Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хиперинфлацията я предизвикаха платени от вън демократи.
48
13
 
4
 
! Отговори
До ZAX преди 11 години
Не е вярно,че нямаше хляб????? Ти нормален ли си бе комунист! Не е вярно,че имаше и хипер-инфлация и банки-пирамиди,нали!
47
16
 
3
 
! Отговори
До 49 /партиец/ преди 11 години
Кое е моралното на Виденов- че докара държавата до ФАЛИТ, че банките-пирамиди ограбиха спестяванията на народа му, или от престъпната масова приватизация,на която даде старт. Или моралното и честното е сега да купи имот за 850 000Лева съвсем честно и морално. Все пак 1 млн. лева всеки честен и морален българин може да даде за имот,нали така?
46
2
 
1
 
! Отговори
Beni преди 11 години
За съжаление нищо не може да спаси сегашното статукво в този му вид и с тази политика . Вижда се че не само идея за развиете но и човешки ресурс им липсва обременени са . Като възможност да се справи със ситуацията виждам единствено НФСБ
45
13
 
2
 
! Отговори
аЯА преди 11 години
Редно е да стане пазач на партииният дом на връх Бузлуджа
44
4
 
5
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Народа е *** и хем нищо не разбира, хем лае та се къса. Смешни сте.
43
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото и да се говори и пише, Виденов е един от най-принципните и честни политици на прехода, много по-морален и нормален от хиените в БСП и в останалите партии.
42
10
 
4
 
! Отговори
До PERIKOLET преди 11 години
PERIKOLET, недей да изкарваш Виденов ***. Министър-председателят носи отговорността, ако е глупав, то той не става за министър-председател. При него се извърши голяма част от масовата приватизация, тоест от комунистите. При него банките-пирамиди окрадоха парите на хората, при него беше хипер-инфлацията и фалита на държавата. Само че никой не го съде,а той беше отговорен за това в качеството си на премиер,а не на чистачка в МС! Сега купува имот за близо 1 млн. лева. Викаш честен,а?
41
15
 
3
 
! Отговори
Дедо поп преди 11 години
Те тоя предизвика хипер инфлацията и окраде спестяванията на хората затова и мръсниците *** го искат отново че сегашните им секнаха кранчето за кражбите нещо което са правили откакто са създадени
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тогава Луканов го докара до тази криза.
39
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
върнете го бе върнете.пак ще има виденова зима.
38
7
 
32
 
! Отговори
PERIKOLET преди 11 години
Честно казано Виденов е единственият премиер на България опитал се да даде отпор на разграбването на страната чрез т.н. ПРИВАТИЗАЦИЯ, която и сега продължава да ошушква останките от някога добре стоящата икономически страна. Накратко - спретнаха му фарса с инфлацията и гладния народ замалко да го линчува тогава. и какво стана после.... охохох.... Дойде другарчето Костоф и набързо хариза балкан, златните мини и мн. др. апетитни парчета, които Виденов в прав текст отказа да направи, защото ....
37
4
 
26
 
! Отговори
PERIKOLET преди 11 години
... един здраво мислещ човек, който му пука за страната не би го направил. Задавали ли сте си въпроса защо се приватизират печеливши компании???Ярък пример е НЕК! Но да не се отклонявам.. свалиха Виденов, защото се отклони от пътя, а планът трябваше да се изпълнява и ето сега след 15+ години ясно се вижда как костоф, софиянски, мадридският крадец, тройния змей и сега герб заравят държавата България. Удивителна е наглостта им дори да се оплюват взаимно и да си казват'тоя краде много".Трагедия!!!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Част от интервюто на Виденов от 7 октомври 2012-------Жан Виденов: От "Позитано" искаха от Костов гаранции да не ги пипа; даде им ги!
35
0
 
13
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
OSTAVETE 4OVEKA NA MIRA .NE GO IZPOLZVAYTE NANOVO.
34
4
 
2
 
! Отговори
Гъзитано 20 преди 11 години
най го визирам за светец
33
4
 
3
 
! Отговори
БСПист преди 11 години
Е що захвърлихте Съсело на бунището бре?
32
17
 
14
 
! Отговори
От Позитано 20 преди 11 години
Жан е много честен човек, разберете, той нямаше нищо общо с хипер-инфлацията и пирамидите!Нищо,че министър-председателят носи отговорността. Нищо, сега си купил имот за 850 000лева, но какво са близо 1 млн. лева за имот.! Всеки честен българин също може да даде едни 1 млн. лева за имот, както прави честния Виденов.
31
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя който ни докара до просещка тояга - заплати от 3 долара
30
4
 
16
 
! Отговори
4efo преди 11 години
До Пешо 31: Не съм защитник на куклата на конци Виденов, но инфлация и обезценяване на лева не е преставало да има.Особено много се усеща в последните 4-5 години!