Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн

Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера
Обновена: 26 сеп 2012 18:06 | 26 сеп 2012 18:05,
116
Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн
Снимка: БТА

"Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера", заяви премиерът Бойко Борисов в Ловеч по повод декларацията на ПГ на "Коалиция за България", която днес Сергей Станишев е прочете в пленарна зала.

Декларацията е във връзка с това, че рапърът Серафим Серафимов - Сарафа бил извикан в Националното следствие, за да се обясни за текстове на песните си.

"Нито знам кой е този рапър, нито го слушам, нито от това, което ми прочетоха, че е песента, няма да го слушам. Не искам такива хора да са в ГЕРБ и да поддържат ГЕРБ", каза още Бойко Борисов и цитира част от песента.

Още по темата
Той помоли един от фоторепортерите около него да прочете на глас текста на цялата песен.

"Радвам се, че Станишев си е избрал химн за БСП или СПИН, както се наричат", каза още Борисов.

Относно избирането на Висшия съдебен съвет той отговори, че начинът, по който е станало това, е възможно най-прозрачният и се надява, че ще работят добре.

Министър-председателят заяви още, че по делото "САПАРД" е имало много тежка реакция от Брюксел. Според него не може на предишни инстанции пак съдии да са давали тежки присъди, а после вместо да бъдат намалени или увеличени - всичко да бъде оправдано.

"Отзивите за нас са тежки и това е много притеснително", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 11 години
До Анонимен.той слуша кацнал бръмбар на трънка,шопите друго не слушат.
42
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шамара си го каза борисов е льохман,льохман,льохман
41
7
 
24
 
! Отговори
тъмничар преди 11 години
Къде изчезнаха парите? Никой не пита за профуканите милиарди за спортни зали,магистрали и селски отбори превозвани с правителствения самолет! Ами фалиралите фирми и зверската бедност извън София! На този фон - малоумното хилене и бръщолевене на първия еднолично избран президент!Пълна девалвация на властта! Чакам ги в тъмницата!
40
20
 
29
 
! Отговори
ХМ!!! преди 11 години
СТАНИШЕВ Е ГОТИН,УМЕН И ВЪЗПИТАН - ТОВА НЕ Е ГАФ ЧОВЕКА КАЗВА КАКВОТО МИСЛИ РАДВАМ СЕ ЧЕ ЗАПОЧНА ДА СЕ ПОЯВЯВА ГЛЕДАМ ГО С ИНТЕРЕС ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО
39
14
 
10
 
! Отговори
браво Боци! преди 11 години
Кога ще *** друга лента ?От 3-ната ламя си умират на мъка ,...шефът им ---А.Доган е притеснен !
38
0
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Как се "мачка" с голо ду.е таралеж...?
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЦЕ ГО БОЛИ ФАРА,УТРЕ ПАК Е НА МАЧ
36
11
 
16
 
! Отговори
азе преди 11 години
Ако някой чете ТУК--във форумите ,колко са против Бойко ,ще излезе ,че нямаше да вземе 1%,....НО НА ПРАКТИКА ,КОЛКОТО ПЪТИ ИМАШЕ ИЗБОРИ ,ВСЕ ТОЙ ---ПиЧЕЛЕШЕ !?Предишните защо ИЗТЪРВАХА ВЛАСТА ....?
35
16
 
15
 
! Отговори
къде е логиката? преди 11 години
Всичките Бг-политич. партии с/у Б.Борисов ,......а не могат да го свалят!?Явно се вижда ,колко "коректни",са били ПРЕДИШНИТЕ --КРАДЦИ ,с народа...за да бъдат издухани !
34
7
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
24% всъщност не са никак малко. А, и това не значи, че останалите ще гласуват монолитно за определен кандидат от опозицията. Освен това *** нямат телефони.
33
21
 
6
 
! Отговори
PR преди 11 години
Бойко е супер,затова всеки гледа да се отърка в него ,за да го забележат,иначе на кой му пука за тъпите рапъри,чалгаджии и пр. "умници" - ако не си с Бойко на езика,никой не те бръсне за нищо,първи го откриха политиците!
32
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бесепе = спин;депесе = геноцид за българите;ислям = тероризъм;
31
4
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Защо сте в опозиция ,...без причина ли?
30
9
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Извинете не бил Стоянов, Йосифов бил. Както ид а е. Той може и да не разбира от РАП и за това да го е избрал, това с BMW тата, ланците и Мада Фака, не е от компетенцията не генерал майор инжинер, кмет, министър председател, Слеънцето г-н другаря Бойко Борисов !
29
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според днешните резултати в социологическо изследване само 24% от бълг. народ искат ГЕРБ да управлява втори мандат. Нали разбирате че 76% не желаят това-това е равносметката на първият им мандат, хората казват стига, баста, като неможе по друг начин, а това направи ГЕРБ и Боко1 ще се управлява с коалиция, пита се обаче каква?При процент 24% това е провал на герберите, какво още искате привърженици?
28
11
 
27
 
! Отговори
по пътя на своя идол преди 11 години
Другарят Борисов сляпо е тръгнал по пътя на своя идол Адолф! Първо строи магистрали, а след това ще построи и концлагери, към които да водят магистралите. В тези концлагери ще напъха рапърите, Станишев и останалия лош мат'рял. Знаем какво стана с Хитлер. Същото ще се случи и с пожарникаря!
27
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувайте за спинаджиите,те ще ви изведат към светлото бъдеще...както вече 60год го правят.Само че много ви е къса паметта и за това ще си патите още...
26
12
 
24
 
! Отговори
Боко е луд преди 11 години
Борисов е за лудницата,пак е психясъл
25
6
 
27
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Абе борисов, *** го Сарафа, ама оня Бургаският ви депутат - Тодор "Ганста Ганста Продукшън" Стоянов, не е ли още някакъв шеф в младежкият ГЕРБ? И до колкото знам, неговите хора още пеят за пистолети, мутри и т.н. Ако се поразровя, май ще намеря доста песни с текстове по Наказателният кодекс, защо не сте се захванали с него а?
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПИН позитивните . Правя ви анкета колко депутатски места ще имате във новият парламент плюс 5 ..минус 10.