"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"

Симеон Дянков уверен, че ГЕРБ ще спечели втори мандат
29 юни 2012 20:52, Елка Василева
780
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"
Симеон Дянков. Снимка: архив, Булфото

До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе.

България е финансова дисциплинирана страна, посочи Симеон Дянков. Той даде висока оценка на решенията от Брюксел от вчера и подчерта, че още днес те са се отразили положително на европейските пазари.

Симеон Дянков изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели втори мандат, защото управлява много успешно страната. По думите му кризи има в страни, които се управлявали от социалисти и като пример той посочи Гърция, Испания и Португалия.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
643
2
 
17
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Този не може да направи бюджета за 1 година без да оплеска всичко,тръгнал да се изказва.И как ще стигнем грък със 700 евро минимална заплата???????След 5 години можем да живеем малко по-добре,но само ако Герб не управлява.
642
2
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Много интересно от къде ще дойде по-добрия живот.Промишлеността я ликвидираха,социална политика - няма,никакава грижа за младите семейства и увеличаване на раждаемостта,обикновените хора почти гладуват,а за други неща - да не говорим.Никакви опити не се правят да се извади на светло сивата икономика- масово работодатели продължават да плащат официално осигуровки върху минимална заплата или да водят работниците на половин работен ден.Жизненият стандарт на масите е ужасно нисък !!!!!!!!!!!!!!!!!!
641
2
 
16
 
! Отговори
SUPER преди 11 години
До 5-10 години няма да има среден българин!Ще останат само *** българи и бездомни кучета.
640
2
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Щеше да е смешно ако не беше трагично. Вече повече от 20 години българите мизерстват. В Гърция след падането на хунтата стандарта на живота се е качил до едно нормално ниво за около 5 години. Тук става въпрос за наличието на предатели в родината и за липсата на национално чувство. В Гърция и двата въпроса стоят различно. Колкото и да не харесва Гърция минитърът, това са факти и не могат да се променят.
639
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При ГЕРБ-авите има , нещо сбъркано, не могат да проумеят как един човек, може да мисли и за другите, освен за собствения си ***
638
0
 
15
 
! Отговори
майнатайм преди 11 години
българският елитен гей живее доста по добре от средният българин
637
0
 
17
 
! Отговори
Дядо преди 11 години
"България е финансова дисциплинирана страна"- като мен, стария човек държа си петте лева и не ги харча за да има за умирачка ха ха ха.
636
7
 
2
 
! Отговори
Който работи преди 11 години
е добре навсякъде, който бичи от сутрин до вечер по форумите, ще подсмърча и ще хленчи
635
1
 
16
 
! Отговори
майнатайм преди 11 години
5 години са дълъг срок ,не се знае колко ще останат живи при тоя геноцид та да има и "среден българин"
634
1
 
21
 
! Отговори
Мерси преди 11 години
Хайде стига бе с лъжи. Всички вие отгоре вземахте народа за балама. Три години си на власт. Мерси. Нищо добро не видяхме.
633
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е по-евреин и от евреите - не знам дали се докопа до Сребърния фонд, но ни го нахлузи с нов заем от някоя еврейска банка. А защо нов заем - защото закопаха бизнеса и няма постъпления в касичката. Отдавна вече сме американски виЛает, управляван от български еничАри
632
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е по-евреин и от евреите - не знам дали се докопа до Сребърния фонд, но ни го нахлузи с нов заем от някоя еврейска банка. А защо нов заем - защото закопаха бизнеса и няма постъпления в касичката. Отдавна вече сме американски викает, управляван от български еничери.
631
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Среден Българин няма...има богат Българин и много бедни Българи...
630
4
 
25
 
! Отговори
бг наивник преди 11 години
Моят дядо, който е родом от Егейска Македония имаше такава приказка: когато грък се ражда, евреина плаче. Аз пък имам съмнението, че след като гръцкия бизнес се изнася у нас заради кризата, той ще използва евтината бг работна ръка, а всички знаем как плащат и колко редовно плащат гърците. Следва експлоатация и износ на печалба към Гърция, т.е. средния грък ще живее пак по-добре от българина на негов гръб. Просто тия са си едни ***.
629
1
 
39
 
! Отговори
5q преди 11 години
Среден българин няма, няма и да има! В България има само много бедни и много богати! Така, че Дянков заври си прогнозите знаеш къде!
628
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e kak da stane sus zaplati ot 400 lv v provansa ,v sofia ne me interestva koi kolko vzema . kade sme mnie sus 200 ? a za pensii da ne govorim .kakvi pensii vzemat v gurcia i to v ? a v bg pensia 100 ? . tozi lud li e ili kato caria 6te ni opravi za 800 dni :))) Az li4mno znam kak da se spasia ot krizat terminal 2 na leti6teto deparatur :)))
627
2
 
28
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Дянков разкажи си историята когато си работил в Световната Банка за издънката която направи в Индия и те изритаха от там като куче.
626
6
 
6
 
! Отговори
Джон преди 11 години
Анонимен не обиждай българина че бил крадлив,мързелив и лъжлив.Бил съм в много страни и съм видял че французи италиянци австрийци англичани американци и още много други въобще не остъпват на бъгарина по тези качества.Даже са много по корумпирани от нас българите.
625
3
 
35
 
! Отговори
ан преди 11 години
ТОЗИ ДАЛИ СИ ВЯРВА ИЛИ НИ ПРАВИ НА ? ДО 5 ГОДИНИ НАРОДА ЩЕ Е ЗАБРАВИЛ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ТЯХНОТО УНИЩОЖИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ. ЩЕ НИ ОСТАНЕ САМО СПОМЕНА ЗА КЪДРАВИТЕ МАГИСТРАЛИ ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА ВОДАТА И ГАЗТА.НЯМА НИЩО ПО ЛОШО ОТ ХОРА КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА УМНИ БЕЗ ПОКРИТИЕ. САМО ЗА 3 ГОДИНИ НОВИ 400 000 ОСТАНАХА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ. НО ЗА ВСИЧКО ТОВАЕ ВИНОВНО ЧАСТ ОТ МЪРШАВОТО ПЛЕМЕ КОЕТО В ГЛАВИТЕ СИ ВМЕСТО СИВО ВЕЩЕСТВО ИМА БРЪМБАРИ.*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.
624
1
 
25
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
Ясно - Дянката очаква Гърция да стане по-зле от нас. А ние ще сме си все на същия хал.