"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"

Симеон Дянков уверен, че ГЕРБ ще спечели втори мандат
29 юни 2012 20:52, Елка Василева
780
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"
Симеон Дянков. Снимка: архив, Булфото

До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе.

България е финансова дисциплинирана страна, посочи Симеон Дянков. Той даде висока оценка на решенията от Брюксел от вчера и подчерта, че още днес те са се отразили положително на европейските пазари.

Симеон Дянков изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели втори мандат, защото управлява много успешно страната. По думите му кризи има в страни, които се управлявали от социалисти и като пример той посочи Гърция, Испания и Португалия.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
683
2
 
36
 
! Отговори
Баба преди 11 години
ТОЗИ ЧОВЕК МАЙ НЕ ХОДИ ПО ЗЕМЯТА. ТОВА Е СЪЩИЯТ, КОЙТО НИ КАЗВАШЕ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ЩЕ ИМАМЕ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ. ТОВА Е СЪЩИЯТ, КОЙТО ЗАБРАНЯВАШЕ НА ДРУГИТЕ ДА РАЗДАВАТ БОНУСИ, А САМИЯТ ТОЙ РАЗДАДЕ,ТОВА Е СЪЩИЯТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГОТО ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА СТОЯТ НА СЪЩОТО НИВО КАКТО ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ, А ИНФЛАЦИЯТА СИ РАСТЕ ПОСТОЯННО. ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ВИСОКОМЕРНО СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ МУ ВЯРВАМЕ КАТО КАЗВА, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ
682
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле! Тия наистина живеят на Марс!!!
681
1
 
34
 
! Отговори
герберски изцепки преди 11 години
НАЙ-ГОЛЯМО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА Е НА НОЩНАТА ЕНЕРГИЯ ЩОТО НА ЦВЕТЕЛИНА ВЕИ-ТО РАБОТИ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ ВЕЧЕР ПО ТЪМНО. КРЕЩЯЩО ПРОТИВОРЕЧИЕ С ГЛУПОСТИТЕ ИЗКАЗАНИ ОТ ГЕРБАДЖИЙТЕ. БОЙКО В БАНКЯ ЯДЕТЕ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ. ККАКВО ПИШАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА БОЙКО И ГЕРБ ДА НЕ ЖИВЕЕ ГЕРБ! ДА НЕ ПРЕБЪДЕ ГЕРБ! ДОЛО ГЕРБ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ГЕРБ! Поскъпва тока с 15 % Поскъпва газта с 5 % Поскъпва водата 5 % Поскъпва парното с 5 % Поскъпва МЕТАНА С 8 % Бойко си дигна заплатата от 3000 на 6000 лв. ПОСКЪПВА ВСИЧКО ... Но ми Увеличиха пенсията с 9.00 лева на други с нищо от три години. Те затова пак НЕ щегласувам за тях, ако съм жив или доживея до изборите, ако не ме изядът кучетата на Фандъкова. Помислете за кого ще гласувате - аз знам за кого няма да гласувам.
680
1
 
24
 
! Отговори
Дедо ви преди 11 години
Борисов да спре слънцето.Тоя с очилцата бая е слънчасал горкия.
679
1
 
25
 
! Отговори
Баба преди 11 години
ГЕРБ УПРАВЛЯВАЛ УСПЕШНО ??? ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СТОЯТ ЗАМРАЗЕНИ ОТ ТРИ ГОДИНИ, ГЕРБЕРИТЕ СИ РАЗДАВАТ БОНУСИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ. НА ПРИБЛИЖЕНИТЕ НА ГЕРБ ЛАПАЧИ МОЖЕ И ДА ИМ Е ДОБРЕ, НО ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ НАС. ВИСОКОМЕРНИЯ ДЯНКОВ ИЗОБЩО НЯМА ПРЕДСТАВА КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА, КАКВО МИСЛЯТ ЗАВЪРШИЛИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ.
678
1
 
14
 
! Отговори
mangal преди 11 години
секеджем на герба ти
677
0
 
10
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...МИ ОБЕСЕТЕ ГО БЕ...!
676
0
 
8
 
! Отговори
Леля Сталинка преди 11 години
Симе, вземи лелиното да прочетеш малко книги, или поне вестници, за партийте по Европата, че се излагаш! То вярно, че в Америката малко позабравихме що е то социализъма, ама все пак... Иначе си прав - след 5 години оцелелият българин ще се казва Средньо. Кой ще е оцелелият грък не знам, ама ще звънна на Онасис да ги питам и ще ти кажа.
675
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дянка вземи си пий ила4а демек хап4ето,та да спреш да бращолевиш глупости.
674
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дянка приказуаш врели-некипели,и сам си вярвашуа.да та *** у неукия уа.
673
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какъв костов бе,на по долу пишещия.той ваньо това 4ака,да дойде на власт и да на погребе.
672
0
 
10
 
! Отговори
каранфилка преди 11 години
а до 5 год.ко за праим бе дянка,за караме на фото синтеза ли бе ананкоолу.питам аз теб.
671
0
 
12
 
! Отговори
Ivailo преди 11 години
Тоя *** дали има представа как живее средния грък ?
670
1
 
11
 
! Отговори
жените от 18 до 35г преди 11 години
Имат реална възможност да избягат в чужбина и да се спасят от мизерията в България ! Не бъдете крайни патриотки ,не се подлъгвайте и не пропилявайте младините си в мизерия ,не обричайте децата си ! За мъжете е трудно в чужбина ,те да му мислят ,но една млада жена с ум в главата винаги ще се оправи в чужбина !
669
0
 
7
 
! Отговори
шегоубиец преди 11 години
За "още една петилетка" ще се изгради "светлия комунизъм" , докато гърция си остане проста социалистическа държава ха ха ха . Една петилетка <=> един мандат : Deja vu : , пак като не е съкратил сроковете на 800 дни "ударно" един вид "да преизпълним плана" . Дали живееш лошо тук или в чужбина границата се размива ..... някой достатъчно са живели в едната система , ще я сменят с друга дори и да е също толкова лоша .....
668
1
 
18
 
! Отговори
една българка преди 11 години
тоя като си говори, дали си вярва.
667
13
 
4
 
! Отговори
Богдан преди 11 години
Всичко зависи нас българите!Никакво гласуване за Б.С.П. иГерб,защото за веки веков ще останем в тази проклета бедност!Само Костов може да ни извади от беднотията!
666
0
 
8
 
! Отговори
сус преди 11 години
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"Само по внимателно след това от ЕС да не ни предложат повече допълнителни огрничения и мерки, с които да задминем и гърците...!
665
3
 
10
 
! Отговори
! преди 11 години
Донякъде е прав, но само защото Гърция затъва мн. здраво, не защото България се развива добре, да речем за десетина години може да паднат на нашето ниво.
664
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ НАГЛЕЦ ОТДАВНА НЕ ЗНАЕ КАК ЖИВЕЕ ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН