БСП отброява дните на ГЕРБ

Герберите прецъфтявали, зарича се левицата
2 окт 2012 20:37,
328
БСП отброява дните на ГЕРБ
Явор Гечев. Снимка: БСП

Младежката организация на БСП ще постави брояч на оставащото време на ГЕРБ на власт, обяви на лидерът на младите социалисти Явор Гечев. Той призова българите да стискат зъби, защото остават още има-няма 300 дни до края на управлението на премиера Бойко Борисов.

Гечев си хареса “цветната“ метафора. По негови думи “герберите прецъфтяват“, както било видно от последните социологически изследвания. “Розите цъфтят точно през юли“, обясни още лидерът на младежкото БСП, като използва символа на партията си – роза, като метафора за успешното представяне на изборите през лятото 2013 година.

Той обясни, че не се притеснява от слуховете, че вотът ще се проведе през юни, а не през юли, защото розите били най-издръжливи и трайни и се подарявали точно леко напъпили на красиви жени.

Лидерът на БСП Сергей Станишев пък от своя страна беше категоричен, че не се притеснява от сравнения с бившите си коалиционни партньори от НДСВ, които обещаваха да оправят държавата за 800 дни.

“Ние не обещаваме неща, които не можем да изпълним“, обясни Станишев.

По негови думи отброяването на дните до края на мандата на ГЕРБ не означава, че левицата се отказва от идеята да иска вот на недоверие.

Станишев обясни, че вотът има две функции: да свали дадено правителство и да насочи общественото внимание към въпроси, с които управляващите не се справят. Според лидера на БСП е ясно, че ГЕРБ имат шепа независими народни представители, които гласуват заедно с тях и така си осигуряват мнозинство в парламента.

“Този парламент е тотално изчерпан“, отсече за пореден път червеният лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
13
 
44
 
! Отговори
реалист преди 11 години
И герберите и розовите не са китки за мирисане , ама сегашните тиквени *** нямат равни на себе си...
181
8
 
48
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Герберите прецъфтяват,а столетницата си смърди на *** от много отдавна.
180
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано !!!
179
4
 
46
 
! Отговори
Бесни Страшни Пенсии преди 11 години
Поредното пиленце излюпено от котилото на БСП след Жан ,Сергей е Явор! Първо създайте семейства,деца,вземете шофьорски книжки !Тези около 600 човека ,които брутално обраха останалите българи са от това котило!Съдебната система е импотентна ,българина е най-беден и болен в Европа!
178
1
 
40
 
! Отговори
До 241 преди 11 години
Не вярвах че все още има толкова заблудени и прости хора, ама се появи ти и ме убеди!
177
6
 
42
 
! Отговори
параскева преди 11 години
СТАНИШЕВ-ЕВРЕЙСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ СИ ПРИБРА АГЕНТА ПРИ СЕБЕ СИ. ПО-ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ ПО-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА НЕЯ.А ГЕРБ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗЛИЧНИ И ТЕ СА ОТ ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО, НАЙ-МРЪСНОТО.
176
11
 
52
 
! Отговори
КАТЕГОРИЧЕН преди 11 години
БСП отброява дните на ГЕРБА НИЕ ОТДАВНА ПРЕБРОИХМЕ ТЕХНИТЕ.
175
13
 
44
 
! Отговори
лош преди 11 години
Стига с тоя бойко -смърди на селски ***-уффф
174
10
 
47
 
! Отговори
до 258 преди 11 години
Под червените бандити имаш предвид гербоидите, нали?! Те са от най-червените:)))
173
5
 
52
 
! Отговори
БСП-Червените бандит преди 11 години
Червените бандити ограбиха и опропастиха България, обрулиха народа си, като го превърнаха в най-евтино платения роб в цялата история. От три години се строят магистрали, детски градини, ремонтират се пътища и болници и всички го виждаме.
172
3
 
50
 
! Отговори
сърп и чук в главата преди 11 години
Попрегледах някой друг коментар.Ми то само червени шизофриници тук.Има ли цяр за тия нещастни и заблудени хорица.Много е лошо главата да ти е капсулована и вътре - само сърп и чук...
171
20
 
46
 
! Отговори
"Спартан" преди 11 години
Преди три години мнаго силно се изгаврихме със себе си. Избрахме пазача на хотела ("Славия") на бай Миле за премиер. През това врема той успя да изпотроши маса пари да фука , като се разхожда за наша сметка със Спартани, Кугъри, джипове и цяла тумба държавни охранители. Той опростачи държавата, изхарчи парите от резерва, взе нов външен кредит, остави без работа още 286 хиляди, неосигурените станаха повече от 1,8 млн. На края ще увеличи пенсиите с 5 - 14 лв. Време е да го изритаме !
170
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
броите си червените бабички,внуци на активни борци
169
15
 
51
 
! Отговори
Още един ден преди 11 години
по-близо до влизането на Тиквата в затвора
168
9
 
50
 
! Отговори
аз преди 11 години
ХАХАХАХАХА... Всеки ден празни приказки - на власт или не, важното е да има празнодумием плюене и никаква стратегия за просперитета на България. Напред към светлото бъдеще изпълнено с празни омразни приказки партизански и нищо повече, другари БСПари!
167
15
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не съм от бсп ама и аз ги броя!
166
10
 
50
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Внучетата на партиините секретари и деца на олигарсите да си сложат броячи на задниците че след изборите ще им трябват.
165
24
 
37
 
! Отговори
Енес преди 11 години
Бойко Борисов е най-великият политик на всички времена. Вчера започна строителтвото на най-голямата джамия в България, в кърджалийският квартал Възрожденци. Да ни е честита четвъртата джамия в града братя мюсюлмани-турци, помаци и мурагви турци :Д Само ГЕРБ, да живее Бойко
164
19
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП=КОРУПЦИЯ,БЕЗЗАКОНИЕ,МИЗЕРИЯ
163
18
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей големи наглеци тия комунисти! Да не би преди ГЕРБ страната ни да беше в някакво цветущо състояние. Твърдо-НЕ! Напротив-именно те донесоха големи беди за България. Единственото за което мога истински да упрекна ГЕРБ е, че не натикаха Доган и крадливите министри на БСП в затвора. Ама нали и съда е окупиран от ***, как така ще осъдят техните си хора?