Службите си вършели работата добре, заключиха от ГЕРБ

Цветанов бил "в истерия" при изслушването за атентата в НС, каза червен депутат
Обновена: 27 юли 2012 16:02 | 27 юли 2012 14:00,
177
Службите си вършели работата добре, заключиха от ГЕРБ
Снимка: БТА

Службите си вършат работата добре. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев след закритото заседание на парламента, на което бяха изслушани  вицепремиерът Цветан Цветанов, министърът на външните работи  Николай Младенов и ръководителите на специалните служби за  терористичния акт на летище Бургас.

По думите на Велчев е популизъм да се твърди, че такъв акт може да бъде предотвратен. Той припомни, че подобен вид атентати е имало и в САЩ, и във Великобритания, и в Испания, и в Русия.

От една страна, опозицията ни обвинява, че сме полицейска държава, от друга страна, искат да проверяваме всеки гражданин, който по нищо не може да се каже, че е нарушил закона, защото бил съмнителен, посочи Велчев.

Виждате, от световните агенции никой не обвинява българските служби за допуснати грешки или небрежност, изтъкна  Велчев.

В отговор на репортерски въпроси за самоличността на атентатора, Велчев каза, че всяка една информация би попречила на разкриването на хората, които са извършили и стоят зад този атентат.

След изслушването стана ясно, че по време на заседанието вицепремиерът Цветанов и депутатът от левицата Атанас Мерджанов са влезли в конфликт. Пред журналисти Атанас Мерджанов обясни, че скандалът е започнал след
негова реплика към министъра на вътрешните работи, че не трябва да настоява за парламентарен контрол, след като самият не се явява в комисия, когато го викат от опозицията.

Още по темата

Министърът беше уязвен, каза ми, че не съм внесъл нито едно  предложение по закона за НРС, а този закон не е внесен още в деловодството на парламента, разказа Мерджанов. Според него Цветанов очевидно е изпаднал в истерия.

"Човек, който не може да си сдържа нервите, се съмнявам, че може да ръководи спокойно най-отговорното ведомство, каквото е МВР", коментира депутатът.  Той уточни, че реакцията на вицепремиера е била от микрофоните на парламентарната трибуна и след това заседанието е било прекратено.

Всяко едно преекспониране на нещата вреди на бизнеса, на туризма и името на България, каза Велчев и добави, че трябва да се изнася само това, което е необходимо или може да бъде от полза на държавата.

Работим много добре с партньорските служби, подчерта след изслушването шефът на ДАНС Константин Казаков. 

Мерки за сигурността на страната се предприемат непрекъснато, посочи той. Казаков добави, че всички служители са много добре подготвени. От оперативна гледна точка си изпълняваме задълженията, поясни Казаков. Той определи като несериозни твърденията, че израелското разузнаване е "узурпирало" разследването за атентата в Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kamikadzeto sashto si q svarshi xvanete go za onaia rabota.
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
smart na kapitalizma svoboda na naroda ot balgari *** tyrci koito eksploatirate lajete mamite razideniavate s partii i zablydi ,izmenici na naroda nacionalni predateli v zatvora vsichki ottam na vajeto.prostia narod deto vi viarva ymishlenno go razideniavate eksploatirate i zablyjdavate da ne vi navredi za da ne vi smachka i izbesi po stalbovete.
141
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ СА *** И МАРИОНЕТКИ- ДО ТОЗИ ИЗВОД СТИГНАХ ПРОЧИТАЙКИ СЛЕДНОТО:НЕМСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ РАЗКРИ ОФИЦИАЛНО: Ал-Кайда стои зад над 90 кланета в Сирия, включително това в Хула. Това стана ясно след запитване в немския парламент, което доведе до представянето на части от класифицирана информация събрана от немските служби. Това доказва, че правителството на Башар е било несправедлибо обвиняано от САЩ, Англия, Франия, Саудитска Арабия, Катар и други "про-демократични" държави. Прибързаната реакция на българското правителство доведе до това, че станахме единствната държава изгонила сирийски посланник в цяла Източна Европа! Освен това, докладите потвърждават, че САЩ тренират и финансират в Сирия техните уж най-големи врагове - Ал-Кайда и както Лавров заяви - открито подкрепят тероризма German intel.: Qaeda behind terror in Syriaкоментар на бгземя: До като уорлик само си мръдне ухото и "българското" марионетно правителство на секундата изгони един невинен посланик без даже да си направи труда да разбере каква е истината. По-лошото е,че дори ,когато им хвърляме Истината право в лицето ,те отвръщат поглед в страни. Поздрав за немските депутати,защото с питането си в техния парламент показват,че действително търсят истината и искат да бъдат справедливи,действително са представители на своя народ и държава. Поздрав за немските специални служби,че разкриха истината за събитията в Сирия .Надяваме се винаги така да бъде по отношение на двете държави ,които така самоотвержено бранят своя суверенитет- Сирия и Иран. Бихме желали в международната преса да се споменава по-често,че в България има две коренно противоположни официални позиции- едната е на марионетното "българско" правителство,а другата е на целия Български народ,която съвпада с разкритията на немското разузнаване. Сега е момента да се преразгледа и да се върне сирийския посланик в Бългрия с надежда да ни бъде простена безумната постъпка
140
0
 
1
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
NA6ITE SLUJBI SA TOLKOVA DOBRI 4E VE4E SEDMICA I TRI DNI NE MOGAT DA RAZBERAT KOI E ATENTATORA OT KAKAV ETNOS E I PREZ KOIA GRANICA E MINAL.V 6TITE,ISPANIA I ANGLIA PRI ATENTATITE NA PETIA 4AS VE4E SE ZNAE6E VSI4KO ZA ATENTATORITE AZ NA TOVA BIH KAZAL DOBRE SVAR6ENA RABOTA.
139
0
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
"вършели си работата добре".-атентати и убити.Какво ли ще стане . ако не си вършат работата "добре".?
138
0
 
8
 
! Отговори
ДО 166 преди 11 години
ТИ СИ КОПИЕ НА МЕНТОРА СИ- КОЙТО НЕ ПЕЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАМ, Е ЧЕРВЕН- ТИ СИ БЕЗЦВЕТЕН ***
137
11
 
1
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 11 години
В този сайт е събран поне 50% от електората на БСП, които могат да боравят с компютър разбира се! Каква червена идилия! За музикален фон в този сайт могат да сложат "На всеки километър", просто предложение. :)
136
0
 
7
 
! Отговори
мале, мале преди 11 години
тия са ултра ***- и европейския доклад , и всички ние, живеещи в България знаем как си вършат работата- арестуват политически врагове- току що пуснаха Гриша Ганчев и всички задържани поради липса на доказателства ,без абсолютно никакви обвинения и мерки за неотклонение- поредния балон на цецо се пукна
135
0
 
2
 
! Отговори
teo преди 11 години
Бойко, Цецо и Цачева, ЗАЩО ПРАВИТЕ ЗАКРИТИ ЗАСЕДАНИЯ, СЛЕД КАТО МЕДИИТЕ СЛЕД ЗАКРИТОТО ЗАСЕДАНИЕ, КОМЕНТИРАХА КАК Е ПРЕМИНАЛО ЗАКРИТОТО ЗАСЕДАНИЕ ??? Ето отзвука от това, че СерГЕЙ-ибрика не беше осъден след като беше загубил секретни материали и си остана на свобода! Не забравяйте МНОГОТО ДОНОСНИЦИ НА ДС И СЕГА БЕЗНАКАЗАНО РАЗБИВАТ КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЗАКРИТИТЕ ЗАСЕДАНИЯ!!?? Защо???
134
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Муха терорист влезе в устата на Цветанов ,Първоначално мухата започна да каца по главата и по челото на Цветанов. Малко по-късно обаче нахалната гадинка директно влезе в устата на вицепремиера, който я изплю светкавично.Имате много неприятни мухи, констатира видимо изнервеният Цветан Цветанов. Водещият Виктор Николаев излезе от ситуацията двусмислено: Да, тук често влизат мухи. Мухите обикновенно подушват *** и там кацат.
133
1
 
8
 
! Отговори
ЕЕЕЕвалааа преди 11 години
" Шефът на ДАНС Константин Казаков: Всички служители са много добре подготвени. "Или както каза Калин Георгиев: Разликата е само в заплатите.Даааааа, затова нашите НОСЯТ кафетата на израелци пи американци.
132
1
 
11
 
! Отговори
добре свършена работ преди 11 години
С осем убити и 32-*** ранени - службите си вършели работата добре, заключиха от ЕТ "герб". Следващият път службите ще си свършат още по-добре работата - ще има 16 убити и 64-*** ранени.
131
0
 
5
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
GERB SE SMIATAT ZA PO-PO-NAI-NAI,A NAPRAKTIKA SA EDNA KRAGLA 0(NULA).AKO SLUJBITE SI VAR6IHA PERFEKTNO RABOTATA TOZI ATENTAT NIAMA6E DA SE SLU4I.UJ IMAHME NAI DOBRE OHRANIAVANATA GRANICA KADETO PILE NE MOJE DA PREHVRAKNE,PILETO VZE 4E PREHVRAKNA I SE SAMOVZRIVI.
130
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ужнезнаяткойе...азнаяткадеебилпреди5кадееживял20г....сигурноеследвалВИФ-каксеминаваграницаскнижка?а...цялотаприказанеиписанееясночеосвензаселскипьдаризанищодругонеставативсепаритенеимстигат...иапартаментите
129
0
 
6
 
! Отговори
dan преди 11 години
Разбира се,че добре са си свършили работата! Загинали там 7-8 човека! Нали не са 700-800! Тогава щеше да се промъкне известно съмнение за ефективност...
128
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТРАНДЖАТА е излязъл на ежемесечната разходка в парка на 4-и км. Затова, от час някъде няма герберастки писъци из форума :)
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Службите доведоха нещата до сталински изстъпления-масово подслушване, разправа с неудобните, провокации за прикриване на провалите на властта. И докато си играеха на разузваначи, гръмна бомбата в Бурга. Обаче заслужават похвала-нали *** ги ръководи. Много важно за атентата и за голия *** на държавата. Важно е да сме на власт
126
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после Бареков-министър на пропагандата на ББ, обяснява колко са велики Кратуната и ***, а зад гърба им Цецо василев *** ли ***. Долно племе! Службите да се заемат с Б.Б /амфетамин, корупция/,Ц.Ц./апартаменти, корупция, некадърност/, Бориславова /данъчни престъпления, незаконно забогатяване, корупция/, Цецо Василев /данъчни престъпления, корупция, прикриване на престъпен бизнес/, Хипопотамката Ирен Кръстева и синчето й. Тогава ще повярмав, че наистина работят.
125
2
 
25
 
! Отговори
Smurf преди 11 години
Управлението на Герб е стадо маймуни които са се заключили в пилотската кабина и като натиснат някое копче и самолета завие , се кефят и тичат да се похвалят пред Бареков как са накарали самолета да завие, после пробват с някоя ръчка. А в салона пътниците, седят и се молят стадото маймуни да не уцели копчето OFF на автопилота или копчето DESTROY на Козлодуй проблема е че вече вариантите за проба -грешка се изчерпват
124
1
 
27
 
! Отговори
ok преди 11 години
Цв.Цв. = Йозеф Гьобелс. Най-обикновен министър на Пропагандата. Наглата ГЕРБ-аджийска пасмина - вън от Родината ни !!!!