Сидеров скочи, иска оставките на Цветанов и Младенов

"Те носят политическата отговорност за атентата на "Сарафово"
Обновена: 19 юли 2012 17:00 | 19 юли 2012 16:10,
88
Сидеров скочи, иска оставките на Цветанов и Младенов
Волен Сидеров. Снимка: архив Булфото

Оставките на вътрешния министър Цветан Цветанов и външния министър Николай Младенов поиска лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му именно те носят политическата отговорност за атентата на летище "Сарафово" в Бургас срещу израелски туристи.

Още по темата

Според Сидеров Цветанов е виновен за липсата на адекватни мерки за сигурност. Лидерът на "Атака" пък вини Николай Младенов за това, че води неправилна и небалансирана външна политика. Като подкрепа на твърдението си Сидеров припомни подкрепата на външния министър за сирийската опозиция.

Националистът поиска и оставката на председателя на парламента Цецка Цачева, но не заради атентата.

Причина за недоволството на Сидеров стана фактът, че днес в пленарната зала не беше пусната за гласуване декларацията на "Атака" за атентата.

Депутатите днес излязоха с декларация, която осъжда терористичния акт у нас. Документът беше подкрепен от националистите, но те бяха единствената партия, която не се включи сред вносителите.

Те изготвиха отделна декларация, но Цачева обясни, че тя не може да се гласува днес, защото трябва да мине през отговорните комисии.

Сидеров веднага обвини Цачева в двоен стандарт. По негови думи тя не ръководи по правилата работата на Народното събрание.

Според него в приетия документ трябва да се вкара и понятието "ислямски тероризъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров ако стане мин-председател първо ще се срещне с Ердоган помнете ми думата
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много интелелтуален поглед има тоа сидеров да го ***
48
1
 
9
 
! Отговори
Маги преди 11 години
Съболезнования.И тази ли трагедия трябва да превъзмогнем?Доброто побеждава, но само в приказките. От мизерия и глад осверипяхме, загубихме човешкия си облик...Какво ли още ни чака?
47
10
 
5
 
! Отговори
anon преди 11 години
volen-e idiote takyw- mlykni...
46
17
 
8
 
! Отговори
няма преди 11 години
тая държава няма да се оправи,докато има хемороиди и бацили като Волен Сидеров и Сергей Станишев.алчни жадни за власт.да не говорим за онази грешка на природата Яни Янев.тотална скръб.в такива ситуации е много лесно да лаеш.правим си реклама на нещастието на хората.замислете се и кажете не съм ли прав....
45
11
 
9
 
! Отговори
диване преди 11 години
Прав е Боленчо, то с "дюнер дипломация" мир не се постига, ама нали к'вото каже Вожда е закон. Стадото се успокоява и продължава да блее. Тикво къде ти е дюнер дипломацията, бе ?
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
луфтханза, капка, митко стоянов, деница гаджева, истеричен рев за субсидии, пури по сто евро..химикали за партията реално струващи 20 стотинки но в Атака са 3 лева. Нов апартамент за гаджева, Кузов, смсите на Чуколов ..ама българина е много *** че му се връзва на този който се е снимал чисто гол с уиски в ръка и има купено духовно образование..оня "архонта" - мутра Бинев пак беше от неговата партия...българина заслужава такива като сидеров, боко и "царя" ***
43
9
 
10
 
! Отговори
Атака преди 11 години
После нямало радикален ислям в България!
42
13
 
24
 
! Отговори
424 преди 11 години
Волен ще оправи държавата
41
11
 
12
 
! Отговори
Кина Обективната преди 11 години
Истеричният Болен съвсем сдаде багажа. Половината *** реват, че сме полицейска държава, другата половина - че нямало адекватни мерки за сигурност. Циркът е пълен! :)))А Цветанов си премества... кобура в другия крачол. :)))
40
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно ви казвам: Толкова сте ***, че не разбирате за кого работи Сидеров. Изберете го да ви управлява бе! Така се вълнувахте и за Тиквата. Сега за Сидеров. Искам Сидеров да управлява за да разберете какъв е всъщност.
39
3
 
3
 
! Отговори
Павел Шопов преди 11 години
Нищо не чувам..май слушалките не работят
38
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който вярва на Сидеров е луд. Сидеров говори хубави неща но совите не са това кето са.
37
3
 
8
 
! Отговори
виви преди 11 години
истериите на Сид не ме впечатляват, но фактът, че невронната мрежа на ЦЦ принципно не може да генерира мисълта за оставка има научна стойност..
36
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога този руски шпионин и псевдо-националист ще напусне парламента?
35
15
 
21
 
! Отговори
Тенчева преди 11 години
Дълбоко съжалявам, че не гласувах за Сидеров!
34
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
x.......i za bolen4ooooooooooooo
33
10
 
9
 
! Отговори
Ъц... преди 11 години
"Сидеров, иска оставките на Цветанов и Младенов."-----------------------------Една от рядко адекватните реакции на болния Вожд, която покрепям безусловно!
32
15
 
7
 
! Отговори
bold преди 11 години
Тоз *** пък пак ли се ***-собствените му го отхвърлиха,той се опитва да търси косури на хората които си вършат работата както трябва.
31
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ! ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗАКЛЕЙМЯВАТ ТЕРОРИСТИТЕ , "НАЩЕ" СИДЕРОВЦИ И СТАНИШЕВЦИ ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ Ц.Ц. Е ПОСТАВИЛ БОМБАТА ПО НАРЕЖДАНЕ НА Б.Б.! ****ТИ ХОРАТА ! СЕ БГ. РАБОТА!