Борисов четял SMS-и от министри на церемонията за Нобеловата награда

Не може премиерът да не знае 3 часа какво става, отсече той
28 дек 2012 21:15,
851
Борисов четял SMS-и от министри на церемонията за Нобеловата награда
Бойко Борисов. Снимка: архив БТА

Премиерът Бойко Борисов отрече, че е задрямал на церемонията по връчването на Нобеловата награда за мир на ЕС в Осло пред Канал 3.

Никога не съм задрямвал, категоричен бе министър-председателят.

По негови думи кадрите на камерите са показали как чете SMS-и от министрите си. Според Борисов премиерите командват държави и няма как три часа да не прочете какво се случва във въпросната държава.

На 10 декември кадри показаха Борисов по време на връчването на наградата. Те породиха спорове дали премиерът спи или пише съобщения.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391

Дни по-късно премиерът обясни, че бил много уморен по време на церемонията и не отхвърли твърдението, че е задрямал.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза тогава Борисов.

Премиерът коментира и друг скандал, свързан с пътуване – този с полета на ”Бистришките тигри” - отбора, в който е картотекиран Борисов, и футболистите на депутата от ГЕРБ Емил Димитров от ”Чавдар” Етрополе, които летяха с правителствения Авиоотряд 28, за да играят мач във Варна. Борисов за пореден път обясни, че полетът е платен, а не е за сметка на държавата. Между опозиция и управляващи обаче възникна спор доколко е законен изобщо този полет.

Всеки отбор си плаща и пътува. Защо да не направят един контролен мач. Кое не е законно?, заяви днес Борисов.

По думите му футболистите от двата отбора са момчета на по 21 – 22 години и повече от половината никога не са се возили на самолет. Оттам тръгна цялата работа – стана приказка, че не се били качвали на самолет. Според Борисов оттам и дошла идеята да се пътува с въпросния самолет за приятелския мач във Варна – за да се качат за първи път момчетата в самолет.

Премиерът за пореден път повтори тезата си, че ако самолетът не лети той се разваля и как пилотите трябва да трупат летателни часове. Борисов беше категоричен, че машината може да се ползва, стига да се плати.

Борисов допълни, че няма друга тема, по която да се критикува правителството и затова вече месеци се бистри историята с полета на "Бистришките тигри".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


851
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
16
 
! Отговори
до Критикарите преди 11 години
Борисов е зодия Близнаци,като неговия учител "цар" - господин Сакскобурготски !И двамата - въздухари !!
29
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставка за спящата красавица!
28
3
 
31
 
! Отговори
ами преди 11 години
За пореден път ми падна в очите!
27
26
 
7
 
! Отговори
Криско преди 11 години
Цъкайте минуси, червенушки кьопави, след 6 месеца ще цъкате камъчки на полето, крайно време е да заминавате по канала с ДПС заедно хахаха
26
5
 
24
 
! Отговори
Еволюцията преди 11 години
И пак добре, че може да чете. Тиква да чете си е постижение. Браво. Кунгрътсюлейънс.
25
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко го е страх Цецо да не пусне подслушаните му разговори,затова управлява държавата с SMS-си.*** цирка - "не съм дремал, четях SMS-си".Оправдание на ***.
24
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво искате от човека, бе? Ми задрямал, голЕЕЕма работа! Да не мислите па, че нещо съществено е изпуснал? Само високопарни празни словоблудства! По-добре да си дремне, докат' дойде вечерята!
23
3
 
43
 
! Отговори
Хитър Петър преди 11 години
Мисли, мисли.... 3 седмици- и това измисли.. ПО-скоро са му го подсказали- да не се напряга....Абе Боко, другите около теб как успяваха онази вечер на церемонията да ръководят без СМС-и къде по- големи държави....Я изгледай пак записа- как изумено те гледаше холандския ти колега отдясно на теб- същият, от когото чакаш "да" за Шеген....
22
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За политическата шизофрения лекарство още не е открито.
21
35
 
7
 
! Отговори
Криско преди 11 години
А Станишко не спеше изобщо - а крадеше ли крадеше... Бойко и да е дремнал - откакто дадоха на Обама нобелова награда за мир - тази церемония вече не я признавам, така че по-добре да спиш, отколкото да се усмихваш серГейски!
20
3
 
30
 
! Отговори
аяо преди 11 години
Писали са му за следващият мач на Тигрите , щял да бъде в Осло имал бас емо ротманса :)))
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22ри.За това на Кенеди му спяха мандата !
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая *** като чете още срича, затова още не е дочел "Винету".
17
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лъжец на годината!
16
4
 
28
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Да не си помисли някой,че и за Мишо Бирата излъга ? Излъга когато си призна.Сещам се за много случаи,но просто не виждам смисъл.
15
4
 
30
 
! Отговори
срамувам се преди 11 години
Тези обяснения на дълго и на широко и така подробни ми се струват смешни и все едно дядо Пешо обяснява на дядо Мито какво е правил, та се тъй много уморил. И защо ли всичко ми омръзна, но фактите са налице и наистина сме една голяма трагикомедия всички вкупом.
14
6
 
57
 
! Отговори
axa преди 11 години
Самовлюбен арогантен мегаломан, от които след време ще се занимава единствено патопсихологията. Гнъсен, *** нарцис! Мутра сикаджийска, просташка комплексирана некадърна и нагла пасмина!!!! Това, кеото ни се случва е някакво извращение! Сюрреализъм. Безобразие! Този на снимката е един излючителен страхопъзльо. Няма какво да му треперим. Силен е само на това да се пуйчи от сутрин до вечер по телевизиите и да се оправдава като ученичка за всичко. Ние сме тези, които позволяваме това.
13
30
 
8
 
! Отговори
турчин ДПС преди 11 години
8 години клецахме българите,ся след 6 месеца пак ше ревете !!!!!!!!!!
12
8
 
40
 
! Отговори
Демокрация от ада преди 11 години
Диктатора който забрани на Слави Бинев(Евродепутат) да говори в неговите телевизии,това е Африканска демокрация г-н Б.Б.
11
7
 
61
 
! Отговори
? преди 11 години
Борисов можел да чете?