Не се гласи, Влади, парите отиват за училища, пътища и зали!

Борисов обяснява на Владислав Горанов къде ще бъдат похарчени 40 млн. евро
Обновена: 31 авг 2012 15:01 | 31 авг 2012 11:00,
283
Не се гласи, Влади, парите отиват за училища, пътища и зали!
Борисов и Добрев свършили добра работа. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е доволен от подписаните тази седмица договори в областта на енергетиката, става ясно от стенограмата на правителственото заседание тази сряда.

Борисов “между другото информира“ министрите за “добрата работа“, която са свършили тази седмица с министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Още по темата

Премиерът обяснява на членовете на кабинета за подисаните договорите за  предпроектното проучване за VІІ реактор за „Козлодуй” с „Уестингхаус”. Борисов за пореден път припомня и споразумението с „Газпром” за  намаляване на цената на газа със стара дата от 1 април с 11 на сто.

“Сиреч, живи пари сме спестили“, радва се Борисов на договореностите.

Премиерът разказва и за договорите за проучване и добив на нефт и газ в Черно море, “консорциума на три от най-големите европейски компании - „Тотал”, ОМВ и „Репсол”“, “където 40 милиона евро също веднага внасят в бюджета“.

Премиерът обаче вече е разпределил тези средства, става ясно още от стенограмата.

“Не се гласи, Влади, за тези пари, защото вече съм ги приготвил къде ще отиват – за пътища, за училища и за зали. Така че, не им се усмихвай“, обръща се Борисов към зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.

Премиерът, разбира се, не пропуска да се обърне и към опозицията.

По негови думи “за ужас“ на политическите опоненти на ГЕРБ за няколко дни в страната са дошли инвеститори от водещи компании в света -  едната е от най-големите американски компании(“Уестинхаус“) , другата руска(“Газпром“) и третите(„Тотал”, ОМВ и „Репсол”) – от европейските, съответно Франция, Австрия и Испания.

"Пак ще има тежки дни към нас...", прогнозира премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
19
 
! Отговори
nn преди 11 години
като чета коментарите и се отчайвам...все още има заблудени да му вярват.И после как да не е вярна поговорката-*** народ,слаба държава...
120
9
 
33
 
! Отговори
АНТИГЕРБ преди 11 години
Бойкооо , недоразумение такова.Не случайно прякора ти е Тиквата.Не знам само как те търпи земята.Ти го плюеш - той вика - Роса роси.Наглец и демагог.Кажи нещо за каналите с амфетамините.
119
4
 
35
 
! Отговори
морски преди 11 години
Бойко е не само хан Омуртаг и хан Аспарух,той е и хан Кубрат,и цар Симеон,и хан Соло,и ЙоХан Себастиан Бах, и английската кралица,и Майкъл Джордан,и извънземен,и въздуха и водата и храната ........за промитите от ГЕРБ мозъци.
118
14
 
5
 
! Отговори
До Килюминати преди 11 години
За пореден път трябва да се припомни, че всъщност София дава около 60% от приходите си за други градове. В бюджета на София се връщат най-много 40% от парите. Това, което казваше е много погрешно схващане. Между другото, метрото на София наистина е основно за софиянци. Но например, околовръстния път е основно за хора, които преминават през София. Т.е. трябва малко да се помисли вместо да се говори на халост.
117
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 162Ама пич то останаха ли деца,а според мен ги правят за комисионни.Идете и вижте по училищата дали има зали и в какво състояние са
116
4
 
16
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
Ти колко пъти изпрати детето си в "спортна зала" Армеец на тренировка?
115
1
 
7
 
! Отговори
162 преди 11 години
Къде са , че не ги виждаме, вече "комунистите"не се хващаме само на думи и самохвалства !!!
114
15
 
11
 
! Отговори
Реализъм преди 11 години
Не мога да разбера нещо, само плюете и намирате недостатъци! Добре е да сте критични, но май забравяте, че ГЕРБ наследи изоставена и западнала, благодарение на предходните правителства държава! Помислете малко, не може да стане чудо за 3-4, дори 10 години! Важното е , че се работи по върпоса! Кой си мислите, че ще оправи държавата?! Станишев? Доган? Псевдополитици? хората, които окрадоха държавата! Когато дойдат избори, не гласувате, а след това се самосъжалявате! Не остана качествен материал!
113
7
 
18
 
! Отговори
Килюминати преди 11 години
ЛИДЕР е онзи които може да слуша и следва народа си, за жалост Борисов слуша единствено и само собственото си АЗ
112
6
 
24
 
! Отговори
православен преди 11 години
Боже, от Бойко ни пази!
111
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко неблагодарна *** сте какво по-хубаво от това да се строят училища и спортни эали нали така ще има децата ни къде да спортуват вместо да кръстосват улиците и да се эанимават с дрога или на някои от пишещите това им по-допада само и само да не приэнаят че се прави нещо добро ,Костов колко училища и детски градини построи/продаде това по-добре ли е,
110
10
 
22
 
! Отговори
Килюминати преди 11 години
Тоя бандит за жалост ще го изберат София (2 мил.) и купените гласове на ***, защо София ли, ами защото там се налива 70 % от буджета на страната. Освен Софето всичко друго е леш, ся като го изберат и като изкара още 4 години ще видите че заплатите и пенсиите няма да са мръднали на кота и това за 8 години и ще продължава българите да са най- ама най-бедните в Европа.
109
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направо тръпки ме побиха !!!Да сравняват борисов с Кубрат, Аспарух???Че той е един от хората, които през 90-те години държаха цяла България в страх чрез заплахи и рекети!!!БОЛНИ МОЗЪЦИ !!!
108
9
 
15
 
! Отговори
МРЪН МРЪН преди 11 години
Вие пък само МРЪНКАТЕ. *** МРЪНКАЛНИЦИТЕ. ИЗЛЕЗТЕ И СИ ИЗЧИСТЕТЕ ЛА*НАТА ПРЕД БЛОКА. Живеете като животни да ви еб*.
107
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАРБОРОБОРИСОВ ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕ ПОДГОТВЕН САМОХВАЛКО НЕГРАМОТЕН.....
106
5
 
26
 
! Отговори
Рудол Хес преди 11 години
Тиквата е толкова ***, че когато *** си хвърляха партийните книжки по казаните в тъмното *** с гръм и трясък напусна МВР, защото се деполитизираше и стана бодигард на правешкия ***. Който между другото беше със класи над тоя ***, дето не си спомня какви ги е плещил вчера. И идея няма какво ще говори след 5 минути, а какво ще говори утре е тъмна загадка.
105
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еднолично управление на мутрата и разпореждане с народни пари за личен интерес.Цялата власт е на народа а за управляващите - всичко останало.Нямам думи...
104
7
 
4
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
"Всички спинаджии вън от форума "Да останат само глупаците....
103
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставка и съд за мутрите от герб!
102
1
 
17
 
! Отговори
морски преди 11 години
Наш *** пак на първа страница се озъбил......