Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
25
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
Свободата и правдата се търси на улицата,когато властта е окупирана от продажни политици и ченгета ,когато държавна сигурност не се грижи Държавата да е добре и Политиците да я продават или да се обогатяват от нея . Не може да искате Силна държава с алчни,престъпни хора по ръководните и места. Не може да имате парламент с хора които нито са умни нито са философи нито са мечтатели и не могат да съставят едно сложно изречение. Който четат написани текстове ,а дори не могат да ги осмислят.
8
32
 
6
 
! Отговори
отвратен преди 11 години
Кво ви каза.....още първия път като го показа Кеворкян и стана ясно че агентите пак са намилили нещо,ще пуснат партенкатча Виденов напред и те след него......черврна *** ***....как се не накрадохте брееееее не ви ли призля.....
7
4
 
32
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
Нима вие няма да сте първите които ще го хвърлите на чакалите да го разкъсат,нима не си давате сметка че този човек е жив защото мълчи. И нима вие искате да го хвърлите в Огъня които още не е запален и няма наченки да пламне и искате тои да е барута които да изгори на хаос. Нима мислите че този честен човек ще може да свърши цялата борба сам. Вие сте страхливци които си стоят по къщите и не струвате пукнав лев. Вие сте просто едни страхливци,с страхливци по добре на никъде да не тръгва човек
6
18
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Силни личности трябват в политиката-Жан може да е честен но е слаб и хората помнят глада и студа!!!
5
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната гладна въшка изпълзя.
4
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственото доказателство, че е натопен от другарите си е факта, че е още жив. Ако беше навътре в играта, сега щеше да е при Луканов.
3
2
 
33
 
! Отговори
до Ами преди 11 години
Ами ти не си слушал Всяка неделя,нито си се интересувал от детайлите на случилото се, както и не си наясно със сглобяване на подробности от кухнята на "играчите".Работи повече с мозъчните си клетки.
2
5
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той е прекалено честен за тази работа, в нашата политика е само за мошеници. Доказва го дереджето ни.
1
45
 
28
 
! Отговори
ами преди 11 години
Няма българин който да не помни Жанвиденовата зима!