Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката

От "Българска левица" виждат експремиера като депутат
Обновена: 17 окт 2012 07:19 | 17 окт 2012 07:17, Красимир Ангелов
301
Леви искат да връщат Жан Виденов обратно в политиката
Жан Виденов. Снимка: Булфото

Леви искат завръщането в политиката на бившия премиер Жан Виденов, съобщава "Стандарт".

В партия "Българска левица" били вдъхновени от интервюто му пред "Всяка неделя" и  се надяват да върнат Виденов, който преди години напусна БСП, обратно в парламента.

Лидерът на "Българска левица" Иван Генов не бе открит за коментар, но шефът на предизборния щаб на формацията Ангел Бончев потвърди за проведено партийно заседание и намекна, че той и съпартийците му очакват Виденов да се завърне в политиката на първо време като депутат.

Преди година от "Българска левица" имаха идея да издигнат Виденов за президент, но в крайна сметка това така и не стана факт

Жан отново да стане депутат е и идеята на още 15 малки леви партии, събрани в ляво обединение заедно с 4 граждански сдружения. При сегашните изчисления вероятната коалиция не може да събере достатъчно гласове и затова от "Българска левица" опипват почвата около "Позитано" 20, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
25
 
5
 
! Отговори
аном преди 11 години
На тоя са свършили парите за черни дни, затова ли иска да се връща?
28
20
 
8
 
! Отговори
пешо преди 11 години
БСП пак са ровили в нафталина, оавна не е имало инфлазия и обезценяване на лева та пак витат Жан...
27
3
 
15
 
! Отговори
Дрън преди 11 години
Тиражирано от ,,Стандарт'', а този вид амбалажна хартия никак не е загрижена за левите идеи.Целта е ясна - да се предизвика смут и разединение в левицата.Случи ли се Жан наистина да се включи в политиката, първо ,,Стандарт'' горещо ще алармира, че виждате ли, граждани, съсипника на България се връща отново - пазете се!
26
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tozi ako go wyrnat, trqbwa naroda da go razstrelq na Aleksandyr Nevski. Pisnalo mi e ot komunisti4eski mutri i razbojnici.
25
38
 
11
 
! Отговори
отвратен преди 11 години
НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕФАКТА ЧЕ ЕДИН НЕКАДЪРНИК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЧЕСТЕН ,ТОЙ ПРОСТО Е ДВОЕН НЕКАДЪРНИК КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ ПОНЕЖЕ Е ТОЛКОВА *** ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ И ДА ИНВЕСТИРА И ПОХАРЧИ ОТКРАДНАТОТО.ТИПИЧЕРН ПРИМЕР ЖАН ВИДЕНОВ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР И ПАРТЕНКА НА ЧЕНГЕТАТА ОТ БКП
24
4
 
52
 
! Отговори
realist преди 11 години
Жалко, че няма как да се върне дори да го канят разни измислени партийки. Честен човек е и мислеше за България, настъпа много интереси и доказателство затова е, че след неговото управление кражбата продължи с огромни размери и продължава до днес, но политиката е система, която изхвърля честните, независимо в коя партия са.
23
5
 
47
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
Един от малкото разумни ходове в БСП доживях да видяВиденов е честен човек и беше натопен от ДС и Мафията през 1996Аз като десен (от първите по митингите още от 1989 в градинката на Кристал ) и гласувал (по погрешка за което се извинявам на Българският народ )за Сините ченгета-комунисти начело с Мафиянски Надето -Змейски - Другарят Костов и тем подобна *** Истинските Седесари бяха отлюспени от Държавна Сигурност навремеМисля ако от БСП разкарат завинаги Гоце , Р-Овч , Главъта , и тн И взематВиденов имат някакво бъдеще в парламента в противен случей повече от 15%Няма да видят години напред и ГЕРБ ще мачка Без конкуренция - което от една страна не е добре СДС , ДСБ , РЗС , Кошлуков , Иван ,Капка , Ваня и Гергана подобни платени партийки ще са Вън от парламента Макар и противници ако от БСП върнат Виденов ще бъде изключително уместен и силен ход но трябва да се очистат от гореспоменатите Кърлежи първо
22
1
 
12
 
! Отговори
23 преди 11 години
Визирам Филип Димитров.
21
4
 
50
 
! Отговори
Виденов, жертва преди 11 години
Димитров, Виденов, те бяха жертви, по апартаментите и стила на живот ще ги познаете. Кризата щеше да настъпи с или без Виденов. Тя беше изкуствено предизвикана. БГ тогава се нуждаеше от 1 млр., който никой не даде, дадоха едва когато решиха да разпродадат заводи и държавни активи на безценица. Нито Костов, нито Софиянски са ни спасили от кризата, нито Жан е предизвикал тази криза. Бях от СДС, но колкото и да ми я неприятно, историята не трябва да се подменя, което за жалост е направено!
20
7
 
40
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Виденов е класи над Първанов и Станишев, така че идеята не е лоша. За съжаление обаче вече никой не вярва на БСП, независимо кой е лидера.
19
16
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом до тоя са опрели дрога-рите положението е отчайващо мухахаха дал бил интервю и хоп пак сме на влакт ще крадем дрогари а *** ще ни консултира урааааа.
18
3
 
51
 
! Отговори
Урко преди 11 години
И малките деца разбраха вече, че Жан Виденов беше натопен и демонизиран от същите хора, които продължиха да смучат народа и след неговото падане чак до ден днешен. Така че връщането му в политиката може да бъде само един добър ход, при поетия ангажимент да търси сметка на същите тези хора, които го предадоха и продадоха обаче!
17
7
 
9
 
! Отговори
луд диди преди 11 години
Употребен и захвърлен . Що е то ? ......Виден of.
16
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи признава че през цялото време е бил един шут на конци, кой ми *** в гащите неговата работа .
15
9
 
40
 
! Отговори
666 преди 11 години
Когато имате на чело на властта Пожарникар които само реже ленти с българското знаме,рита футбол,ползва държавния самолет като бащин. Президент ***,които е позор за Държавата . Министър на енергетиката 36 годишен недорасляк , министър на въоръжените сили не приличаш на нищо ***.Министър на вишните работи Евреин.Министър на културата неграмотен Турчин. Шефове на синдикати послушни човечета. На къде сте тръгнали вие Българи да ви питам
14
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз го харесвам тоя човек въпреки че съм "гербер", има класа, няма нищо общо със селския манталитет на хамстерчето
13
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще го провалят е той за кво е там, да не стане пак за бога братя не купувайте яжте асвалт тоя що не е в затвора а се разкарва по медиите.
12
40
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пловдивчани много добре знаят ,че този не живее със заплатата си от лекций в университета. Всички знаем на коя хранилка е вързан. Лакомията е причина да се върне в политиката,а не желанието да помага на когото и да било.
11
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха поредната жертва нищо не знаел стария цирк на нов глас.
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До анонимен - 8Глада беше заради БКП-йците, дето провалиха Виденов. А сама птичка пролет не прави...Виж хамстера как се е сработил с хиените и какви ги върши. Нищо, че е отвратителен, както и 80% от съпартийците му във властта. С пари всичко става. А пари с честност не се печелят.