в замунда и по големи филми ще намериш,наивнико.
35
9
 
17
 
! Отговори
ТА ТАКА преди 11 години
ДОКЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ - ЕДНА МУТРА "ЛЕГИТИМИРАЛА" СЕ ЧРЕЗ ВЛАСТТА,НО МУТРА ВСЕ ПАК, ЗОВЕ ДРУГИ МУТРИ,КОИТО НЕ СА ЛЕГИТИМИРАНИ ЧРЕЗ ВЛАСТТА ДА СПАЗЯТ ЗАКОНА.А ПРОКУРАТУРАТА СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ КАТО ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ,ЧЕ МИНАЛА ДАВНОСТ,ЧЕ ИНФОРМАЦИЯТА НЕ БИЛА ПОЛУЧЕНА ПО ОФИЦИАЛЕН ПЪТ.НО МОЖЕ ДА СЕ САМОСИЗИРА СТИГА ДА ИСКА.АКО ИТАЛИАНСКАТА И ЩАТСКАТА ДЕЙСТВАХА ПО ТОЗИ ЖАЛЪК НАЧИН,В АМЕРИКА ОЩЕ ЩЕШЕ ДА ИМА СУХ РЕЖИМ,А В ИТАЛИЯ КАМОРАТА ДА СИ РАЗВЯВА СВОБОДНО БАЙРАКА.ЗАТОВА МУТРАТА ЩЕ ЗАДАВА ДНЕВНИЯ РЕД НА РБ
34
0
 
14
 
! Отговори
Аз Казах! преди 11 години
Ама какво повече има да се доказва , те избягали наще убавци , кво има повече да се доказва. До кога тежки престъпници ще ги третирате като гимназисти избягали от час. Ся тряа да ги издирят и да им лепнат още по 10 години ефективно , за дето размотават цяла държава .. ако още може да се нарече държава + още 2-3 европейски и световни институции. Ше ви *** и галеви и борисовци и сичките п*тки ...
33
3
 
11
 
! Отговори
Бойко АМФЕТАТА преди 11 години
Търсете в гоогле-то това което българските медии не посмяха да отразят от Европейския Парламент вчера... :SIMO разконспириран в Европарламента. В България - цензуриран
32
5
 
18
 
! Отговори
ТИМ преди 11 години
Аз лично знам за престъпленията на *** където Борисов е бил съдружник. Как са пребивали и крадяли. Обаче то много от управниците в тоталитарните държавички са такива. И кво от това.
31
16
 
18
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Евала бат Бойко! Всеки път като чета новина и се радвам на работата на премиера и правителството. Най-после имаме точен, съвестен, работещ, отговорен министър председател, който мисли за народа и държавата! Без никакво колебание пускам бюлетина за ГЕРБ!
30
8
 
14
 
! Отговори
Бойко АМФЕТАТА преди 11 години
Според доклад на ЦРУ(източен от Wikileaks) Бойко Борисов е уличен в "скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини".
29
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
28 -Всичко за Борисов е кьорфишеци.Само опити да бъде натопен.Но хората не вярват на недостоверна и неофициална информация.
28
2
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
А така - мазохист от народа