БСП отброява дните на ГЕРБ

Герберите прецъфтявали, зарича се левицата
2 окт 2012 20:37,
328
БСП отброява дните на ГЕРБ
Явор Гечев. Снимка: БСП

Младежката организация на БСП ще постави брояч на оставащото време на ГЕРБ на власт, обяви на лидерът на младите социалисти Явор Гечев. Той призова българите да стискат зъби, защото остават още има-няма 300 дни до края на управлението на премиера Бойко Борисов.

Гечев си хареса “цветната“ метафора. По негови думи “герберите прецъфтяват“, както било видно от последните социологически изследвания. “Розите цъфтят точно през юли“, обясни още лидерът на младежкото БСП, като използва символа на партията си – роза, като метафора за успешното представяне на изборите през лятото 2013 година.

Той обясни, че не се притеснява от слуховете, че вотът ще се проведе през юни, а не през юли, защото розите били най-издръжливи и трайни и се подарявали точно леко напъпили на красиви жени.

Лидерът на БСП Сергей Станишев пък от своя страна беше категоричен, че не се притеснява от сравнения с бившите си коалиционни партньори от НДСВ, които обещаваха да оправят държавата за 800 дни.

“Ние не обещаваме неща, които не можем да изпълним“, обясни Станишев.

По негови думи отброяването на дните до края на мандата на ГЕРБ не означава, че левицата се отказва от идеята да иска вот на недоверие.

Станишев обясни, че вотът има две функции: да свали дадено правителство и да насочи общественото внимание към въпроси, с които управляващите не се справят. Според лидера на БСП е ясно, че ГЕРБ имат шепа независими народни представители, които гласуват заедно с тях и така си осигуряват мнозинство в парламента.

“Този парламент е тотално изчерпан“, отсече за пореден път червеният лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
8
 
37
 
! Отговори
до Анонимен преди 11 години
Защо си на всякъде и постоянно, ден след ден? Пишеш грубости за БСП и хвалби за ГЕРБ? Не виждаш ли, че нещата нито вървят нито имат перспектива за ГЕРБ? Убеждаваш ли, лъжеш ли с писанията си, ти се знаеш. Но повтаряш едно и също ГЕРБ та ГЕРБ?
141
7
 
39
 
! Отговори
Кочо преди 11 години
Комуноидите поне в нещо са най-добри- наглеенето.
140
8
 
39
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Има да брояят! Ако не са Герб ще са други но не и *** или техни производни!
139
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Булгас" не го мрази а ти го мразиш.
138
5
 
36
 
! Отговори
до 193 преди 11 години
Не е по цял ден .... сега сядам пред компютъра ... през деня се трудих. Просто имам съмнения, продиктувани от начина на писане, че едни и същи хора плюят ГЕРБ, но може да има и платени писачи от герб, не отричам.
137
0
 
36
 
! Отговори
abvlado преди 11 години
Да не почнат да ни от стрелват като пилци и да ни преброяват дните до св. Петър. Или да направят едно въстание като 23 год. "АНТИ ФАШИСТКО ПРОТИВ ГЕРБ"
136
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми опротивя тази политика. На едните фирмите им не получават договори по обществени поръчки и викат дайте да ги свалим. Ама защо да ги свалим?!?! За да дойдете вие и вашите фирми да получават тези договори ли? А ние какво ще получим в замяна? Аз ще избера Бойко, защото след три мандата на червения Йоан в Бургас и тоталното западане на града, сега има тотален обрат. Имам очи и сам виждам каква е разликата така, че мерси им на на БСП за предложението.
135
4
 
34
 
! Отговори
до Анонимен преди 11 години
Анонимен герберю, ти отново по цял ден хвалиш ББ! Защо обече пишеш, че другите/а не ти/ били платени!?
134
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве чудя се защо катоде има социалистическо правителство всички данъци и осигуровки се вдигат,във Франция дойде такова правителство и вдигнаха данъците и започнаха с съкращенията и хората излязаха да протестира,значи и от нашите спинозани това да очакваме като дойдат да вдигнат драстично доходите и после след 1 година Бълагрия да се нареди да иска заеми че да не фалира,ама то и ще стане с тази популистка политика на БСП нрмално.
133
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За пореден път се убеждавам, че една шепа платени коментатори се опитват да променят резултата от мача. "тиквун", "герберасти" ... тъй като тези две думи не са широко разпространени като лични местоимения, направо се набива на око, че няколко *** с беден речник пишат на заплата от БСП.
132
7
 
40
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 11 години
Скоро ще изпълзят верните на диктатора и ще обявят всички които са против кухата тиква за мръсни червени ***. Ще ги познаете по писането на лайняница и чалгарски простоват стил използващи 4 за ч и 6 за ш.bsp e tumor е вече тук.
131
7
 
45
 
! Отговори
НН преди 11 години
Глупости от гербери не ми се четат! ББ до сега ни държа на замразени заплати, затова - сбогом ГЕРБ
130
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ГЕРБ!
129
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом бсп!
128
5
 
34
 
! Отговори
bsp e tumor преди 11 години
Bsp e SPIN i tumor ednovremenno,ujas,gnus,bokluzi. Nikoga ve4e na vlast.A Siderov e sizofrenik,zatova podkrepete novite nazionalisti4eski partii
127
3
 
38
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
Ох млади спинозани господ да ни е на помощ ако дойдете на власт.Пак ще ходите да правите м**** на Доган паша и на путин мамка ви корумпирана 20 гдини изкрадахте България и пак искате да крадете.
126
7
 
36
 
! Отговори
НН преди 11 години
Интелигентен гербер няма и не може да има! Крадците на България са ГЕРБ, защото народа много обедня.
125
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никога повече, ге***йове за европейско развитие на България ( ГЕРБ) на власт!!!!
124
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ама ако си мислите, че и за вас пак ще гласувам се лъжете. Нито БСП нито ДСБ нито Кунева нито ГЕРБ нито НИКОЙ !!! Всички сте от едно семе. Алчноста Ви няма граници. Всички политице сте се замозабравили. Само за пари и интереси мислите. След 10-20години може да сте съсипали един народ. Замислете се малко вече. И всички държавни институции
123
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей много са алчни за власт тея гербери. тиквата си е продал *** само и само пак да се добере до кокала... не се ли накрадохте половин век.... да ви ... половата зараза...