"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"

Симеон Дянков уверен, че ГЕРБ ще спечели втори мандат
29 юни 2012 20:52, Елка Василева
780
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"
Симеон Дянков. Снимка: архив, Булфото

До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе.

България е финансова дисциплинирана страна, посочи Симеон Дянков. Той даде висока оценка на решенията от Брюксел от вчера и подчерта, че още днес те са се отразили положително на европейските пазари.

Симеон Дянков изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели втори мандат, защото управлява много успешно страната. По думите му кризи има в страни, които се управлявали от социалисти и като пример той посочи Гърция, Испания и Португалия.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
663
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
но бедния българин пак ще е по-зле от бедния грък :)
662
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО.БРАВО,И СУГУРНО ЩЕ СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА.ИМА ЛИ ОЩЕ ДА ИМ ВЯРВАТ..?
661
1
 
10
 
! Отговори
mi6osp преди 11 години
ива дата 1 юни 2009 това обещание липсва. Както и много други.Мдааааа, една т....- премиер ненапразно забрани "ЩЕ" - нищо казано и обещано с "ЩЕ" не се е случило.Наистина, гърците вървят назад. Но нивото, от което тръгват, е много по-високо от нашето.При българите също тенденцията е назад, но нивото е отчайващо ниско.Да припомним обещанието, с което герб/т.... спечели изборите- " В края на мандата доходите на българите ще са на средноевропейско ниво!". До края на мандата- една година.Не пет.
660
1
 
15
 
! Отговори
песимист преди 11 години
Не вярвам средната им заплата да стане 200 евро.
659
0
 
19
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
Но не се уточнява средния на РЪСТ ли, на килограми ли? Г-н Дянков, само да уточним. Просяците като нямат никакви кредити, по-финансово стабилни ли са от другите хора? Е много ясно че сме по-фиансово стабилни от гърците. Няма бизнес, няма кредитиране, няма заплати, няма ръст на икономиката. Всичко точно, само икономическата система сме объркали.
658
0
 
7
 
! Отговори
мале,мале преди 11 години
Карат варат и на културно наследство ги избива. Правилно там са кинтите.....Бил дал висока оценка на Брюкел- а в Брюксел се разридали, че не са спали каква оценка ще им даде Монката.
657
0
 
18
 
! Отговори
гацо преди 11 години
ей мушмурок малък,до 5 год 60 000 българи щеумрат и най малко 500 000 ще напуснат страната.кой тогава ще живее по добре в тая страна.ти и женати ли.
656
1
 
5
 
! Отговори
dan преди 11 години
Е чак толкова ще ще го загазят гърците...?
655
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ei,tova da si u4en e goliama rabota ! Vijdate li kakvi hubavi vicove izmislia ! :)))
654
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе."Прав е господин Дянков, защото, ако, не дай си Боже, спечелят втори мандат, българите няма да останат в България, а ще живеят по-добре от средния грък, някъде другаде - в съседна Гърция, например......
653
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре Доган, но да се живее по човешки, отколкото тия комунисти, които ни разсипаха тотално във всяка област. Никога повече за тия комунисти и разсипници.
652
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знай ли кога гъркините ще дойдат да ни чистят къщите, точно никога, ние за тях сме аргати, ратай и супер евтина работна ръка(каквото и криза да ги удари)
651
1
 
10
 
! Отговори
студент преди 11 години
Тоя комунист наистина е късоглед. Не вижда мизерията, до която ни докараха. Убеден съм, че ако беше учил в Бг, никога нямаше да се дипломира. Всичко му е ясно, освен икономиката-просто е далеч от нея.
650
5
 
7
 
! Отговори
Sin преди 11 години
За съжаление, в момента единствено БСП е силата срещу тия комунисти и разсипници. Други просто няма.
649
1
 
7
 
! Отговори
Deko преди 11 години
Сигурен съм, че след тая разсипия, тия комунисти никога повече няма да влязат в парламента.
648
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лъжите на тоя нямат край.Или може би има пред вид себе си.Вече няма да го издържа жена му,достатъчно се нагуши от политиката,така,че не след 5 год.а сега да си живее по-добре не от гърците а от американците дори.Така,че да не ни баламосва как ще живеем ние защото не сме забравили обещанията им.Три години вече има само увеличение на цените и никаква компенсация на доходите.Нооо идат избори,да не го забравят.Най-бедната страна в Европа ще накаже своите мъчители.
647
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянкоффф, още не проумяваш, че това е последното комунистическо управление на разрухата и разсипията. Такова скапано управление никога не сме имали през последните 23 години. Освен вдигане на цени, данъци, мизерия и бандитизъм-с друго няма да ви запомнят.
646
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя вярва ли си? В България се води геноцид над Българския народ. Това не е финансова дисциплина. ГРОБ може да спечели изборите само, ако ги ФАЛШИФИЦИРА, КОЕТО ВЕРОЯТНО И ЩЕ НАПРАВИ.
645
3
 
5
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Гърция е подпомагана от Западна Европа с векове, затова са побогати. Да не им беше Европа отдавна да са фалирали.
644
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Светло бъдещи Бг(бай Ганьовски) Тъпизми на куб.