Костов режисира разбиването на СДС, смята Валентин Николов

Сдружението „Патриот” може да стане партия преди изборите
Обновена: 5 дек 2012 11:45 | 5 дек 2012 11:03, Веселина Йорданова
108
Костов режисира разбиването на СДС,  смята Валентин Николов
Сградата на Народното събрание. Снимка: Impact Press Group - архив

Сдружението „Патриот” може да стане партия, което е съвсем закономерно в навечерието на парламентарните избори”, заяви независимият депутат и член на сдружението Димитър Карбов пред Нова телевизия.

От сдружението водели разговори за сътрудничество със СДС от средата на месец май, в момента в който синята партия  се разграничи от ДСБ.  Валентин Николов заяви, че като бивш член на СДС това му вдъхнало оптимизъм.

Двамата отрекоха да са обвързани с някоя политическа сила и заявиха, че не са демократи от вчера.

Според Николов има сценарий за разбиване на синята партия с главен режисьор и сценарист лидера на ДСБ Иван Костов и главен герой евродепутата Надежда Нейнски.

Още по темата

„Синята коалиция се разби още мината година, когато те не подкрепиха кандидата си за президент Румен Христов“, каза Николов. По думите му Нейнски е „осребрила“ членството си в СДС и „ако някой изпълнява поръчки, това е тя“.

„Сценарият е прост – много скоро ще се създаде партия "Единство", тя ще стане партньор с ДСБ, но това трябва да мине през трупа на СДС“, допълни той.

Карбов и Николов заявиха, че са постъпили като национално отговорни политици с внасянето в парламента на кандидатурата на Галя Гугушева за конституционен съдия, за да се спре кризата в Конституционния съд и поредните упреци от ЕС.

„Не става въпрос за никакви водачески места в листи, а че трябва да се подаде ръка на СДС в труден момент“, каза Николов и допълни, че според него партията не само ще влезе в следващия парламент, но и ще излезе по-силна от скандала, когато се прочисти от хора, които й „забиват нож“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: СДСДСБсдружение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
4
 
! Отговори
@10 преди 11 години
Дали си бивш от ДС (Дименциални Симптоми) или настоящ.. не е много видно от коментара ти :)
12
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От както се помня гласувам за И. Костов. За мен той е един от малкото професионални политици в БГ с широка експертиза. Винаги съм бил убеден, че г-н Костов има план за обединението и възраждането на демократичната идея, пък и макар пътят да минава през пълна разруха. За съжаление, в последните години, вече не виждам план. По-скоро стремеж за живуркане и преживяване. Разочарован съм. 2013 година ще дам вот за Костов за последен път (в по-голяма степен поради тотална липса на инциатива).
11
17
 
26
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Ченгетата газ пикаят само като чуят името на най-успешния премиер на Прехода. Костов за всичко им е виновен, нищо, че от 11 години не е в управлението на държавата. Нали сте голяма работа, ако беше сбъркал, защо не поправихте нещата всички се изредихте на Държавата. Некадърници сте всички нещастници управлявали след него. дано хората проумеят, че само той има умствения капацжитет да извади България от калта.
10
21
 
18
 
! Отговори
бивш от ДС преди 11 години
Другарите така ревностно защитават Костов, че трябва да си много *** за да не ти стане ясно, че е наш човек. Другаря Иван Костов да отговори каква школа е завършил в СССР и тогава ще си коментираме за политика.
9
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бачо Ваньо е нужен точно сега. Навярно не знаете но навремето той заяви амбицията си да реши правилно задачата с овладяването и излизането от кризата. Вярно, безплатно няма да е, но си мисля че тази амбиция ще даде добър резултат. Алтернатива някаква да виждате?
8
8
 
25
 
! Отговори
бивш българин преди 11 години
Да бе, КОСТОВ ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН. Той разби СДС, мамка му ***. Той разпродаде хубавата държава на Тато за жълти стотинки на американците и турците. Той изяде спестяванията на социалистическите труженици. Той усмърти силно печелившите държавни предприятия и ги раздаде на свои хора. Той обезцени лева през 1997 г. и преди тове и след това, та до днес. Той вдигна цените през последните 7 г. с над 100%. Той вдига всяка година цената на горива, ток и парно. Той обложи с данък спестяванията. Той.
7
4
 
16
 
! Отговори
ined преди 11 години
и що да не станат партия, само трябва да се разберат кой от тях двамата ще е лидера и кой единствения член на партията.
6
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъвто и да е или е бил г-н Костов, не е лъжица за тяхната уста. Всеки да си знае мястото.Напротив, от тази инциатива г-н Костов ще спечели. Утре ще се яви пък някой, да рече че и това нагласено от Костов :)
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българинът е изморен от партии, роят се като мухи на бунище. След всеки пореден парламентарен избор, положението става все по-лошо и по-лошо, а държавата все по оглозгана и разпродадена.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВА РАБОТА ИМА ВАЛЕНТИН НИКОЛВ ОТ ГЕРБ ДА СЕ ИЗКАЗВА ЗА СДС ИЛИ СДС Е ПДДЛОГАТА НА ГЕРБ
3
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдеее,пак Костов на някой е виновен.Вече ставате смешни,ама много смешни.Всеки некадърник си измива ръцете с Костов."Патриоти",вие пък кои сте,бе?Костов ще влезе отново в парламента,защото все още има много хора,които му вярват.Защото спаси държавата от фалит,защото навреме се отдръпна от некадърниците в СДС,а вие Патриоти сте "Патриот е,душа дава но не свойта душа братя, а душата на народа".Айде сега у лево да не ни се пречкате.
2
7
 
31
 
! Отговори
:) преди 11 години
Той Костов и за падналия сняг оня ден е виновен,и за непочистените подлези и тротоари!
1
5
 
33
 
! Отговори
Me преди 11 години
Има си хас Костов да не е виновен :)